• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S-M beden kıyafetler 5-10TL

senads

Aşk!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
472
54
123
Ürünlerin hepsi satılmıştır. Komşularıma sattım ve kalanları hediye ettim.

Son düzenleme:
Kızlar Selince3 adlı arkadaşımıza kargo ulaşmış,beni çok mutlu eden bir mesaj da yolladı :) Formayı almak isteyen olursa fotoğrafı çekicem.

Kızlar yarın The Balm iki far paleti ve Essence in Türkiye'de bulunmayan 30ml parfumunu koycam. Eşim Almanya ya gittiğinde iki şişe getirmişti.

The Balm iki far paleti ve Essence in Türkiye'de bulunmayan 30ml parfğmünü koydum. Güncellendi konu.

merhaba ben bir kaç ürün almak istiyorum ürünlerin hepsi duruyor mu

Merhaba, daha önce de sizinle bir alışverişimiz olmuştu. Ben gömleklerin ve lacivert kolsuz bluzun durmunu, bedenini ve fiyatını öğrenebilir miyim?

Merhaba, daha önce de sizinle bir alışverişimiz olmuştu. Ben gömleklerin ve lacivert kolsuz bluzun durmunu, bedenini ve fiyatını öğrenebilir miyim?
Hatırladım :) Gömleklerin ikisi de S beden ama M bedene de uyabilir. Gömleklerin her biri 5TL. Lacivert kolsuz ama azıcık kolları var bildiğim kadarıyla varla yok arası böyle modeller olur ya onlardan S beden 5TL. Ve bu 3 kıyafet te duruyor. Lacivert üstü herhalde iki üç kere giydim. Gömlekler 6-7 ama hiç birinde herhangi eskime yırtılma yok :)

Hatırladım :) Gömleklerin ikisi de S beden ama M bedene de uyabilir. Gömleklerin her biri 5TL. Lacivert kolsuz ama azıcık kolları var bildiğim kadarıyla varla yok arası böyle modeller olur ya onlardan S beden 5TL. Ve bu 3 kıyafet te duruyor. Lacivert üstü herhalde iki üç kere giydim. Gömlekler 6-7 ama hiç birinde herhangi eskime yırtılma yok :)
Ben bunları istiyorum o zaman. Aslında formaliteden durumlarını sordum, tertemiz olduğuna emindim :) Yine bakayım belki bir şeyler eklerim listeye. Ama 3ünü de istiyorum kimse almadan.

Ben bunları istiyorum o zaman. Aslında formaliteden durumlarını sordum, tertemiz olduğuna emindim :) Yine bakayım belki bir şeyler eklerim listeye. Ama 3ünü de istiyorum kimse almadan.
:) Tamam o zaman,bu 3 kıyafeti size ayırdım. Son kararınızı verdiğinizde tekrar konuşuruz. Ayrıca güzel yorumunuz beni çok mutlu etti :) Teşekkür ederim.

tamam 3ünü alıyorum. tekrar baktım da ihtiyacım olan bir şey şimdilik yok. hesap bilgilerinizi yollarsanız yarın ödemeyi yaparım.

Back