• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırf stresten adet 7 gün gecikir mi?

hayatim321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
344
8
16
34
İstanbul
Merhaba herkese,
son adetim 14 kasımdı, 7 gün geciktim e bende haliyle hamile miyim acaba dedim. Evde bir test yaptım negatif sonra hastaneye gittim az önce orada da negatif çıktı hatta değerim 0.1 yani. Kendi doktorumu aradım stresten olabilir dedi. 8 gün sonra tekrar yaptır kan testini dedi. Tamam dedim. Yani senelerdir adetim 1-2 aynı gelir şimdi yani hamile kalmak istiyorken mi çıktı bu stres? Anlayamadım. Adetimin gecikmesi stresten olabilir mi gerçekten?

Merhaba herkese,
son adetim 14 kasımdı, 7 gün geciktim e bende haliyle hamile miyim acaba dedim. Evde bir test yaptım negatif sonra hastaneye gittim az önce orada da negatif çıktı hatta değerim 0.1 yani. Kendi doktorumu aradım stresten olabilir dedi. 8 gün sonra tekrar yaptır kan testini dedi. Tamam dedim. Yani senelerdir adetim 1-2 aynı gelir şimdi yani hamile kalmak istiyorken mi çıktı bu stres? Anlayamadım. Adetimin gecikmesi stresten olabilir mi gerçekten?

stresten hava değişiminden adet gecikmesi olabilir. ben adetimin 15 gün geciktiğini bilirim. bazı kişiler de bebek isteyen kişinin adetide gecikirse rahim kendini hamileliğe hazırlar bi sonra ki ay hamilelik olabilir diyolar ama ne kadar doğru bilemem

stresten hava değişiminden adet gecikmesi olabilir. ben adetimin 15 gün geciktiğini bilirim. bazı kişiler de bebek isteyen kişinin adetide gecikirse rahim kendini hamileliğe hazırlar bi sonra ki ay hamilelik olabilir diyolar ama ne kadar doğru bilemem

Hmm benim çok eskiden adet düzensizliğim vardı ama senelerdir yoktu böle bişi. Bunu bende duymuştum rahmin kendini hazırladığı. İnşallah diyelim..

Merhaba herkese,

evet cnm stresten adet gecikmesi çok sık görünen bir durum.
bende 10gün kadar geciktiğini bilirim adetimin.
ve ayisigi arkadaşın söylediği gibi son aylarda düzensizliklerin olması rahmin kendini hazırlaması olarakta bilinir.
ben şimdi yeni hamileyim.son aylarda yaşadığım düzensizliklerde doktorum dahil bana rahim hazırlanıyor olabilir demişti.
ama benim yaşadığım düzensizlik bir aylık bişey değildi.2ay düzenli gelirdi,sonraki ay gecikirdim sonra yine aynı durum olurdu.
yani bu olayın başlangıcıda olabilir,stresten kaynaklıda olabilir.
ama senin bunu kafaya takmaman gerekiyor.bende takardım.ne kadar takarsan o kadar erteliyorsun bebeği ne yazık ki..
hakkında hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:16:

evet cnm stresten adet gecikmesi çok sık görünen bir durum.
bende 10gün kadar geciktiğini bilirim adetimin.
ve ayisigi arkadaşın söylediği gibi son aylarda düzensizliklerin olması rahmin kendini hazırlaması olarakta bilinir.
ben şimdi yeni hamileyim.son aylarda yaşadığım düzensizliklerde doktorum dahil bana rahim hazırlanıyor olabilir demişti.
ama benim yaşadığım düzensizlik bir aylık bişey değildi.2ay düzenli gelirdi,sonraki ay gecikirdim sonra yine aynı durum olurdu.
yani bu olayın başlangıcıda olabilir,stresten kaynaklıda olabilir.
ama senin bunu kafaya takmaman gerekiyor.bende takardım.ne kadar takarsan o kadar erteliyorsun bebeği ne yazık ki..
hakkında hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:16:

Anladım inşallah hazırlık yapıyordur rahmim. O zaman ben normal bir şekilde çalışmalara devam edeyim, belkide önümüzde ki ay hamile kalırım ya da sonraki ay. Çünkü Hormon bozukluğum olamaz nitekim daha yeni hormonlarıma baktırmıştım herşey temizdi. İnşallah Allahım inşallah..

Anladım inşallah hazırlık yapıyordur rahmim. O zaman ben normal bir şekilde çalışmalara devam edeyim, belkide önümüzde ki ay hamile kalırım ya da sonraki ay. Çünkü Hormon bozukluğum olamaz nitekim daha yeni hormonlarıma baktırmıştım herşey temizdi. İnşallah Allahım inşallah..

cnm sen kendini şartlama.düşünmemeye çalış.bu zaten kanıtlanmış bir şey.
beyinde bitiyor herşey.gerçekten ben düşünmeyi bıraktım kendimi tamamen bu düşünceden arındırdığım zaman daha rahat oldum ve Allahın izni ile oldu.
bir problem yoksa dediğin gibi vakti gelince olur.Allah gönlüne göre versin.

cnm sen kendini şartlama.düşünmemeye çalış.bu zaten kanıtlanmış bir şey.
beyinde bitiyor herşey.gerçekten ben düşünmeyi bıraktım kendimi tamamen bu düşünceden arındırdığım zaman daha rahat oldum ve Allahın izni ile oldu.
bir problem yoksa dediğin gibi vakti gelince olur.Allah gönlüne göre versin.

Amin inşallah cümlemize. Ne güzel siz hamilesiniz çok sevindim sizin adınıza.

Amin inşallah cümlemize. Ne güzel siz hamilesiniz çok sevindim sizin adınıza.

sağol canm.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bende hamile kalmayı çok istiyodum,dediğim gibi bir süre kafayada takmıştım.ama kendimi rahat bıraktığım an
zamanıda doğru olunca Allah verdi çok şükür.sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah:16:
darısıda senin başına:nazar:

sağol canm.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bende hamile kalmayı çok istiyodum,dediğim gibi bir süre kafayada takmıştım.ama kendimi rahat bıraktığım an
zamanıda doğru olunca Allah verdi çok şükür.sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah:16:
darısıda senin başına:nazar:

Evet doğru diyorsun rahat olmak lazım, gerçekten de her şey kafada bitiyor. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişi..
Canım, çok teşekkürler.

Bugün adet oldum, bu normal değil mi? Saçma bir soru mu oldu acaba? Yani 28 gün sonra değil de 36 gün sonra adet oldum? Stresten gecikme olmadı sanırım rahim kendini hazırlıyor diyebilir miyiz? Tecrübeli bayanlar yardımcı olur musunuz lütfen..

Kimse sorumu ciddiye almadı farkındayım belki de saçma buldunuz neyse. Hayatımda ilk defa adetim çok sancılı geçiyor, hatta dün gece uykumdan uyandım o derece ağrım oldu, bugün ağrı kesici aldım da biraz azaldı. Ben biraz korkmaya başladım. Adetim 8-9 gün gecikti sonrasında çok ağrım oldu ne biliim tuhaf. Sizce ben mi abartıyorum yoksa Doktora mı gitmeliyim adetim bitince?

canm biraz rahat ol..üşütmüş olabilirsin ondan sancılı geçiyordur.
vücudunda olan herşeye bir tepki gösterme.farkında olmadan yoruyorsun vücudunu.ve bu ters tepiyor.
rahatla kafana takma lütfen.oluruna bırak biraz.Rabbim bilir ne zaman vereceğini.

Back
X