- 5 Şubat 2019
- 87
- 87
- 8
- 29
- Konu Sahibi Zeynepermiss
-
Bnde ruyamda gormustum canim cok guzel bembeyaz bir kiz bebekdi ciplakdi ve ben emziriyordum saclarini bile hatrlyrm smdi o ruyamdaki bebek gbi cennet kokulu bir kizim var Allah seninde gonlune gore versin bn ayni ruyayi iki kere gordum ikisinde de hamile kaldim birini kaybettim biri cennetten geldi okadr guzel kokuyorki Rabbim snada tattrsin insMerhaba hanımlar. 11 aylık evliyim. Ve cocuk sahibi olmak istiyoruz. Cok akıntı ve kasıntı dan dolayı hastaneye gttm ve kültür testi yaptım mantar enfeksiyonu oldgunu öğrendim ve fitil kullandım. Ama evlendikten sonra degl baya bildgnz yıllardır o kasıntıyı cektım rabbim düşmanıma bile nasip etmesin cok kötü günlerdi ama fitilden snra cok sükür hiç bişey kalmadı. Neyse 2 gün önce rüyamda bir erkek bebegimin oldgunu ve onu emzirdgmi gördüm cok güzel bi bebekti. Bu ay elmzden bgeldgnce düzenli calışmaya gayret ettik. Ve yumurtlamadan itibaren sürekli her gün kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ara ara. Egildigim zaman sanki karnımda bsey varmış gibi karnım ağrıyor. Sizce hamile olabilir miyim. Bata 7 gün var günler gecmek bilmiyor
Yaaa güzel dileklerin için cok tesekkur ederim. Rabbim mürvetinide görmeyi nasip etsin inşallahBnde ruyamda gormustum canim cok guzel bembeyaz bir kiz bebekdi ciplakdi ve ben emziriyordum saclarini bile hatrlyrm smdi o ruyamdaki bebek gbi cennet kokulu bir kizim var Allah seninde gonlune gore versin bn ayni ruyayi iki kere gordum ikisinde de hamile kaldim birini kaybettim biri cennetten geldi okadr guzel kokuyorki Rabbim snada tattrsin ins
Ne kadar sonra test yaptın peki bata kac gün vardıBnde ruyamda gormustum canim cok guzel bembeyaz bir kiz bebekdi ciplakdi ve ben emziriyordum saclarini bile hatrlyrm smdi o ruyamdaki bebek gbi cennet kokulu bir kizim var Allah seninde gonlune gore versin bn ayni ruyayi iki kere gordum ikisinde de hamile kaldim birini kaybettim biri cennetten geldi okadr guzel kokuyorki Rabbim snada tattrsin ins
Bende beklemekten yanayım ama kafayı yemesen iyidirBende bu ay surekli ruya goruyodum canimher sabah uyanip tabirlere bakiyodum. Nasip oldu cok sukur. Ama oncekinaylardada gprdugum olmustu birazda cok istedigimizden sanırım. Ama cok erken test icin yapma bence.
Ishal ve akinti haricinde bi belirtim yoktu canim haladaha bi belirtim yokPeki sizinde belirtileriniz var mıydı kızlar . Ne zaman ögrendinz hamiş oldugunuzu
Canim adetimi 1 gun gecti fazla bekelyemdim hemen yaptim ikinsindede cikti sonra emin olmak icin kan verdm ama cok merk edyrsan erken gebelik testleri var normal teste gore azcik pahali onlardan dene ama olmazsa uzulme Allah ruyanda gordugunu dunyanda yasatir inss sen merak etme Rabbim kimseyi kapisindan bos cevirmez inssss guzel haberini paylasirsin ins bizimleNe kadar sonra test yaptın peki bata kac gün vardı
Canim adetimi 1 gun gecti fazla bekelyemdim hemen yaptim ikinsindede cikti sonra emin olmak icin kan verdm ama cok merk edyrsan erken gebelik testleri var normal teste gore azcik pahali onlardan dene ama olmazsa uzulme Allah ruyanda gordugunu dunyanda yasatir inss sen merak etme Rabbim kimseyi kapisindan bos cevirmez inssss guzel haberini paylasirsin ins bizimle
Inss cnm olmazsa da dedgm gbi uzulme madem evlilik yil donumunz eger bu guzel haberi olurda esinle paylasamazsan o guzel gunu bebek sahibi olmak icin guzel bir ana cevir umutsuzluga kapilma hic bir zman Allah isteyin vereyim diyor sende iste rabbimin hazinesinde cok sanada verir inss bi bakmissin burdan bebegine isim bakiyoruzYaa inşallah canım benim tesekkur ederim. Olursa cok sevinirim gercekten. 8 temmuzda evlilik yıl dönümümüz . Eger olursa eşime o gün sürpriz yapmak istiyorum bakalım. Nasipten öteye gidilmemiş . Olursa ilk burada paylaşıcam
İnşallahInss cnm olmazsa da dedgm gbi uzulme madem evlilik yil donumunz eger bu guzel haberi olurda esinle paylasamazsan o guzel gunu bebek sahibi olmak icin guzel bir ana cevir umutsuzluga kapilma hic bir zman Allah isteyin vereyim diyor sende iste rabbimin hazinesinde cok sanada verir inss bi bakmissin burdan bebegine isim bakiyoruz
Evet cnm hamilesin hayırlı olsun :)Kızlarrrrrrrrrr 37.6 cıktı hamile miyim cevap verin lütfen elim ayağım titriyor resmennnnnnnn
Banada dua et cnm bende 1 buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz inşallah bu ay tutar bizimde bat 26 haziran günler geçmek bilmiyo vallaKızlarrrrrrrrrr 37.6 cıktı hamile miyim cevap verin lütfen elim ayağım titriyor resmennnnnnnn
İnşallah canım inşallah olur sende kavusursunBanada dua et cnm bende 1 buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz inşallah bu ay tutar bizimde bat 26 haziran günler geçmek bilmiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?