Rza Madazl

edamecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
517
45
96
46
Bursa
arkadaşlar prof rıza madazlı hakkında bilgisi olan var mı?ben 20 haftalık erken doğum yaptım.sebebi rahim ağzı yetmezliği dendi.ama rıza madazlı değil diyor. normal bir erken doğummuş.teşhisine güvenebilir miyim

prof. rıza madazlıya bende muayene olmuştum.
hamileliğimde geçirdiğim riskli bir dönem vardı onun kontrolu için dr aradığımda herkes rıza hocayı önermişti.
zaten bir çok kadın doğum doktorununda hocası..
bence güvenebilirsinn..

merhaba,
ben şuan 33+2 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason taramasında biraz sıkıntı yaşadım dr.um beni çapa da bir doç. ve bir prof a yönlendirdi çok şükür bir sorun olmadığı ortaya çıktı.Ancak eşimin kardeşi cerrahpaşa mezunu için rahat etmediyse birde rıza madazlıya gidelim benim hocam çok iyi bir hocadır dedi ama gerek kalmadığı için gitmedim.alanında bir numara olduğunu iletti.sizinle paylaşmak istedim.bilgilerinize,

bende 21+2 haftalık hamileyim.benımde bebeğimde problem çıktı ve amniosentez oldum.hala sonuç çıkmadı.ama çok korkuyoruz bişey olmasından.allah kımseye evlat acısı göstermesin çok zor....

arkadaşlar bebeğimin göbek kordonunun 1 tanesinin olmadığı,sağ böbreğinin olmadığı,feburunun yani bacak kısmının kısa olduğu söylendi.bu durumda amniosentez yaptırdık ayrıntılı usg ye girdiğimde 18 haftalıktım şimdi 22 haftalıkta yine giricem usg ye sizce gelişmişmidir ya :CüvCüv:

böyle bi sorunla karşı karşıya kalan var mı arkadaslar?varsa eğer sonucu bana da yazar mısınız?

arkadaşlar prof rıza madazlı hakkında bilgisi olan var mı?ben 22 haftalık erken doğum yaptım.sebebi rahim ağzı yetmezliği dendi.ama rıza madazlı değil diyor. normal bir erken doğummuş.teşhisine güvenebilir miyim

Merhaba, Rıza Madazlı bütün hamilelik sürecimi takip etti ve doğumu gerçekleştirdi. Muhteşem bir doktor. İnsanı rahatlatıyor çok pozitif. Bence %100 güvenebilirsiniz.

Arkadaşlar bende size birşey sormak istiyorum 37 yaşındayım ve galiba hamileyim ne dersiniz doğum için çok geç bir yaş mı? Bu yaşlarda anne olan var mı aranızda?a.s

çok gzl yaşında ne var çok gençsiniz daha bir de bişey daha sorcam rıza madazlı hocam sizi nerde takip etti riskli gebelikmiydi sizinkide

ben bundan 55 gün önce erken düşük normal dogum yaptım.22 haftalık 480 gramdı ve 4 saat yaşadı ben küçükköyde asya tı merkezine gidiyordum orda hakan seven beye akşam belimin az altına 5 dakikada bir sancı girdi doktorumu aradım mds bağlasın ebe dedi. gittik ebe mds bağladı bana dedi bu dogum sansıcı değil çocuk gayet ii diye sonra dahiliye yönlendirdi orda bana idrar tahlili yaptılar sonuç bütün vücudum enfeksiyon kapmıştı. bana dahiliye doktoru iğne vurdu bide antibiyotik verdi bunlar hamilelere sorun teşkil etmez dedi.eve geldim sancım durmadı sonra bi wc gittim kanamam gelmiş tekrar apar topar tekrar gittik ordan ebe ne dese burda müdale edemeyiz şişli etfale yönlndirdi oraya gidene kadar 3 santim acılma vardı geç kalınmış dediler sabaha kadar sancımı kesmeye çalıştılar ama ne yazıkki olmadı.. bence bunlar hep doktor hatası o yüzden diyorumki şimdi dogumdan 45 gün geçti hasta oldum bitti tekrar hemen hamile kalsam sorun olurmu sizce şuan sadece bi kolestirolüm var

rıza madazlı hocama gittim oda rahim yetmezliğine baktı yok dedi normal bi erken dogum dedi istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi benim gibi olupda hemen hamile kalan varmı?

sağol canım moral verdin bana :)
Benimki riskli hamilelik değildi ama göz doktorumun doktoruydu Rıza bey ve göz doktorum önerdi kendisini. Bu şekilde oldu yani . Ama daha sonra muayene sırasında en fazla tercih edilen dr olduğunu gözlemledim. Çook pozitif ve insana değer-önem veriyor. Beni Bakırköy Acıbademde takip etti doğumumda orada oldu ama şimdi international hospitaldaymış.
Size hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum.
Benim reglimde 10 gün gecikti, 5. günümde dr'a gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı hamilelik yok görünüyor. Benzer durum yaşayanlar benimle paylaşabilir mi? için için hamile olmayı diliyorum ama yok :(

canım acele etme olursun hamiş 2. gebeliğin olcak sanırım adet oldunmu oldukdan sonra 10.17.günler arası gün aşırı ilişkide bulunursanız daha hızlı hamile kalırsın

nihal ben de doğumumu enfeksiyon nedeniyle 24 tada yaptım .bebeğim 4 gün yaşadı.daha doğum yapalı 20 gün oldu ama çok korkuyorum bundan sonraki doğumlarımdan.rıza madazlıya bende kontrole gittim . ii bi doktor ve insana güven veriyor.şu an international da bende international da doğum yaptım.

Arkadaşlar ben Rıza hocanın hastasıyım. Gebeliğim riskli gebelik değil. Ama yaptığım araştırmalarda en güvenilir doktorun Rıza bey olduğunu farkettim. Şu anda 20. haftadayım ve beni Rıza bey takip ediyor doğumada kendisi girecek. Ben muaynehanesine gidiyorum. Nişantaşında doğumumda ya alman hastanesinde yada metropolitanda olacak daha karar vermedim. Rıza bey birsürü hastanede doğuma giriyor. Bunlara hizmet hastaneside dahil.10 tanede çocuk doğursam Rıza Beye giderim isteyen herkese iletişim bilgilerini verebilirim. Perşembe günleri ınternational Hospitalde muayne ediyor onun dışındaki günlerde kendi muaynehanesinde.Bilginize.

acaba erken doğum yaptığım için bundan sonraki gebeliğimi de etkiler mi ?nihalcik senin de yaşadığın olayı bende yaşadım henüz 20 gün oldu bende hemen ham die mile kalmak istiyourm ama çok büyük endişem var acaba tekrar aynı olayları yaşar mıyım die .rıza madazlıya gitmek istiyorum ama eşim izi n vermiyor.

Back
X