Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Xs beden 5tlmerhaba siyah boğazlı kazak ne kadar?
Alabilirmiyim,bir de yakası tüylü hırka ne kadar?Xs beden 5tl
Başka biri şu anda bu iki kıyafeti istiyor da kesin almayacaksa cevap verebilirim. Tüylü kahverengi hırka 10TL olanların altına yazdım. 10tl fiyatı.Alabilirmiyim,bir de yakası tüylü hırka ne kadar?
Hatırladım :) Gömleklerin ikisi de S beden ama M bedene de uyabilir. Gömleklerin her biri 5TL. Lacivert kolsuz ama azıcık kolları var bildiğim kadarıyla varla yok arası böyle modeller olur ya onlardan S beden 5TL. Ve bu 3 kıyafet te duruyor. Lacivert üstü herhalde iki üç kere giydim. Gömlekler 6-7 ama hiç birinde herhangi eskime yırtılma yok :)Merhaba, daha önce de sizinle bir alışverişimiz olmuştu. Ben gömleklerin ve lacivert kolsuz bluzun durmunu, bedenini ve fiyatını öğrenebilir miyim?
Ben bunları istiyorum o zaman. Aslında formaliteden durumlarını sordum, tertemiz olduğuna emindim :) Yine bakayım belki bir şeyler eklerim listeye. Ama 3ünü de istiyorum kimse almadan.Hatırladım :) Gömleklerin ikisi de S beden ama M bedene de uyabilir. Gömleklerin her biri 5TL. Lacivert kolsuz ama azıcık kolları var bildiğim kadarıyla varla yok arası böyle modeller olur ya onlardan S beden 5TL. Ve bu 3 kıyafet te duruyor. Lacivert üstü herhalde iki üç kere giydim. Gömlekler 6-7 ama hiç birinde herhangi eskime yırtılma yok :)
:) Tamam o zaman,bu 3 kıyafeti size ayırdım. Son kararınızı verdiğinizde tekrar konuşuruz. Ayrıca güzel yorumunuz beni çok mutlu etti :) Teşekkür ederim.Ben bunları istiyorum o zaman. Aslında formaliteden durumlarını sordum, tertemiz olduğuna emindim :) Yine bakayım belki bir şeyler eklerim listeye. Ama 3ünü de istiyorum kimse almadan.