İlk önce ana öğünleri yeme olayını düzeltmeye çalışın derim. Çok efor gerektiriyor ama bi şekilde kandırın. Acıkırsa yer olayı bence doğru değil, bı sefer acıkıp memeye saldırıyorlar. İster dışarıda gezdirin, bir yerde arabalara insanlara bakarken yesin, ister önüne su koyun oynarken yesin. Gündüz düzene girdikten sonra geceye bakarsınız. 14 aylık bebeğin artık düzgün katı gıda alması gerek. Biz mesela her sabah kargalara bakarak yiyoruzArkadaşlar merhaba.bebegim gece uyurken memesiz uyuyamiyor.surekli emmek istiyor uykuya dalınca ağzından çıkarıyorum.bunu bir gece en az 3-4 kere yaparız hele ilk disi çıkacağı zamanlar belki 7yi bile bulmuştur.bunun haricinde ek gıdaya da berbat bir giriş yapmıştık sütüme güvenip hiçbir şey yemiyor bir gün sadece sutumle geçirdiği bile oluyor çıldırmak üzereyim ne çorba yer ne yoğurt yer ne sebze yer artık pes ettim.e doymadığı için de sürekli meme ister. Saçma sapan bir kısır döngü içindeyiz şu an 9 kilo. iki kez doktora gittik ama bebeğiniz iştahsız dendi acikirsa yer dendi bir çözüm yok.yine diş çıkarma dönemine girdik ve ben artık ağlıyorum. Sıcaklar mi diş mi nedir bunun sebebi çözüm bulabilen var mı bizim gibi olup da...
Benim bebeğim de 15 aylık aynı anlattığınız gibi. Ben bişeylerle oyalanırken falan yedirmeye çalışıyorum. Biraz yiyo sonra istemiyo genelde hep emmek istiyo ama ben o kadar takmıyorum bu durumu emdiği için ona güveniyo bırakınca mecbur yemek yicek. Kafaya çok takan annelerin çocukları yemiyo akışına bırakın bence ben öyle yapıyorum gelişimide gayet iyi şükürArkadaşlar merhaba.bebegim gece uyurken memesiz uyuyamiyor.surekli emmek istiyor uykuya dalınca ağzından çıkarıyorum.bunu bir gece en az 3-4 kere yaparız hele ilk disi çıkacağı zamanlar belki 7yi bile bulmuştur.bunun haricinde ek gıdaya da berbat bir giriş yapmıştık sütüme güvenip hiçbir şey yemiyor bir gün sadece sutumle geçirdiği bile oluyor çıldırmak üzereyim ne çorba yer ne yoğurt yer ne sebze yer artık pes ettim.e doymadığı için de sürekli meme ister. Saçma sapan bir kısır döngü içindeyiz şu an 9 kilo. iki kez doktora gittik ama bebeğiniz iştahsız dendi acikirsa yer dendi bir çözüm yok.yine diş çıkarma dönemine girdik ve ben artık ağlıyorum. Sıcaklar mi diş mi nedir bunun sebebi çözüm bulabilen var mı bizim gibi olup da...
11 .45 de emzirdim uyuttum şimdi yine meme deBenim bebeğim de 15 aylık aynı anlattığınız gibi. Ben bişeylerle oyalanırken falan yedirmeye çalışıyorum. Biraz yiyo sonra istemiyo genelde hep emmek istiyo ama ben o kadar takmıyorum bu durumu emdiği için ona güveniyo bırakınca mecbur yemek yicek. Kafaya çok takan annelerin çocukları yemiyo akışına bırakın bence ben öyle yapıyorum gelişimide gayet iyi şükür
Bende tam 12 de uyuttum 1 de uyanıp isticek mesela biliyorum uyumuyorum o yüzden bekliyim temelli diyorum11 .45 de emzirdim uyuttum şimdi yine meme de
Arkadaşımın çocuğu 4 saate yakın uyuyormus benimki en fazla 45 dj bir emmeye kalkıyor 14 aylık napcam bilmiyorum illa o meme ağzında duracakBende tam 12 de uyuttum 1 de uyanıp isticek mesela biliyorum uyumuyorum o yüzden bekliyim temelli diyorum
Bende aynı durumdayım arkadaşım üzülme bu günlerde geçer. Ben çoğu zaman yanımda yatırıyorum artık seviyo emmeyi mutlu oluyo napimArkadaşımın çocuğu 4 saate yakın uyuyormus benimki en fazla 45 dj bir emmeye kalkıyor 14 aylık napcam bilmiyorum illa o meme ağzında duracak
Yalnız değilmişimBende aynı durumdayım arkadaşım üzülme bu günlerde geçer. Ben çoğu zaman yanımda yatırıyorum artık seviyo emmeyi mutlu oluyo napimmeme ağzındayken güzelce uyur ama benim her tarafım ağrıdığı için uyuyamam hep böyle geçiyo bakalım günler
Yalnız değilmişim
Bende bendeYalnız değilmişim
Karnının aç oldugun değil maksat ağzında dursun valla ben eme yi biraktirmagi bile dusunuyorumBende bendeben emzirmeyi baştan beri çok sevdiğim için sabredebiliyorum biraz yoksa cidden zor. Uykudan hiç bişey anlamıyoruz bi yolu olsa keşke ama
Aynen sadece azğında olsun yeter. Ben 2 yaşına kadar devam ederim inşallah diye düşünüyorum çok seviyo çünkü kıyamam şimdi. Ama tercih meselesi tabiki artık bıraksa da çok önemli diil nasıl rahat olacaksan öyle yapKarnının aç oldugun değil maksat ağzında dursun valla ben eme yi biraktirmagi bile dusunuyorum
9 yıl aradan sonra tekrar başa dönmek gece uykusuz kalmak zor geliyorAynen sadece azğında olsun yeter. Ben 2 yaşına kadar devam ederim inşallah diye düşünüyorum çok seviyo çünkü kıyamam şimdi. Ama tercih meselesi tabiki artık bıraksa da çok önemli diil nasıl rahat olacaksan öyle yap
Hayırlısı olsun artık. Dediğim gibi nasıl daha mutlu olacaksan öyle yap annesi sen mutlu çocuğun mutlu sonuçta9 yıl aradan sonra tekrar başa dönmek gece uykusuz kalmak zor geliyor
Teşekkürler canimHayırlısı olsun artık. Dediğim gibi nasıl daha mutlu olacaksan öyle yap annesi sen mutlu çocuğun mutlu sonuçta
Yani nasıl zor bir şeymiş çocuk büyütmek gerçekten hayret ediyorum.ilk başlarda kaşıkla yerdi az da olsa sonra neyden tiksindiyse onu da bıraktı.iste yumurtası tahılları sütlacı vs blenderdan geçirip sulandırıp biberonda bile verdim yeter ki aç kalmasın diye biliyorum çok yanlış bir şey ama anne yüreği aç kalmasına dayanamıyorum.yaptigim hatalardan biri de şu hep memeyle uyuttum uyku eğitimi vermeye kıyamadım çok ağlıyor diye.tesekkurler tavsiyeniz için yemek saatlerini ayarlamakla baslayacagimİlk önce ana öğünleri yeme olayını düzeltmeye çalışın derim. Çok efor gerektiriyor ama bi şekilde kandırın. Acıkırsa yer olayı bence doğru değil, bı sefer acıkıp memeye saldırıyorlar. İster dışarıda gezdirin, bir yerde arabalara insanlara bakarken yesin, ister önüne su koyun oynarken yesin. Gündüz düzene girdikten sonra geceye bakarsınız. 14 aylık bebeğin artık düzgün katı gıda alması gerek. Biz mesela her sabah kargalara bakarak yiyoruz
Evet her şey normal şükür ki ama kilosunun düşük olduğunu söyledilerKan tahlilleri yapıldı mı?
Ay ben de öyleyim sabah her yerim tutulur. Üç kişi yatakta bu sıcakta uyumaya çalışıyoruz çok zor memem çocuğun ağzında çeksem uyanacak emziği birakali aylar oldu zaten.sutten kesmeyi bile düşündüm ama yine kıyamadım.Bende aynı durumdayım arkadaşım üzülme bu günlerde geçer. Ben çoğu zaman yanımda yatırıyorum artık seviyo emmeyi mutlu oluyo napimmeme ağzındayken güzelce uyur ama benim her tarafım ağrıdığı için uyuyamam hep böyle geçiyo bakalım günler
Gece beslenmesini bu aya kadar bitirmeliydiniz aslında 3 gün zor geçiyor ama alışıyorlar bence önce gece beslenmesini kesin sabahta direk kahvaltı ile güne başlatın giderek azaltın emzirmeyi emdiği için yemediğini düşünüyorum illa ki sevdiği birşeyler vardır sunum yapın küçükArkadaşlar merhaba.bebegim gece uyurken memesiz uyuyamiyor.surekli emmek istiyor uykuya dalınca ağzından çıkarıyorum.bunu bir gece en az 3-4 kere yaparız hele ilk disi çıkacağı zamanlar belki 7yi bile bulmuştur.bunun haricinde ek gıdaya da berbat bir giriş yapmıştık sütüme güvenip hiçbir şey yemiyor bir gün sadece sutumle geçirdiği bile oluyor çıldırmak üzereyim ne çorba yer ne yoğurt yer ne sebze yer artık pes ettim.e doymadığı için de sürekli meme ister. Saçma sapan bir kısır döngü içindeyiz şu an 9 kilo. iki kez doktora gittik ama bebeğiniz iştahsız dendi acikirsa yer dendi bir çözüm yok.yine diş çıkarma dönemine girdik ve ben artık ağlıyorum. Sıcaklar mi diş mi nedir bunun sebebi çözüm bulabilen var mı bizim gibi olup da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?