Saç Uzatma Yöntemleri Sa rmek veya masaj yapmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
selamlar arkadaşlar;saçını örerek ya da saç diplerine masajla uzama konusunda olumlu sonuçlar alan varsa lütfen paylaşabilir mi acaba?? yerimsenibenyerimseniben

ben örüyorum saçımı her gün sabah açıyorum ama uzatmak için değil dalgalı olsun diye yapıyorum (:

uzatıp uzatmadığı konusunda bir şey söyleyemem çünkü tturp suyu kullanıyorum o uzatıyordur saçımı diye düşünüyorum ..

masajla uzayabilir bence ..

ben örüyorum saçımı her gün sabah açıyorum ama uzatmak için değil dalgalı olsun diye yapıyorum (:

uzatıp uzatmadığı konusunda bir şey söyleyemem çünkü tturp suyu kullanıyorum o uzatıyordur saçımı diye düşünüyorum ..

masajla uzayabilir bence ..

tşkkürler canımmmkaydirigubbakcemile5

evet uzatıyormuş diye duydum bende örmek ve masaj yapmak ... özellikle masaj yapmak tabii cünkü saç diplerini harekete geçiriyorsun ...kaydirigubbakcemile5

Uzatıp uzatmadığını bilemem
Bir sürü bakım yapıyorum saçıma kaydirigubbakcemile4
Ama masaj yapmak bütün sinirleri gevşetiyor gerçekten a.s
Kan dolaşımını hızlandırdığı için uzamasına da yardımcı oluyordur bencehihoyyyt
ben çok seviyorum masaj yapmayıkaydirigubbakcemile2

hepinize çok tşkkür ederim ayrı ayrı hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

valla canım ben banyo yaparken 15 dakikamı masaja ayırırdım benim saçım çok geç uzayan bir saç olmasına ragmen çok hızlı uzadı masaj yaptıgım için

acaba bu masajı nasıl yapıyosunuz kızlarr

Bende saç kremi sürdükten sonra örerim saçlarımı...
Kremi daha fazla içine çekip, etkisini arttırsın diye...
hihoyyyt

masaj koly ya yeter ki uzasn:1closedeyes: uzasn die neler neler sürdm kafama bnu mu yapamıcm naniknanik

[sıze="2"]slm arkadaslar ben yaklasık 2 senedır sacımı örüyorum hastahanede daha rahat oldugu ıcın ama sacımı kesınlıkle daha cabuk uzatmadı
sacı örmek kesınlıkle daha cabuk uzatmıyor
ama sac dıplere masaj yapmak kan dolasımını hızlandırdıgı ıcın uzatır bırde sıze bır tavsıyem var masaj yapacagınıza basınızı bumbuz su ıle durulayın böyle " dakkıka o yeterınce kan dolasımını hızlandırır onu yapın her dus tan sonra farkı göreceksınız

eger sorunuz olursa özel mesaj attın ben pek topıklere gırmem[/sıze]

Örgü sayesinde saçlarkaydirigubbakcemile dış etkenlerden çok daha fazla korunarak temiz kalma sürelerini uzatırlar. Örülen saçlar, fön ve saç şekillendiricilerin işgali ile karşı karşıya kalmayacakları için de, sağlıklı olmaya devam ederler.Gün içersinde örülen saçlar, akşam üzerleri mutlaka havalandırılmalıdır. Saçların örgülerinin çözülerek saç derisine uygulanacak masaj ile birlikte bakım görmesi, saçların uzaması ve gürleşerek güçleşmesi için çok önemlidir.

Güzel saçlara sahip olmak için elbette örmekten çok daha fazlasına ihtiyaç vardır. Özellikle saç bakımı konusunda gösterilmesi gereken hijyen hassasiyeti önemlidir. Bunun yanı sıra uygulanabilecek saç kremi ve doğru şampuan seçimi de tetikleyici etkenlerdendir.
Saçları örerek, çok daha çabuk uzayan saçlara sahip olurr a.s

teşekkürler tatlımmm:1hug:

örmek nasıl sonuç verir bilemiyorum ama masajın çok faydalı olduğu kesin... geçen yıl üşenmeden her akşam yaptığım 2-3 dakikalık masajla saçlarımı oldukça sağlıklı hale getirmeyi başarmıştım... ;) ayrıca dökülme , cansızlık gibi problemlerin başlıca sebeplerindendir dolaşım bozukluğu...
özetle, masaj faidelidir;);)

valla sarımsaklı şampuan sinamekili karışım ılık zeytinyağı uzatacaksa masajda yaparız nolcek:))

Saçım uzun olduğu için gece yatarken ben de örüyorum, uzaması için değil, - ki örmek uzatmıyor bence, sadece gece saçın zarar görmesini ve birbirine dolanmasını, uçlarının kırılmamasını engelliyor, saç uçlardan zarar görmeyip normal düzeyinde uzadığı için halkın genel inanışı saçı örmek uzatıyormuş gibi oluyor. Halbuki alakası yok.

Masaj yapmaya gelince ise kan dolaşımını hızlandırır masaj yapmak, bu da saçına daha fazla oksijen gitmesine ve daha sağlıklı olmasına yarar. Yani gene yıpranmaması ile aynı konu.

Benim fikrim hep şudur ki, saçı uzatmak değil önemli olan, önemli olan uzayan kısmını ve tüm saçını yıpranmalara, kırıklara karşı korumak. Saçın uzaması için herşeyi yapabilirsin ama uçları yıpranmış ve kırık olduktan sonra, o zaten bir yandan uzayıp diğer yandan uçlarından kopacak. Sonuç olarak 0=0 olacak :)

Saçım uzun olduğu için gece yatarken ben de örüyorum, uzaması için değil, - ki örmek uzatmıyor bence, sadece gece saçın zarar görmesini ve birbirine dolanmasını, uçlarının kırılmamasını engelliyor, saç uçlardan zarar görmeyip normal düzeyinde uzadığı için halkın genel inanışı saçı örmek uzatıyormuş gibi oluyor. Halbuki alakası yok.

Masaj yapmaya gelince ise kan dolaşımını hızlandırır masaj yapmak, bu da saçına daha fazla oksijen gitmesine ve daha sağlıklı olmasına yarar. Yani gene yıpranmaması ile aynı konu.

Benim fikrim hep şudur ki, saçı uzatmak değil önemli olan, önemli olan uzayan kısmını ve tüm saçını yıpranmalara, kırıklara karşı korumak. Saçın uzaması için herşeyi yapabilirsin ama uçları yıpranmış ve kırık olduktan sonra, o zaten bir yandan uzayıp diğer yandan uçlarından kopacak. Sonuç olarak 0=0 olacak :)

aynen katılıyorum sana önemli olan sağlıklı uzaması boyu önemli diil kırık kırık uzun saçı napalım yaww:umursamaz:

Back