Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum...Beklenmeyen regl günüm 5 nisan...Bu ay rüyamda hastanedeyim ve ultrasonla karnımda nohut tanesi kadar bir işaret olduğunu görüyorum.Doktor bana ultrason kağıdını veriyor ve ben heyecanlı bir şekilde elimde ultrason kağıdını tutuyorum ve o kağıdın üstündeki nohut tanesi kadar işaret benim bebeğimmiş...
Birkaç akşam sonra yine rüyamda çok ağrım oluyormuş diye doktora gidiyoruz eşimle ve doktor bana önemli birşey yok sadece yumurtan çatlamış onun ağrısı diyor çalışmalara devam gibi bişey diyor...
Zaten bu rüyaları gördüğümdede tahmini yumurtlama günlerimdi çalışmalarımızı yaptık.Gersi ALLAH'a kalmış bişey...
Eğer rüyam doğru çıkarda hamileysem buraya yazarım sonucumu...

Kızlar ben bu rüyayı görmüştüm ama rüyam gerçekleşmedi kırmızıları gördüm...

Bu konuya bir anket güzel olurdu : )

Bende bu reglim bittikten sonra gördüm.Rüyamda test yapıyorum ve çift çizgiyi görüyorum,iki tane nur topu gibi kıpkırmızı çizgiler : ))Uyandığımda bunun rüya olduğunu anlayınca o gün aptal gibi dolandım.Umarım bu ay test yaptığımda çift çizgiyi görürüm.

valla ben dahil bazı yakınlarım ne rüyalar görmüş
altın bilezik,bebek ama bişe olmadı maalesef
rüya tabirlerinde okuyunca sevinmiştim oysa kii boshayallersmile
herşeyin hayırlısı

slm canım tek çevrimiçi olan sensin bende rüyalara çok inananlardanım inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir benim regl 6 gün var ama son 4 gündür çok değişik rüyalar görüyorum 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bu aya kadar yani geçtiğimiz 2 ay hiç rüya görmemiştim rüyalarımda şöyle yeni bir beyaz tabak alıyorum eşim bana yeşil boncuklu mavide olabilir gümüş bir yüzük hediye ediyor bir kız çocuğu görüyorum 3 yaşlarında bana çok benziyo ve dan s ediyo ve en son gördüğüm rüya gebelik testi yapıyorum sonuç pozitif acaba bunlar ne anlama geliyordur bilen arkadaşlar yorumlşarsa duacınız olurum

Kızlar ben bu rüyayı görmüştüm ama rüyam gerçekleşmedi kırmızıları gördüm...

slm canım bende kk üyesiyim ama bu topiği görünce bende 1 haftadır çok rüya gördüğüm için bu topiğe bi uğradım allah inşallah tez zamanda hepimize bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder bi arkadaşım vardı aynı işyerimden doğum için ayrıldı duydumki dün doğum yapmış ve kızı oldu ne güzel 1 saat sonra onu görüşe gidicem offf inşallah bizimde bebişimiz olur çok istiyorum rüyamı yazdım sende bi okursan ve bildiğin bi yorum varda yaparsan beni çok mutlu edersinŞeniz

ılk oğlumda doktorum müjdeliyordu rüyamda ,bu bebeğimde ,geçen hafta Annem bana gelinlik giydirdi rüyalara çok inanırım ve çok şükür bu rüyadan 1 hafta sonra öğrendim :)

Mavi ,beyaz ve yeşil renkler çok iyi ama rüyamızda test yapmak hamile görmek falan psikolojik oluyor, ben de oğlumu aynı bu haliyle rüyamda görmüştüm , ınş Rabbimin müjdesidir sana :)

slm canım tek çevrimiçi olan sensin bende rüyalara çok inananlardanım inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir benim regl 6 gün var ama son 4 gündür çok değişik rüyalar görüyorum 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bu aya kadar yani geçtiğimiz 2 ay hiç rüya görmemiştim rüyalarımda şöyle yeni bir beyaz tabak alıyorum eşim bana yeşil boncuklu mavide olabilir gümüş bir yüzük hediye ediyor bir kız çocuğu görüyorum 3 yaşlarında bana çok benziyo ve dan s ediyo ve en son gördüğüm rüya gebelik testi yapıyorum sonuç pozitif acaba bunlar ne anlama geliyordur bilen arkadaşlar yorumlşarsa duacınız olurum

İlk oğlumda doktorum müjdeliyordu rüyamda ,bu bebeğimde ,geçen hafta Annem bana gelinlik giydirdi rüyalara çok inanırım ve çok şükür bu rüyadan 1 hafta sonra öğrendim :)

slm canım benimde rüyalarım ve durumum yazdığım gibi yorumlarsan çok sevinirim

ayy bende bebek hiç düşünmüyordum ama eşim çok istiyordu neyse bir gece rüyamda erkek çocuğu gördüm maviler içinde bende bu kadar güzel bebeğim olacaksa doğrurum dedim uyanır uyanmaz eşimi uyandırıp rüyamı anlattm o da inş dedi haftasına öğrendim ki hamileyim ve bebeğim erkek ve rüyamdaki aynı bebek allahın taktiri iştee

Huuuu kizlar aklima geldi bu topik. ne kadar zaman once acmistim.

Yok mu yeni hamislerimizden bize bu konuda fikir verecek olan.

Mesela simdiye kadar ogrendiklerimiz, altin gormek gelinlik gormek bebege delalet.

Rüyamda o kadar çok kiz çocugu ve hamile oldugumu gördüm ki bunu sadece rüyamda ya$adim ve hissettim ben hiç bir zaman anne olamicam :çok üzgünüm:
Rabbim isteyen herkese ve hak edene nasip etsin...

bende gördüğüm rüyaları paylaşayım

3 ay öncesinde annem bizim gelinimize söylemiş benim hamıle olduğumu bende gelinimize diyorum ben bu ayda adet olcam hayır diyo annen dedi sen hamılesin diyo neyse aradan 2 hafta geçti bir at gördüm şahlanmışşş ama süper bi at devasa güzelll siyahkızıll

geçen ayda regl oldum tam dr gidiyorum muayene olmaya bi bakıyorum dr odasında şakır şakır regl oldum bacaklarımdan aktı burdamı adet oldum ya tüh diyorum

bu ay da gördüm ama hatırlamıyorum
hala bebeğim gelmedi ama inş gelecek biliyorum inş bende sizin gibi rüyamnda görür anlatırım opuyorumnanaktan

bende rüyayı kendim çok görüyodum ama ters oluyodu hamile kaldığım ay annem görmüş kucağıma çıplak bir erkek bebek verdiler sen bu ay hamilesin dedi hadi ordan dedim hiç umudum yoktu sonra test yaptımki hamileyim rüyalar düze çıkıyor işte

bende rüyayı kendim çok görüyodum ama ters oluyodu hamile kaldığım ay annem görmüş kucağıma çıplak bir erkek bebek verdiler sen bu ay hamilesin dedi hadi ordan dedim hiç umudum yoktu sonra test yaptımki hamileyim rüyalar düze çıkıyor işte

ne güzel inş bizlerde görürüzz opuyorumnanaktan

ay çok güzel yaa neşanslısınız
birde önceden müjdeleniyorsunuz
allah evlenince banada nasip etsin inşallah amin
ve isteyen herkeze tabi

valla bende bebeğe dair okadar çok rüya gördümki.2 kere ikizlerim olduğunu gördüm hatta emzirdim doğum anını bile gördüm sezeryandı.altın gördüm yüzük gördüm.ama okadar rüyaya rağmen hiç hamile kalamadım.ama arkadaşlarım hakkında gördüğüm bütün rüyalar tuttu hepsi o ay hamile kaldılar.ama kendim için gördüğüm rüyalar hiç tutmadı.geçen ayda rüyamda gelinlik gördüm ama üstüme henüz giymemiştim.güya arefe günü düğünüm varmış eşimle tekrar evlenecekmişiz.gelinliği tutup bakıyorum arkadaş diyoki çok sade almışsın keşke biraz daha gösterişli bişey alsaydın diyo.bende eşime diyorumki vazgeçtim kimseyi düğünüme çağırmıycam kimse bizim ikinci düğünümüze gelmez zaten diyorum.bu rüyadan sonra adet oldum yani yine tutmadı.ama şöylede bişey var tam arefe günü yumurtlama günüm bi alakası varmı bilmem.

mrb kızlar 4. tüp bebek denemem
bugün 11.gün ruyamda test yaptırdım
hastanedeki görevlilerden biri sonucu bana
müjde hamilesin dedi, degerin 150 dedi
sonrada esimle beraber bi dere kenarına gittik

valla bende bebeğe dair okadar çok rüya gördümki.2 kere ikizlerim olduğunu gördüm hatta emzirdim doğum anını bile gördüm sezeryandı.altın gördüm yüzük gördüm.ama okadar rüyaya rağmen hiç hamile kalamadım.ama arkadaşlarım hakkında gördüğüm bütün rüyalar tuttu hepsi o ay hamile kaldılar.ama kendim için gördüğüm rüyalar hiç tutmadı.geçen ayda rüyamda gelinlik gördüm ama üstüme henüz giymemiştim.güya arefe günü düğünüm varmış eşimle tekrar evlenecekmişiz.gelinliği tutup bakıyorum arkadaş diyoki çok sade almışsın keşke biraz daha gösterişli bişey alsaydın diyo.bende eşime diyorumki vazgeçtim kimseyi düğünüme çağırmıycam kimse bizim ikinci düğünümüze gelmez zaten diyorum.bu rüyadan sonra adet oldum yani yine tutmadı.ama şöylede bişey var tam arefe günü yumurtlama günüm bi alakası varmı bilmem.

evet arkadaşım bende başkası için gördüğüm hamilelik rüyaları hep çıktı ..ama kendim için gördüklerimin hiç biri olmadı....hep başka baharlara kaldı....

ben cocuk dusunmuyorum su an ama ruyamda 8.5 aylik hamileydim:) eski patronlarim koluma 3 burmali 3-4 tane bilezik taktilar:)
kizim 1 yasinda. onun da koca koca liralari vardi:)

kızlar dün rüyamda bi çocuğum olmuş 2 günlükmüş ama çocuk 2 günlük gibi değildi. çok tatlı 4 5 aylık bi erkek çocuğuydu. çocuk 2. gün konuşmaya başladı. ingilizce öğrenmem gerek benim de diyordu. çok garip oldum annem ve kayınvalidem vardı. bu çocuğun 2 günlük olduğuna emin misiniz diye sordum. emziriyordum ağzından sütü fışkırtıyordu oyun yapıyor emzirmeyeyim dediğimde de. tükrüğüyle oynayamaya başladı. adetime 6 gün var çok ilginç bi rüyaydı. inş. hayırlara vesile olur.

Back
X