- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Hayırlı olsun, endiseliydin çok, ne hissettin şimdi:)Valla ben şuan öğrendim 15 günlük hamileyim darısı sizlere kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, endiseliydin çok, ne hissettin şimdi:)Valla ben şuan öğrendim 15 günlük hamileyim darısı sizlere kizlar
Valla hala şoktayım diyebilirim tek cekingem hafif kanama var o da yerleşme sanırım ama aşırı mutluyum heyecanla eşimi bekliyorum rabbim hepinize versinnnnHayırlı olsun, endiseliydin çok, ne hissettin şimdi:)
Tabi mutlu olunmaz mı ya:)Valla hala şoktayım diyebilirim tek cekingem hafif kanama var o da yerleşme sanırım ama aşırı mutluyum heyecanla eşimi bekliyorum rabbim hepinize versinnnn
Düşük oldu malesef. Gelişememiş.Muhtemelen netleşmiştir, nedir durum?
Kimyasal mı?Düşük oldu malesef. Gelişememiş.
Bu ay. Sadece meditasyon yaptım zihnimi temizledim ve sadece akisinaa bıraktım gercekten kafana takmaman gerekiyormuş. Ben çok takıntı yapıyordum. Adetim 6 gün gecikmisti ama asla gebelik düşünmedim hiç ummadığın anda oluyor herşey eltim geliyordu gelirken bana bir test al dedim ve yaptım banyo bıraktım geldim hemen arkamdan merakla eltim gitmiş bakmıştı yani asla hamilelik düşünmedim diyebilirimTabi mutlu olunmaz mı ya:)
Rabbim sağ salim kucağına aldırsın
Bu ay özel bi şey yaptın mı?
Adetin mi gecikmişti bir sürü ayrıntı vardı adetini beklerken, süreç nasıl olmuştu yumurtlamadan itibaren?
Daha önce yanlış hatırlamıyorsam bal tarçın kürünü okumuştum, bende işe yaramamıştı düzenimi bozdu ama erken yumurtlama olmuştu, sende nasildı onu yediğinde?
Düşünmedende duzenli ilişki olmuyor ama? Ve illaki bebek düşünceci varken, ilişki sonrası akla geliyor kısa da olsa inş tutar diye.Bu ay. Sadece meditasyon yaptım zihnimi temizledim ve sadece akisinaa bıraktım gercekten kafana takmaman gerekiyormuş. Ben çok takıntı yapıyordum. Adetim 6 gün gecikmisti ama asla gebelik düşünmedim hiç ummadığın anda oluyor herşey eltim geliyordu gelirken bana bir test al dedim ve yaptım banyo bıraktım geldim hemen arkamdan merakla eltim gitmiş bakmıştı yani asla hamilelik düşünmedim diyebilirim
Ben bu defa düşünmedim Valla Gaziantep de yaşıyorum Abdullah Göymen doktorum. Resmen Türkiye de 1 numara bir doktor biraz pahalı ama inan ki değiyor. Adam a dan Z ye herşey hakkında bilgi sahibi ediyor insanı. Benim doktorum asla öyle şeyler sormadi. Güzel bir kitap verdi bunu oku dedi.Düşünmedende duzenli ilişki olmuyor ama? Ve illaki bebek düşünceci varken, ilişki sonrası akla geliyor kısa da olsa inş tutar diye.
Erken uyur musun? Çok su içer misin Dr bunları önemsedi.
Sen nasıl beslendin? Kilo vermeyi önemsiyor Dr um, yürüyüşü suyu.Ben bu defa düşünmedim Valla Gaziantep de yaşıyorum Abdullah Göymen doktorum. Resmen Türkiye de 1 numara bir doktor biraz pahalı ama inan ki değiyor. Adam a dan Z ye herşey hakkında bilgi sahibi ediyor insanı. Benim doktorum asla öyle şeyler sormadi. Güzel bir kitap verdi bunu oku dedi.
Valla canım ben beyaz ekmek patates şeker princ hayatımdan cikardim tamamen sağlıklı yaşam için gerekli herşeyi yaptım. Şekerden uzak durdum. Asla bebek düşünmedim herşeyi oluruna bıraktım. Bu defa Allah'a bıraktım dua ettimSen nasıl beslendin? Kilo vermeyi önemsiyor Dr um, yürüyüşü suyu.
Dr un mu düşünme aklından çıkar bebek fikrini dedi?
Benim Dr umda çok tatlı ve işine cok önem veriyor çok memnunum.
Kaç aydır ekmeksiz besleniyorsun? Dr un mu böyle yemeni önerdi ve düşunmemeni bebek fikrini?Valla canım ben beyaz ekmek patates şeker princ hayatımdan cikardim tamamen sağlıklı yaşam için gerekli herşeyi yaptım. Şekerden uzak durdum. Asla bebek düşünmedim herşeyi oluruna bıraktım. Bu defa Allah'a bıraktım dua ettim
Ekmeksiz beslenmiyorum canım. Tam buğday ekmeği yiyorum hergun 2 dilim ekmeksiz elbette olmaz.Kaç aydır ekmeksiz besleniyorsun? Dr un mu böyle yemeni önerdi ve düşunmemeni bebek fikrini?
Merhaba geç döllenme olup olmadığınızı nasıl anlıyorsunuz ??Selam kızlar bu gün adetim geçeli 9 oldu 5.günde testi negatifti yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıyım diyorum sizce çıkarmı yoksa 15 günü beklemeliyim geç döllenme oldu çünkü adet olacağım günden buyana şeffaf akıntım var göğüslerim 2 gündür balon gibi oldu göğüs ucu çevresi kocaman oldu kafam çok karışık ya Allahım adetim 1 gün bari geçsede hamileyim diye heveslensem diyordum hiç geçmezdi çünkü şimdi 9 gün oldu hala adet olmadım olsaydı 5.günde çıkmazmıydı ya aklımda deli sorular