Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesi ve boya?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

AnaLucia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
523
578
358
42
İstanbul
merhaba arkadaşlar.

benim saçlarımda dökülme problemi var çam terebentin ve bioblas kullanıyorum ve memnunum çok şükür.ama yinede saçlarım çok hassas ve dökülmeye meyilli.
ben saçımı boyatmayı çok istiyorum.ama dökülmeye nasıl bir etki yapacağından emin değilim.
dışarıda bazı kızların saçları boyalı ve çok güçlü, parlak görünüyor acaba diyorum boya iyi gelebilir mi yada aksine daha mı kötü olur?

canım bende çok merak ediyorum bende iki üç kere saçımı boyadım sanki daha çok dökülmeye başladı boyadan olabilirmi ama boyamadan öncede dökülüyodu

benim saçımda platin röfle vardı. Kuaföre gidip boyatmak istedim.3 saat içinde 2 boyayı arka arkaya yaptılar.Mahvoldu saçlarım. 5 ayda anca biras toparlandılar.Ama neler yaptım.Artık saçımı beyazlayana kadar ki o zaman bile şüpheli asla ama asla boyatmam.

benim boya yüzünden saçlarım döküldü ama üst üste boyamıştım saçlarım dayanmadı boyadan dökülebilir bence boyama saçını canım

evet gossipgirl tamda korktuğum şey senin bahsettiğindi.en iyisi ben doğal saç rengimle yetineyim.

benim saçlarımda normalde çok dökülüyor ,, boyaya alışkın olduğu için sürekli boya istiyor,, yani boyayınca dökülmesi duruyor benim saçlarımınn,,şu an eskiye oranla daha az döklüyor öle üstüste birkaç kat boyamıyorum amaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…