• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyasında görüpte hamile oldugnu ögrenenler varmı acaba ?

jesixa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
46
9
88
Hanımlar merhaba eşimle bebegimiz olmasını cok istıyoruz adetimde bu ay gecikti ama normaldede düzensiz oluyo bi kaç kez rüyamdada adet oldugumu gördüm biraz araştırdım bütün kaynaklar hamile kalmaya bebege işaret oldugnu belirtmiş herşeyin en dogrusunu allah bilir tabiki ama işte bi umut inanmak istiyo insan :KK16: aranızda benim gibi görüpte sonradan hamile oldugnu ögrenen varmı ?

Hanımlar merhaba eşimle bebegimiz olmasını cok istıyoruz adetimde bu ay gecikti ama normaldede düzensiz oluyo bi kaç kez rüyamdada adet oldugumu gördüm biraz araştırdım bütün kaynaklar hamile kalmaya bebege işaret oldugnu belirtmiş herşeyin en dogrusunu allah bilir tabiki ama işte bi umut inanmak istiyo insan :KK16: aranızda benim gibi görüpte sonradan hamile oldugnu ögrenen varmı ?
Canım inşallah hamilesindir.

bende boş bebek arabası sürüyordum ve turşu yiyordum ama öyle böyle güzel değildi. acaba aş mı erdim uykuda dedim. idrar testi pozitif yarın kan sonucunu alacağım :(

bende boş bebek arabası sürüyordum ve turşu yiyordum ama öyle böyle güzel değildi. acaba aş mı erdim uykuda dedim. idrar testi pozitif yarın kan sonucunu alacağım :KK43:
İnşallah hamilesindir canım dualarım seninle Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyorum :KK36:

ben her adet olduğumu gördüğümde gerçekten adet oldum. ama adet olduğunu görüp gebe olanlar da çık. inşallah sen o şanslı kesimdesindir canım. bu ay muz gördüm eşim veriyordu bana. erkek evlat direk tabiri. elma yedim. yumurta falan gördüm. tabirleri hep bebek ama bu ay tam vaktinde adet oldum. daha var demek ki zamanına. her rüya haberci olmuyor ama inşallah seninki haberci rüyadır. hayırlısı olsun hakkında.:anneadayı:

ben 2 gün önce bir rüya gördüm rüyamda rahmım elime düştü şefaftı çinde bebek tişörtü ayakkabısı vardı. ablamda bugun beni görmüş cocuk düşündüğümüzü bimiyor ona atetim olmadıgını akıntımın arttıgını gebelik şüpesiyle söylemişim beni doktora götürmüş.
reglime daha var ama etkılendım ruyamdan. belkide bilinç altından düünmeye başadık dıye gördüm bilemıyorum

ben her adet olduğumu gördüğümde gerçekten adet oldum. ama adet olduğunu görüp gebe olanlar da çık. inşallah sen o şanslı kesimdesindir canım. bu ay muz gördüm eşim veriyordu bana. erkek evlat direk tabiri. elma yedim. yumurta falan gördüm. tabirleri hep bebek ama bu ay tam vaktinde adet oldum. daha var demek ki zamanına. her rüya haberci olmuyor ama inşallah seninki haberci rüyadır. hayırlısı olsun hakkında.:anneadayı:
Amin canım çok sagol tabiki herseyin en doğrusunu allah bilir işte insan inanmak istiyo birazda olsa ama tabiki rabbim ne zaman uygun görurse hayırlısı ne zamansa o zaman olsun :KK15:

ben 2 gün önce bir rüya gördüm rüyamda rahmım elime düştü şefaftı çinde bebek tişörtü ayakkabısı vardı. ablamda bugun beni görmüş cocuk düşündüğümüzü bimiyor ona atetim olmadıgını akıntımın arttıgını gebelik şüpesiyle söylemişim beni doktora götürmüş.
reglime daha var ama etkılendım ruyamdan. belkide bilinç altından düünmeye başadık dıye gördüm bilemıyorum
Evet bilinç altından dolayıda olabilir Ama inşallah ablana malum olmuşturda hamişsindir. hayırlısı :KK16:

Merhaba siteye giriş yapmadan sadece okuyarak takip ediyordum ama size yazmak için tekrardan giriş yaptım benim 3 çocuğum oldu hepsinde de hamile kalmadan hemen önce rüyasını gördüm şimdi yine hamileyim dun öğrendim ve ben 10 gün önce yine hamile olduğumu gördüm inşallah sözlerde hayırlı haberle sevinirsiniz Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin

Amin canım inşallah çok sağol allah başıglasın evlatlarını bebişinide sag sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda kuş yuvası ve içinde yumurta görmüştüm :)))

Bi kaç gün sonrada hamile olduğumu öğrendm.

İnşallah en kısa zamanda Allah dualarınızı kabul eder.. Allahım isteyen herkese nasip etsin :)

ben de meyve, yumurta ve adet olduğumu gördüm, ama sonuç hamile değilim... biraz da psikolojik galiba bu rüyalar

Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda kuş yuvası ve içinde yumurta görmüştüm :)))

Bi kaç gün sonrada hamile olduğumu öğrendm.

İnşallah en kısa zamanda Allah dualarınızı kabul eder.. Allahım isteyen herkese nasip etsin :)
Aminn canımm inşallah :KK15:

erkek bebeğe hamile olduğumu gördüm ertesi gun de dogurdumu ve bebegimi gordum o ay hamile oldugumu ogrrndim inslah en kisa zmanda sanada bebis nasip olur

Bende ayni rüyayı dun gece gördüm. Bugün rüya tabirlerini inceledim. Senin dediklerinide okudum. Hayırlar olsun inşallah. Bata 5var. Çok belirti var ama artik psikolojik diyorum ben kendime. Çünkü sonradan uzuluyorum

Back