• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sa kızlar yardım ve fikire ihtiyacımız var rr

Çatlaksınız ha valla çok güldüm :)))))) Allah iyiliğinizi versin emi bacılar hadi isim bulun yahu

Kıyafet resmi eklıcektım yapamadım nasıl tarz diktiğini göstermek için . Ninemin dolabı diye bit sayfa var onun gibi modeller dikiyor bize ama daha güzel cidden daha güzel daha tarz dikiyor o sayfadaki modellerden

Belki çok orijinal olmayacak ama çocuklarının isminden bir karışım yapabilir. Hem güzel bir anı olur bebelere:KK66:

Amannn napak bir şekilde takılmak gülmek gerek işte :)
bakma sen anladık aslında :KK70::KK70:

pamuk iplik
iğneledikçe
pembe etek
dikişçe

ne bileyim işte bişeler bişeler
Pembe etek tarzı bısey de olabıkır pamuk iplik te olabılır hadi zorlayın valla akıllısınız :))

İsmin çok önemi yok bence. Ablamında böyle el emeklerini sergilediği bir sayfası var. Alalade bir isimle açtı ama takipçisi çok fazla,sipariş yetiştiremiyor. İnstagrm iyi kullanmakla alajalı bir durum,birazda kısmet işi tabi
Adını koyabilir bence.İnstgrmda kendi adıyla bir marka yaratabilir

İsmin çok önemi yok bence. Ablamında böyle el emeklerini sergilediği bir sayfası var. Alalade bir isimle açtı ama takipçisi çok fazla,sipariş yetiştiremiyor. İnstagrm iyi kullanmakla alajalı bir durum,birazda kısmet işi tabi
Adını koyabilir bence.İnstgrmda kendi adıyla bir marka yaratabilir
Ablam da cok yetenekli Harika elbıseler etek yelek gençlere hıtap edici seyler dikiyo bakalım çocukları kalabalık ablamın özel sipariş alacak

sayfanin ismini banada yazar misiniz merak ettim :) ama isim aklima gelmiyor:oops:

Sayfanın ismini yazmak yasak mı, mevcut ismi iyidir belki ya da sayfadaki tasarımlara bakarak bi isim düşünebilir fikir verecek olanlar

Sayfa aktif degıl cocuklardan dolayı uğraşamıyor ama başlıcak İnşAllah

Back
X