nasıl yanı.. sistemle birlikte bağlama şeklidemi reforma gidiyor..başkanlık sisteminde başörtünüzün artık bu şekilde bağlanmasına gerek kalmayacak.
olsun yınede bırılerının sesı cıkıyor ya. buna şükür..Eee bi tek saadet partisinin mi sesi çıkıyor buna?
nasıl bağlanacakki,yada kimse bağlamayacakmınasıl yanı.. sistemle birlikte bağlama şeklidemi reforma gidiyor..
olsun yınede bırılerının sesı cıkıyor ya. buna şükür..
AKP'nin kadin kollarindan itiraz gelmedigine gore belki de muezzinle ayni fikirdedirler kimbilir..Eee bi tek saadet partisinin mi sesi çıkıyor buna?
nasıl yanı.. sistemle birlikte bağlama şeklidemi reforma gidiyor..
olsun yınede bırılerının sesı cıkıyor ya. buna şükür..
AKP'nin kadin kollarindan itiraz gelmedigine gore belki de muezzinle ayni fikirdedirler kimbilir..
ay okuma özürlü mü oldum. yok artık ya.. Geçen gün bu haberın altına demıstım kı;Açıcaklarmış başlarını haram kalkıyomuş ortadan
AKP'nin kadin kollarindan itiraz gelmedigine gore belki de muezzinle ayni fikirdedirler kimbilir..
bırde aman Allahımmmm!!Midem bulanıyor artık. Altı üstü Müezzin sanki görende diyanet başkanı sanır..Bu ne destursuzluk amacı prim yapıp kadroya geçmek mi..
ay okuma özürlü mü oldum. yok artık ya.. Geçen gün bu haberın altına demıstım kı;
erduvan bence bu adamı gorevden almalı , tüm gazetelere manşet olmalı.. kendı yararına olurdu..
bırde aman Allahımmmm!!
Mersoya göz kırpıyo
Tayyip boyle laflara alisik, tam da aradigi sey, hangi birinden sikayetci olmus ki simdiye dek.. Saadet partili kadinlar cok ses getirirse belki..ay okuma özürlü mü oldum. yok artık ya.. Geçen gün bu haberın altına demıstım kı;
erduvan bence bu adamı gorevden almalı , tüm gazetelere manşet olmalı.. kendı yararına olurdu..
bırde aman Allahımmmm!!
Mersoya göz kırpıyo
bizim halkımız çok iyi niyetli,buradan tüm arkadaşlara tavsiyem ,hacıymış cami hocasıymış vs,deyip güvenmesinler,tabiiki görevini çok düzgün yapanlarda vardır,fakat bizim burada maalesef üzücü bir durum yaşandı,caminin hocası evli bir hanımla ilişki yaşamış,eşi yakalamış,eşim görmüş fakat hoca nasihat ediyor herhalde hanıma demişay okuma özürlü mü oldum. yok artık ya.. Geçen gün bu haberın altına demıstım kı;
bırde aman Allahımmmm!!
Mersoya göz kırpıyo
diyanet işleri başkanı da özel uçağıyla hemen bölgeye iner müezzine haddini bildirir zaten
çok pardon hanımlar oha diyorum
inşallahLaiklik ilkesinin kıymetini umarım böylece anlarlar.
Laiklik ilkesinin kıymetini umarım böylece anlarlar.
ooo iyi vardır bundada bir kerametAçıcaklarmış başlarını haram kalkıyomuş ortadan