Saatler Sonra Silik Çizgi - Kanama - Silik Çizgi Devam - Karışık Bir Konu

Valla hala şoktayım diyebilirim ❤️ tek cekingem hafif kanama var o da yerleşme sanırım ama aşırı mutluyum heyecanla eşimi bekliyorum rabbim hepinize versinnnn
Tabi mutlu olunmaz mı ya:)
Rabbim sağ salim kucağına aldırsın 🤲
Bu ay özel bi şey yaptın mı?
Adetin mi gecikmişti bir sürü ayrıntı vardı adetini beklerken, süreç nasıl olmuştu yumurtlamadan itibaren?

Daha önce yanlış hatırlamıyorsam bal tarçın kürünü okumuştum, bende işe yaramamıştı düzenimi bozdu ama erken yumurtlama olmuştu, sende nasildı onu yediğinde?

Tabi mutlu olunmaz mı ya:)
Rabbim sağ salim kucağına aldırsın 🤲
Bu ay özel bi şey yaptın mı?
Adetin mi gecikmişti bir sürü ayrıntı vardı adetini beklerken, süreç nasıl olmuştu yumurtlamadan itibaren?

Daha önce yanlış hatırlamıyorsam bal tarçın kürünü okumuştum, bende işe yaramamıştı düzenimi bozdu ama erken yumurtlama olmuştu, sende nasildı onu yediğinde?
Bu ay. Sadece meditasyon yaptım zihnimi temizledim ve sadece akisinaa bıraktım gercekten kafana takmaman gerekiyormuş. Ben çok takıntı yapıyordum. Adetim 6 gün gecikmisti ama asla gebelik düşünmedim hiç ummadığın anda oluyor herşey ☺️ eltim geliyordu gelirken bana bir test al dedim ve yaptım banyo bıraktım geldim hemen arkamdan merakla eltim gitmiş bakmıştı yani asla hamilelik düşünmedim diyebilirim

Bu ay. Sadece meditasyon yaptım zihnimi temizledim ve sadece akisinaa bıraktım gercekten kafana takmaman gerekiyormuş. Ben çok takıntı yapıyordum. Adetim 6 gün gecikmisti ama asla gebelik düşünmedim hiç ummadığın anda oluyor herşey ☺️ eltim geliyordu gelirken bana bir test al dedim ve yaptım banyo bıraktım geldim hemen arkamdan merakla eltim gitmiş bakmıştı yani asla hamilelik düşünmedim diyebilirim
Düşünmedende duzenli ilişki olmuyor ama? Ve illaki bebek düşünceci varken, ilişki sonrası akla geliyor kısa da olsa inş tutar diye.

Erken uyur musun? Çok su içer misin Dr bunları önemsedi.

Düşünmedende duzenli ilişki olmuyor ama? Ve illaki bebek düşünceci varken, ilişki sonrası akla geliyor kısa da olsa inş tutar diye.

Erken uyur musun? Çok su içer misin Dr bunları önemsedi.
Ben bu defa düşünmedim Valla Gaziantep de yaşıyorum Abdullah Göymen doktorum. Resmen Türkiye de 1 numara bir doktor biraz pahalı ama inan ki değiyor. Adam a dan Z ye herşey hakkında bilgi sahibi ediyor insanı. Benim doktorum asla öyle şeyler sormadi. Güzel bir kitap verdi bunu oku dedi.

Ben bu defa düşünmedim Valla Gaziantep de yaşıyorum Abdullah Göymen doktorum. Resmen Türkiye de 1 numara bir doktor biraz pahalı ama inan ki değiyor. Adam a dan Z ye herşey hakkında bilgi sahibi ediyor insanı. Benim doktorum asla öyle şeyler sormadi. Güzel bir kitap verdi bunu oku dedi.
Sen nasıl beslendin? Kilo vermeyi önemsiyor Dr um, yürüyüşü suyu.
Dr un mu düşünme aklından çıkar bebek fikrini dedi?

Benim Dr umda çok tatlı ve işine cok önem veriyor çok memnunum.

Sen nasıl beslendin? Kilo vermeyi önemsiyor Dr um, yürüyüşü suyu.
Dr un mu düşünme aklından çıkar bebek fikrini dedi?

Benim Dr umda çok tatlı ve işine cok önem veriyor çok memnunum.
Valla canım ben beyaz ekmek patates şeker princ hayatımdan cikardim tamamen sağlıklı yaşam için gerekli herşeyi yaptım. Şekerden uzak durdum. Asla bebek düşünmedim herşeyi oluruna bıraktım. Bu defa Allah'a bıraktım dua ettim

Valla canım ben beyaz ekmek patates şeker princ hayatımdan cikardim tamamen sağlıklı yaşam için gerekli herşeyi yaptım. Şekerden uzak durdum. Asla bebek düşünmedim herşeyi oluruna bıraktım. Bu defa Allah'a bıraktım dua ettim
Kaç aydır ekmeksiz besleniyorsun? Dr un mu böyle yemeni önerdi ve düşunmemeni bebek fikrini?

Kaç aydır ekmeksiz besleniyorsun? Dr un mu böyle yemeni önerdi ve düşunmemeni bebek fikrini?
Ekmeksiz beslenmiyorum canım. Tam buğday ekmeği yiyorum hergun 2 dilim ekmeksiz elbette olmaz.
Evet doktorum önerdi. Ve doktorum ilişkini asla çocuk çocuk diye yaşama içinden geldiği gibi yaşayacaksın dedi. Ve o gün gerçekten hiç düşünmedim oluruna bıraktım. Hamd olsun rabbim de nasip etti canım 💕🥰

✋✋✋✋ Selam kızlar bu gün adetim geçeli 9 oldu 5.günde testi negatifti yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıyım diyorum sizce çıkarmı yoksa 15 günü beklemeliyim geç döllenme oldu çünkü adet olacağım günden buyana şeffaf akıntım var göğüslerim 2 gündür balon gibi oldu göğüs ucu çevresi kocaman oldu kafam çok karışık ya Allahım adetim 1 gün bari geçsede hamileyim diye heveslensem diyordum hiç geçmezdi çünkü şimdi 9 gün oldu hala adet olmadım olsaydı 5.günde çıkmazmıydı ya aklımda deli sorular🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Merhaba geç döllenme olup olmadığınızı nasıl anlıyorsunuz ??

Merhaba kızlar konuya ekleme oldum ama çatlatma iğnesinden sonra ki 14. Günüm biraz bekleyince idrar testim böyle çıktı sizce hamilelik varmı 2. Önce ki de daha silik çıkmıştı 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 3AA1990F-F821-4AAC-8BB1-B54FEF028CD4.jpeg
    3AA1990F-F821-4AAC-8BB1-B54FEF028CD4.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 117
Ay kızlar bana da bir yorum yapın üstteki bugün öğlen alttaki bugün akşam çıkan testim, kasık batmam sol taraftan devam ediyor. Yemeklerden sonra belli belirsiz bir bulantı var. Sol bacağım da hafif çekme yapıyor akşamları sol bacağımı yastıkla destekleyip uzanıyorum. Gün boyu adet olacak gibiyim akşamları fena değilim.
IMG_20220620_203158.jpg

X