• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Sa ekillendirici

cananisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
90
1
96
İstanbul
(saç şekillendirici)ARZUM LASTRO AR 522 KULLANANLARIN YORUMLARI NEDİRRRRR????????
YA DÜN ALMIŞ BANA GÖRÜMCEM.
SAÇLARIM UZUN VE DALGALI. BEN HAP İRİ DALGA VE NORMAL BUKLE YAPAN AYNI ZAMANDA DÜZLEŞTİRİCİ ÖZELLİĞİ OLAN SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİSİ İSTİYODUM.
SAĞOLSUN ODA DÜN ALMIŞ BANA AMA KAFAMI KARIŞTIRAN BİŞİ VAR.
NE DİYCEKSİNİZ?.
YA MAŞA SAÇ FIRÇASI GİBİ.E SAÇIMA DOLADIĞIMDA ONU NASIL AÇICAMDA NASIL BUKLE OLACAK ÇOK MERAK ETTİM AÇIKÇASI.
DÜN ÇOK UĞRAŞTIM ACABA BENMİ YAPAMADIM.
KULLANANLARIN ÖNERİLERİNİ YADA YARDIMLARINI BEKLİYORUM.
LİÜTFEN KIZLAR CEVAP YAZIN ONA GÖRE AKŞAM DEĞİŞTİRMEYE GİDEYİM.

YADA BANA Bİ ÜRÜN TAVSİYE EDİN.

braun es 2 kullan bence tam senin istedğin gibi hem mükkmel dalgalar yapablrsnn hemde çok güzl düzlştreblrsinn..arzum lastroo iğenç bi ürün....saçlarını zamnla kırcaktrr görcksnn...fırçalı olduğu içinn zaten fırçalrıda zamnla ericekk..bence kesnlikle braun al...bende kullanıorum çünküü

bende var lastro .. ben önceden düzleştircisini kullanırdım açıkçası düzleştiricisi çok işe yaramaz.Ama ablam fırçalarını kullanıp fön çekiyo istersen dümdüz ister bukle bukle oluyo rahatca.Yani düzleştiricisi hariç bence iyi.

ayrıca belaruss zamanla saçı kırmayan hiçbir şekillendirici ürün yok.braun da kırar zamanla lastro da hiçbir fark yok o açıdan.

braun es 2 kullan bence tam senin istedğin gibi hem mükkmel dalgalar yapablrsnn hemde çok güzl düzlştreblrsinn..arzum lastroo iğenç bi ürün....saçlarını zamnla kırcaktrr görcksnn...fırçalı olduğu içinn zaten fırçalrıda zamnla ericekk..bence kesnlikle braun al...bende kullanıorum çünküü

ya braun es 2 ye baktığımda sadece düzleştirici olarak görüyorum netten.
bukle yapan parçaları yokmu bunun? yoksa sadece düzleştiricimi?
yada benmi göremiyorum.
:1no2::enbuyukkk:

bende var lastro .. ben önceden düzleştircisini kullanırdım açıkçası düzleştiricisi çok işe yaramaz.Ama ablam fırçalarını kullanıp fön çekiyo istersen dümdüz ister bukle bukle oluyo rahatca.Yani düzleştiricisi hariç bence iyi.

ayrıca belaruss zamanla saçı kırmayan hiçbir şekillendirici ürün yok.braun da kırar zamanla lastro da hiçbir fark yok o açıdan.

canım benim ablan o bukleleri nasıl beceriyo.
sonuçta saç fırçası gibi saçına dolanmıyomu???

ya braun es 2 ye baktığımda sadece düzleştirici olarak görüyorum netten.
bukle yapan parçaları yokmu bunun? yoksa sadece düzleştiricimi?
yada benmi göremiyorum.
:1no2::enbuyukkk:

braun es2 sadece düzleştirici.Bukleleri ablam ince fırayla yapıyo galiba doluyo saçına 5-10 sn bekletiyo açıyo bukle bukle oluyo.a.s

Back