cok güzel bir adet...
ben hic cevremde duymadim sadece bildigim su...
kim cocugun agzinda ilk dis cikardigini görürse, basdan asagiya kiyafetini alir giydirir...
ama böyle kutlandigini bugday pisirildigini ilk defa duyuyorum
pınarcım çok tesekkur ederım..çok yoruldum demissin ama yorulmana degmiş fotograflarınızdan belii:lepi: pasta ve kurabıyeyı artık kesın kesın dusunuyorum ayrı bı özellık katıyo dımı canım..inş benım tembel tenekem tam cıkarırda havalar düzelince yapar bende fotolarımızı koyarım sabırsızlanıyorumm dasositososito
Evet canım yorulduk ama değdi gerçekten. Hem kuzum mutlu oldu hemde ben çok keyif aldım. Kesinlikle kurabiye ve pasta ile çok şık oluyor parti .Yaptırmalı yada kendin yapmalısın bence. Hadi bakalım önce senin kuzudan sonrada senden atak bekliyorum. Resimleri de koy mutlaka a.s.
Canım gelenlere hediyelik olsun istersen. Minik diş fırçaları al renkli renkli. Çocuklar için olanlardan. Tülle lavantayla süsle. Bebeğinin resmini iliştir.
Geçen bi müşterim istemişti çok hoşuma gitmişti fikir benimde. Yaptım ona çok cici oldular.[/QUOT
slm tatlım diş fırcasını düşünmüştüm ama süslemek hiç aklıma gelmemişti buda iyi bi fikirmiş :))) 6 aylık bebıslerın 5 dişlerı cıkıyo ama bızımkı hala cıkarmadı o çıkarıncaya kadar yapıcaklarımı lıstelıyım barı unuturum falan cunku çıkarmaya nıyetı yokk:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?