• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat başı meme isteyen 14 aylık bebek

Gece beslenmesini bu aya kadar bitirmeliydiniz aslında 3 gün zor geçiyor ama alışıyorlar bence önce gece beslenmesini kesin sabahta direk kahvaltı ile güne başlatın giderek azaltın emzirmeyi emdiği için yemediğini düşünüyorum illa ki sevdiği birşeyler vardır sunum yapın küçük
Memeden keseceğim zaman kademe kademe azaltarak keseceğim. Ama dediğinizi denemekten korkuyorum çünkü geceleri memesiz nasıl uyuyacağımi hiç dusunmemistim. Meme alışkanlık yaptı doğduğundan beri o yüzden pek yemiyor.su an yazarken bile emiyor :D az evvel patates peynir salatalıkla kahvaltı tabağı yaptım koydum önüne mincikladi oynadı yere attı azıcık ağzına attı sonra sıkıldı.her sabah böyleyiz.

Yani nasıl zor bir şeymiş çocuk büyütmek gerçekten hayret ediyorum.ilk başlarda kaşıkla yerdi az da olsa sonra neyden tiksindiyse onu da bıraktı.iste yumurtası tahılları sütlacı vs blenderdan geçirip sulandırıp biberonda bile verdim yeter ki aç kalmasın diye biliyorum çok yanlış bir şey ama anne yüreği aç kalmasına dayanamıyorum.yaptigim hatalardan biri de şu hep memeyle uyuttum uyku eğitimi vermeye kıyamadım çok ağlıyor diye.tesekkurler tavsiyeniz için yemek saatlerini ayarlamakla baslayacagim
öyle gerçekten çok emek istiyor. uyku eğitimine ben de kıyamadım hiç. en son 19-20 aylık gibi meme emerken bir şekilde bıraktırıp sarılıp uyumaya evrilttim süreci. sonra gece beslenmesini kestim. bunları başarabileceğime hiç inanmazdım ama yaptım çok şükür. çok umutsuzdum. siz de yaparsınız. azıcık ağlamasına da göz yumdum tabi ki yıpratmadan şefkatle.

öyle gerçekten çok emek istiyor. uyku eğitimine ben de kıyamadım hiç. en son 19-20 aylık gibi meme emerken bir şekilde bıraktırıp sarılıp uyumaya evrilttim süreci. sonra gece beslenmesini kestim. bunları başarabileceğime hiç inanmazdım ama yaptım çok şükür. çok umutsuzdum. siz de yaparsınız. azıcık ağlamasına da göz yumdum tabi ki yıpratmadan şefkatle.
Ne güzel maşallah siz basarmissiniz.zamanı gelince ben de başarılı olurum umarım darısı bize inşallah.

Back