E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
selamlar arkadaşlar;saçını örerek ya da saç diplerine masajla uzama konusunda olumlu sonuçlar alan varsa lütfen paylaşabilir mi acaba?? yerimsenibenyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben örüyorum saçımı her gün sabah açıyorum ama uzatmak için değil dalgalı olsun diye yapıyorum
uzatıp uzatmadığı konusunda bir şey söyleyemem çünkü tturp suyu kullanıyorum o uzatıyordur saçımı diye düşünüyorum ..
masajla uzayabilir bence ..
valla canım ben banyo yaparken 15 dakikamı masaja ayırırdım benim saçım çok geç uzayan bir saç olmasına ragmen çok hızlı uzadı masaj yaptıgım için
Örgü sayesinde saçlarkaydirigubbakcemile dış etkenlerden çok daha fazla korunarak temiz kalma sürelerini uzatırlar. Örülen saçlar, fön ve saç şekillendiricilerin işgali ile karşı karşıya kalmayacakları için de, sağlıklı olmaya devam ederler.Gün içersinde örülen saçlar, akşam üzerleri mutlaka havalandırılmalıdır. Saçların örgülerinin çözülerek saç derisine uygulanacak masaj ile birlikte bakım görmesi, saçların uzaması ve gürleşerek güçleşmesi için çok önemlidir.
Güzel saçlara sahip olmak için elbette örmekten çok daha fazlasına ihtiyaç vardır. Özellikle saç bakımı konusunda gösterilmesi gereken hijyen hassasiyeti önemlidir. Bunun yanı sıra uygulanabilecek saç kremi ve doğru şampuan seçimi de tetikleyici etkenlerdendir.
Saçları örerek, çok daha çabuk uzayan saçlara sahip olurr a.s
Saçım uzun olduğu için gece yatarken ben de örüyorum, uzaması için değil, - ki örmek uzatmıyor bence, sadece gece saçın zarar görmesini ve birbirine dolanmasını, uçlarının kırılmamasını engelliyor, saç uçlardan zarar görmeyip normal düzeyinde uzadığı için halkın genel inanışı saçı örmek uzatıyormuş gibi oluyor. Halbuki alakası yok.
Masaj yapmaya gelince ise kan dolaşımını hızlandırır masaj yapmak, bu da saçına daha fazla oksijen gitmesine ve daha sağlıklı olmasına yarar. Yani gene yıpranmaması ile aynı konu.
Benim fikrim hep şudur ki, saçı uzatmak değil önemli olan, önemli olan uzayan kısmını ve tüm saçını yıpranmalara, kırıklara karşı korumak. Saçın uzaması için herşeyi yapabilirsin ama uçları yıpranmış ve kırık olduktan sonra, o zaten bir yandan uzayıp diğer yandan uçlarından kopacak. Sonuç olarak 0=0 olacak :)