rüyyasında altın bilezik görüp hamile olan varmı?

trassy123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
88
6
11
Ankara
Merhaba arkadaşlar bn rüyyamda bi oğlan çocuğunun altını temizliyodum.kolumdada altın bilezik vardı.bu ne anlama geliyor sizce.hayır olsun.

Merhaba arkadaşlar bn rüyyamda bi oğlan çocuğunun altını temizliyodum.kolumdada altın bilezik vardı.bu ne anlama geliyor sizce.hayır olsun.

geçen sene bende kolumda altın bilezik görmüştüm ve yorumunu okudum bebek diyodu dediği gibi çok geçmeden hamile olduğumu öğrendimmm hadi bakalım hayırlısı olur inşallah

arkadaşlar kendinize böle umutlandırmayın sonra üzülürsünüz bende yaşadım aynılarını sonra çok ağır oluyor kendimi o kadar alıştırmışım ki adetim 7 gün geçikti tamam dedim kesin hamimeleyim ama sonra hüsran ağla ağla içim çıktı düşünmemek lazımmış rahim filmi çektirdim bekliyorum bakalım hayırlısı olsun

Ben gordum cnim,tekrar dugunum oluodu we taki takilydu,hatta kaynwaldye sordum,biseye sıkılcksn dedi,moralmi bozdu,hamile oldgmu ogrndm snra

maxi pro 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…