• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Saat takar mısınız?

Saat Takarmısınız ?

• Ankete Katılan
    78
iki yıldır hiç takmıyorum. okulda da çok lazım oluyor aslında ama alıştım böyle fazlalık gibi geliyor.

günlük takmiyorum rahatsiz ediy<o beni
ama özel günlerde cok severim söyle tasli bileklige benzeyen d&g saatimi takmayi :)

bende çok severim her kıyafetime uygun renkte mevcuttur, ama dışarı çıkarken takarım eve geldiğimde çıkarırım hatta 1gece kolumda unutmuşum öyle yatmışım gece tiktak sesine uyandım çıkarıp attığımı hatırlıyorum:))))))))

sabah kalkar kalkmaz saatimi koluma takarım
gece yatarken çıkarırım
saatim olmadan bir adım atamam dışarı
hatta öle bi alışkanlık olmuş ki evde otursam bile takarım

ben de sürekli takarım .eve gelince çıkarırım.

saatsiz bir gun dusunemiyorum. ozellikle disari cikcaksam... olur da unutursam butun gun eksikligini hissederim. aksesuar oldugu icin deil tamamen pratik sebeplerden... surekli bir sebepten saate bakmak zorunda hissederim. saatimi unutmussam, gec kalicam ya bir seyleri kacircam gibi korkarimmirmirmirmir

guzel anket, tesekkurlera.s.

evet cok severim,hep de takarim.saat benim vazgecilmezlerimden bitanesi

egerki saatimi takmayi unuttuysam ve evden cok uzaklasmadiysam mutlaka eve döner saatimi alip kolum atakarim. Disarida iken zamani sik araliklarla kontrol ederim.

dışarı çıkarken mutlaka takarım unuttuğum zaman bir garip hissediyorum kendimi

Koluma bir şeyler takmak beni çok rahatsız ediyor, bilgisayar başında olunca kolum ağrıyor resmen. O yüzden kol saati kullanmam ama köstekli saat şeklinde bir kolyem var, onu kullanırım.

dakika ve saniyeleri görmek icin saat takmama cokta gerek yok aslinda
bu ihtiyacimi telefonumda giderebiliyor...
ama saatte bi aksesuar bazen pilini calistirmadan ciktigim bile oluyor:1:
ben saatlerimi aksesuar olarak görüyorum yani şıklık katıyor
taşlı taşlı renkli renkli :66:

saatsiz yasayamam uyurken bile takarim saatim olmadigi zaman eksik bisey varmis gibi hissederim:37:

Ben takarım ama acaip süslü çok sade ve aksesuarsız bayanlar erkeksi görünüyor, mutlaka takmalı kadını hoş,sempatik gösteriyor geçen kış cotton mağazasından aldım hem bileklik hem saat

asla takmadan cıkmam=)

kesinlikle en sevdiğim aksesuardır hatta uyurken bile çıkartmam kolumdan

Bazen takarım sürekli takamıyorum çünkü çok küçük saat modellerinden hoşlanmıyorum orta büyüklükte saatler hoşuma gidiyor fakat bileklerim çok ince olduğu için saat sanki bileğimde ağırlık yapıyor ve ağrıtıyor.O yüzden sevsemde uzun süreli takamıyorum.....

Back