- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 5-6 senedir çekiyorum bütün kafa arkamı sarmış durumda. bebeklerdeki konak varya onun aşmışı -tatlicadiarzu- ne kullandıysam fayda etmedi gittim 30 milyonluk şampuan bile aldım ki benim için çok ekstrem bişeydir bi şampuana bu parayı vermek :))) tek işime yarayan zeytinyağı oldu. saf zeytinyağını her gün sürüp 1 saat bekletip yıka. bırakma ama ben bıraktım tekrarladı.
bu arada doktora da gittim işte bu şampuanı da cildiyeci vermişti, ama dediği şey "kendini sıkma kafana bişeyi takma, üzüntü yaptığın sürece bünyen bunu yapcak"sen de bi görün doktora istersen.
cnm benm söylediğim formülü kesinlkle denemelisin inan ki tekrarlamıycak denemesem ce faydasını görmesem yazmazdım
bir avuç ısırgan otunu kaynatıp süzüyoruz ve 1 çay bardağı elma sirkesini süzülen suya ekliyorz pamukla saç diplerimize sürüp 1 saat kadar bekliyp yıkıyorz cnm.. bu kadar basit
ben 5-6 senedir çekiyorum bütün kafa arkamı sarmış durumda. bebeklerdeki konak varya onun aşmışı -tatlicadiarzu- ne kullandıysam fayda etmedi gittim 30 milyonluk şampuan bile aldım ki benim için çok ekstrem bişeydir bi şampuana bu parayı vermek :))) tek işime yarayan zeytinyağı oldu. saf zeytinyağını her gün sürüp 1 saat bekletip yıka. bırakma ama ben bıraktım tekrarladı.
bu arada doktora da gittim işte bu şampuanı da cildiyeci vermişti, ama dediği şey "kendini sıkma kafana bişeyi takma, üzüntü yaptığın sürece bünyen bunu yapcak"sen de bi görün doktora istersen.
benımde canım neye üzülse sıkılsa aynı böyle oluyo kafam pul üstüme dökulüyo
bıde miğdeme vurur wc den çıkamam
stres nerelere vuruyo valla
bnde bi çözüm bulamadım
aynı sey bendede var. azcık uzuleyım hemen sac dıplerım kabuk kabuk oluyor. ben gecen gun bebe yagını denedım. oglum konak oldugunda onu surmustum kafasına ve gecmıstı kendımde de denedım baya ıse yaradı.dıplerıne pamukla guzelce yedırıp 2-3 saat beklettım.sonra yıkadım saclarımda yumusacık oldu.