- Konu Sahibi ingilizcem
öncelikle merhabalar. siteye yeni üye olduğum için tam olarak doğru yerde olmayabilirim.öyleyse kusuruma bakmayın :)
ben fatih gelenbevi anadolu lisesinde okumaktayım.bu okula 500 üzerinden 460 puanla girdim ve derslerim gayet iyi.şu an bu okulun yabancı dil bölümünde ingilizce-almanca okumaktayım.tek istediğim yaz tatilimi yurt dışında geçirebilmek. bunun için para biriktiriyorum.
daha önceleri de özel ders veriyordum.hala da vermekteyim.
bir ders saati tam 1 saat olup "15" tl talep etmekteyim sizlerden.
4,5,6,7,8,9,10. sınıflara başta ingilizce olmak üzere özel ders verebilirim. hiç ingilizce bilmiyor da olabilirsiniz.
öğrenci olmam ve ucuz olması verimsiz sağlıksız olduğu anlamına gelmez.
ilgilenen arkadaşlar hatta veliler desek daha doğru olur irtibat no : xxxxxxxxxxx
şimdiden teşekkürler...kendinize iyi bakın...
ben fatih gelenbevi anadolu lisesinde okumaktayım.bu okula 500 üzerinden 460 puanla girdim ve derslerim gayet iyi.şu an bu okulun yabancı dil bölümünde ingilizce-almanca okumaktayım.tek istediğim yaz tatilimi yurt dışında geçirebilmek. bunun için para biriktiriyorum.
daha önceleri de özel ders veriyordum.hala da vermekteyim.
bir ders saati tam 1 saat olup "15" tl talep etmekteyim sizlerden.
4,5,6,7,8,9,10. sınıflara başta ingilizce olmak üzere özel ders verebilirim. hiç ingilizce bilmiyor da olabilirsiniz.
öğrenci olmam ve ucuz olması verimsiz sağlıksız olduğu anlamına gelmez.
ilgilenen arkadaşlar hatta veliler desek daha doğru olur irtibat no : xxxxxxxxxxx
şimdiden teşekkürler...kendinize iyi bakın...
Son düzenleyen: Moderatör: