Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sacimi her gun 1 kere tariyorum artik. Cunku, sonucta taramak da masaj gibi oluyor ve kil koklerini uyariyor. Cok sac taramak sakincali diye eskiden hic taramazdim, ama artik boyle dusundugum icin tariyorum.
BU masaj olayi da cok aklima yatti, hemen basliyorum. :)
Güzel saçlara sahip olmak için elbette örmekten çok daha fazlasına ihtiyaç vardır. Özellikle saç bakımı konusunda gösterilmesi gereken hijyen hassasiyeti önemlidir. Bunun yanı sıra uygulanabilecek saç kremi ve doğru şampuan seçimi de tetikleyici etkenlerdendir.
Saçları örerek, çok daha çabuk uzayan saçlara sahip olunabilmektedir.
bu da benim kendimden yazdığım birşey değiL. bilimseel.
benim de uzun zamandır yapmadığım şey kalmadı. sanırım hepsi de işe yarıyo. ama masaj kesinlikle işe yaradı. örmeye bende başlıycam çünkü sabah saçım başım birbirine karışmış oluyo :S
Arkadaşlarım saç örgüsü saçı uzatır. bunu ben kendim bizzat deneyerek yaşadım ve o kadarda eminim. AMA NASIL? saçlarınızı tek atkuyruğu örgüsü yaptığınızda uzayıp uzamadığını anlamazsınız. saçlarınızı tek tek örmeniz gerekiyor (zenci örgüsü denilen örgü stili) vaktiniz varsa kendiniz örün ki ben çalışıyorum akşam eve gittiğimde örmeye başlıyordum 2-3 günümü alıyordu. altlardan örmeye başlayın ve kesinlikle örerken örgüleri sıkı örün. uçlarına tuhafiyelerde bulunan yada parfümeri yada işte toka satan herhangi bir dükkanda bulunan lastikler ufak minicik paket lastiğine benziyor renklisi de var siyah-beyazı da onlardan takın. ben saçımı ördüğüm zaman en az 1 ay açmıyordum örgüleri. şimdi diyeceksiniz ki yıkamıyor muydun kafanı? evet yıkıyordum saçlarımı tabi ki yıkanabiliyor. saçlarınızın uzadığını örgülerinizin diplerinin bollaşmasından anlayabilirsiniz. ama maksimum 2-3 cm uzuyor. birde biraz kepek sorunu oluyor - ki- bu da saçınız devamlı örgülü kalığından dolayı haliyle olan bir şey. uzun zamandır örmüyorum saçlarımı ama en kısa zamanda tekrardan örmeye başlıycam.
Kızlar ben kıştan beri saçlarımı hep yatmadan önce örerim. Dalgaları da çok hoş oluyor saçı uzatıp uzatmadıgı konusuna gelirsek gerçekten uzatıyor ben mesala hafta 3 gün badem yağı uygulayıp hergün örüyodum 20-25 gün sonra saçlarım farkedilir derece uzadı :))) herkese öneririm saçı kesinlikle uzatıyoo