jesixa Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 46 9 88 23 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jesixa #21 Ada Toprak .!.: Bende ayni rüyayı dun gece gördüm. Bugün rüya tabirlerini inceledim. Senin dediklerinide okudum. Hayırlar olsun inşallah. Bata 5var. Çok belirti var ama artik psikolojik diyorum ben kendime. Çünkü sonradan uzuluyorum Genişletmek için tıkla... Bende aynen cok uzulucegımı bildigim için korkuyorum test yapmaya gercekten
Ada Toprak .!.: Bende ayni rüyayı dun gece gördüm. Bugün rüya tabirlerini inceledim. Senin dediklerinide okudum. Hayırlar olsun inşallah. Bata 5var. Çok belirti var ama artik psikolojik diyorum ben kendime. Çünkü sonradan uzuluyorum Genişletmek için tıkla... Bende aynen cok uzulucegımı bildigim için korkuyorum test yapmaya gercekten
A Ada Toprak Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 138 78 103 23 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jesixa #22 jesixa .!.: Bende aynen cok uzulucegımı bildigim için korkuyorum test yapmaya gercekten Genişletmek için tıkla... Bat ne zaman canim
jesixa .!.: Bende aynen cok uzulucegımı bildigim için korkuyorum test yapmaya gercekten Genişletmek için tıkla... Bat ne zaman canim
eylul7158eylul B61G58.5 H53 boy1.60 Kayıtlı Üye 15 Ocak 2015 2.943 3.717 133 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jesixa #23 jesixa .!.: Evet bilinç altından dolayıda olabilir Ama inşallah ablana malum olmuşturda hamişsindir. hayırlısı Genişletmek için tıkla... rüyamda gördüm demiştim ya canım dogruymuş
jesixa .!.: Evet bilinç altından dolayıda olabilir Ama inşallah ablana malum olmuşturda hamişsindir. hayırlısı Genişletmek için tıkla... rüyamda gördüm demiştim ya canım dogruymuş
eva08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2014 304 133 48 36 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jesixa #24 konuyu görünce anımsadım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce görmüştüm hamileydim ve rüyamdan gülerek kalkmıştım :)
konuyu görünce anımsadım bende hamile olduğumu öğrenmeden önce görmüştüm hamileydim ve rüyamdan gülerek kalkmıştım :)