• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sa kızlar yardım ve fikire ihtiyacımız var rr

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
sa kızlar nasılsınız , ben hala bir öyle bir böyle iyi olmaya çalışıyorum işte ... sizlerin fikrine ihtycm var şöyleki ablam terzi kendı model tasarlayıp cok güzel şeyler diker dükkanı vardı çocukları İle ilgilenmek için evde dikişe devam edecek inşAllah ama kişiye özel yapacak çocuklara ve büyüklere . Bize cok şey dikmiştir ve cok begenırler degısık ve tarz modeller yapıgo. Dantelli eski 18 yy modell i elbıseler vs instagramda sayfası var ama tarzınan uygun ve dikiş sayfası oldugunu gösterecek isim koymak istiyor . Ciddi şekilde evde başlayacak ama isim bulamıyoruz yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Çocukları ufak ufak kiraya mı verdi? :KK53:

Ben yine hiçbir şey anlamadım. Ablana butik ismi mi bulmak istiyorsun?

Çocukları ufak ufak kiraya mı verdi? :KK53:

Ben yine hiçbir şey anlamadım. Ablana butik ismi mi bulmak istiyorsun?
Yanlış yazdım hızlıca yazayım derken , çocukları küçük olduğu ıcın dikişe evde devam edecek instagramdki sayfasına isim bakıyoruz güzel otantık bir isim

Diktiği seyler cok begenılıyor yetenegı heba olmasın ve çalışmak istiyor . Farklı otantik eski tip modeller dıkıyor bize ama kişiye özel insanlar nasıl isterse diker benım gelinlipime de o dikmişti

Yanlış yazdım hızlıca yazayım derken , çocukları küçük olduğu ıcın dikişe evde devam edecek instagramdki sayfasına isim bakıyoruz güzel otantık bir isim

İlk mesajınızı düzenleyebiliyorsunuz. Bence düzenleyin yoksa herkes devamındaki açıklamaları okumaz ve sürekli bir daha bir daha açıklamak zorunda kalırsınız.

ben instagram sayfasını merak ettim,özelden yazabilir misiniz ?
isim aklıma gelmedi:confused:

Yani yanlış yazmaktan ziyade noktalama işareti kullansaydınız bu kadar karışmazdı:KK66:

Back
X