- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okypete o kız rüzgar'ın nil hali değil ki.o kapalı kadınların arkasında oturan gözlüklü rüzgar. üstteki uzun kahve saçlı kızda rüzgar. kadınken
gazetenin haberi bu. yanlış koymuş resimleri. bende kopyaladım haberi, galeriyi.okypete o kız rüzgar'ın nil hali değil ki.
nilken buydu.
edit: farkedilmiş o olmadığı.
mesajı arayı okumadan yazmıştım da :)gazetenin haberi bu. yanlış koymuş resimleri. bende kopyaladım haberi, galeriyi.
toparladık sonra
bende haberi tek tek kopyalarken resimlerle beraber. bu kız hiç benzemiyor ama dedim. belki eski hali. gazetenin bu kadar yanlışlık yapacağı aklıma gelmedimesajı arayı okumadan yazmıştım da :)
ay kızlar okuyun sayfaları lütfen. herkese tek tek yazmayım artık
bu onun kadın hali değil ki alakası yok
ben ilk sayfaları okudum rüzgarın kadın hali demişsin de o yüzden şok oldumay kızlar okuyun sayfaları lütfen. herkese tek tek yazmayım artık
ben demedim haberde öyle denmiş. linkte verdim. resme onu yazmışlarben ilk sayfaları okudum rüzgarın kadın hali demişsin de o yüzden şok oldum
ne kadar güzelmiş.. sen byle güzel oll.. sonrada erkek oll.. aman ne bileyim sen nasıl mutluysan öyle yaşaaa..kadın hali bu yanlış biliyorsun okypete
Eki Görüntüle 1643817 Eki Görüntüle 1643818
Okyp yanlison var o kiz hali ruzgar degilo kapalı kadınların arkasında oturan gözlüklü rüzgar. üstteki uzun kahve saçlı kızda rüzgar. kadınken
oyy kızlar. sonraki sayfaları bir okuyun lütfen. herkese yazmaktan imanım gevredi.Okyp yanlison var o kiz hali ruzgar degil
Farkettim mesaja ekledim zatenoyy kızlar. sonraki sayfaları bir okuyun lütfen. herkese yazmaktan imanım gevredi.
gazete den kopyaladım. gazete hata yapmış
linkleride koydum. bakın azcık lütfen gerilere