Saç Bakım Ürünleri Sa bakm nerisi denemenizi tavsiye ederim

duygussduyguss

Annesinin Küçük Annesi :)
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
1.815
0
40
arkadaşlar
sadece 2 aydır çamterebentin yağı kullanıyorum ve inanmıcaksınız ama saçım öncekinden çok çok iyi oldu ve bir okadar da saçımın uzamasında çok yardımcı oldu saçlarım platin rengi ve çok yıpranmıştı bu yüzden hep kestirmek zorunda kalıyordum ama şuanda çok iyi paylaşmak istedimm sengözlerimebaksanab

cnm bu çamterebntin yağını nasıl kullanıyorsun.saçında bekletiyormusn ? bende şampuanıma karıştırp kullanıyorumda merak ettim seninkini

çamterebentini nasıl kullandığını da yazar mısın lütfen,yani haftada kaç defa ve ne sıklıkta kullandın arkadaşım?

çamterebentini nasıl kullandığını da yazar mısın lütfen,yani haftada kaç defa ve ne sıklıkta kullandın arkadaşım?

bu çamterebentini kendi şampuanının içine döküosun zaten aktara gidince ordaki satıcılar sölüyo nası kullanıcaanı bende almıştım bi ara ama çok kötü kokuyoooo benneyaptımki bide benim saçımı semsert yapmıştı ama kullanan arkadaşım var çok memnun ama ben kokuya karşı çok hassas olduum için dayanamıorum kokusuna keskin bi kokusu var ama dayanan dayanabilio tabi yararlı bişe zaten ii koksa şaşrdım :roflol:

arkadaşlar, çam terebentini şampuana dökün ama şişeyi öylece boca etmeyin sakın!!!
şampuanın kimyasını değiştiriyo da, çok koyarsanız su gibi oluo,şampuanı avucunuza alınca zaten kafaya götürmeden parmakların arasından akıp gidio!
ölçüsü 200ml ye 1 kapak.

ben çam terebentini bakım maskelerimin içine koyuyorum şampuana katmak yerine saç dipleri tamamen arınmaz tıkanan gözeneklerden dolayı hava alamaz ve dökülme tamamen durmaz diye düşünüyorum hem şampuan kaç dakika duruyor ki saçta yine de siz bilirsiniz

çam terebentini şampuana katıp kullandım çok memnun kalmıştım.bir kere kesinlikle saçın dökilmesini durduruyo, saçın gürleşmesini sağlıyo..ve bence kokusuda çok güseellll...kokusundan rahatsız olan arkadaşlara şaşırıyorum, çünkü aynı bildiğimiz çam kokusu..bende çok severim çam kokusunu..tertemiz kokuyo miss gibi..tabi yapı meselesi herkes beğenmeyebilir saygı duyarımm..:1rolleyes: birde arkadaşlar şampuanınıza çok az katın ve her kullanımda şampuan şişenizi iyice çalkalayın öyle dökün elinize şampuanı.çünkü şampuanın üzerine çıkıyo ç.terebentin kullanılmadığı zamanlarda..çalkalamadan kullanırsanız elinize ç.terebentin gelir çoğunluklaa..ama şampuanına katmak istemeyenlerede bir önerim var..elinize aldığınız şampuanın içine 1 veya 2 damla ç.terebentin ekleyin ama kesinlilkle daha fazla değil!! azıcıkta parmağınızla karıştırıp saçınıza dökün ve yıkayın saçlarınızı..( tavsiyem: saçları çok çok kuru ve boyalı olanlar için biraz saçları kurutabilir..o yüzden şampuanınıza katmadan bence elinize aldığınız şampuana katıp bi deneyin..en azından memnun kalmazsanız şampuanınızdan olmazsınız..:teytey:a.s.

ben ç. terebentinin şampuanların içindeki saça zarar veren kimyasal maddeleri yok ettiğini okumuştum. benim saçıma pek yaradığını söyleyemicem, bence saç tellerini kurutuyor. ama eşim sürekli kullanıyor saçları seyrektir ve çok dökülüyordu,yavaş yavaş açılmaya başlamıştı şakaklar. amaçam terbentinden sonra dökülme durdu ve çok hızlı uzuyor saçları. ama onun şampuanı da bitkisel, defnegarlı, onun da etkisi vardır mutlaka. kokusuna gelince defneli şampuanda ferah ferah kokuyo, ama mesela schwartzkoph un asia beauty şampuanının içinde mazot gibi kokuyor.

Çam terebentinden ben de memnun kalmıştım, bir kere dökülmeyi bıçak gibi kesiyor o bir gerçek. Ama dozajı çok önemli arkadaşların da dediği gibi. Bazı kuaförler veya aktarlar şampuanın içine komple boşaltın küçücük şişe zaten diyorlar. İşte o zaman aşırı dozaj oluyor ve saçlar kurumaya, çok yıpranmışsa resmen keçeleşmeye ve dökülmeye başlıyor. Bence 1 kapak koyun şampuana ve her yıkamadan evvel iyice sallayıp öyle kullanın. Etkisini hisetmezseniz 2 kapak atın ama bunu da aşmayın. İlla ki güzel etkisini hissedebileceğiniz bir yağ bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…