Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra görülen çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kasabakizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
220
127
33
32
Merhabalar herkese. adetime 4 gün kala normal gebelik testinden yaptım sabah saatlerinde 5 dk bekleyip tekrar geri yattım ikinci çizgi olmadı diye. 3,4 saat sonra atmak için elime aldığımda silik çizgiyi gördüm.
5 dk dan sonra geçersizdir diyorlar fakat onu demelerinin sebebi adetten sonra değerler hızlı yükseldiği için olsa gerek. Çünkü geçen sene ablamda geç döllenme olduğu için idrar testi 1 saat sonra silik çizgiye dönmüştü. Benzer durumu yaşayan var mı merak ettim.

Bende daha önce oldu bu şekilde hiçbirinde hamile değildim. Buharlasma çizgisi deniyor sonradan çıkan çizgilere. Yarım saat falan olsa belki ama 3 4 saat çok fazla bence havayla temas bile ikinci çizgiye sebep olur belki

Kanma tatlım öyle şeylere beş dakka içinde çıkıyorsa vardır ama sonra testin kendi çizgisi belirmeye başlıyor o kadar çok başıma geldi ki o durum

Ben daha gecen ay yasadim canim. Dikkate alma ve umutlanma. Yarim saat sonradan itibaren ikinci cizgi cikti. Ama ben adet oldum. Bu ay yine denicez sansa bakalim. 5 dk sonra çöpe at ve bidaha bakmana gerek yok canim

Umutlanma kuzum :KK43: aynen oyle oluyor. Ayaklarim yerden kesilmisti. Gebelik olmasa asla cikmaz diyenlerde olmustu cok umutlanmıştım. Ne hissettigini cok iyi anlıyorum. Rabbim tez zamanda bize bu eşsiz duyguyu yaşatsın insallah
İnşallah canım anne olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun

Valla bende ikinci cizgi aninda belirmisti aninda.

Oyle 3_4saat sonra falan beliren cizgiye kanma.derim
Ama insallah hamilesindir de biz yanilmis oluriz

Back