Rüyanizda bebeginizin cinsietini ya da sonradan dogru cikan seyleri gördünüz mü?

İlk bebeğim prematüreydi, 82 gün kuvözde yoğun bakıma yaşadı ama kaybettik. Rüyamda ikinci bebeğimin de erken doğduğunu gördüm, o da kuvözdeydi ama daha büyüktü bembeyaz pamuk gibi bir çocuktu. Eşime bu daha büyük, daha sağlıklı görünüyor belki bu sefer yaşar demiştim. 1 ay sonra hamile olduğumu ve yine erken doğum yapacağımı öğrendim. Çok zor geçen 7.5 aydan sonra bebeğim yine prematüre olarak doğdu ama rüyamdaki gibi daha büyüktü ve çok şükür bu sefer hastaneden çıkarıp eve getirebildim miniğimi.

Ben hamile kaldığım günden beri erkek hissettim.rüyalarımda hep oğlan çocukları gördüm.etraftan bakanlar oğlun olacak çok güzelleştin dediler.vücuduma bakanlar bu oğlan bebek dedi.hep tatlıya aşerdim.annem kayınvalidem rüyaları çıkan insanlar ve onlarda hep rüyalarında erkek çocuk gördüler.lakin dün kontrolde bebeğimin kız olduğunu öğrendim :))))) kesin değilmiş ama büyük ihtimalle öyle.eşim öğrendiği zaman havalara uçtu sevinçten çünkü o hep kız istiyordu.bugün 16.haftamıza girdik bir dahaki kontrolde kesin sonucu alırmışız.Rabbim hayırlısını versin.

ben 2 kez kızımın olduğunu gördüm rüyamda ama cinsiyet öğrenmeye gitmeden bi gece önce erkek çocuğum olacağını gördüm veeee ertesi gün pipiyi gördük çok şükür allah herkesin evlatlarını bağışlasın..nazarlardan saklasın..:nazar:

Ben hamile oldugumdan haberim bile yoktu. Ruyamda karnimda bir kalp attığını gördüm, öyle ki dışarıdan bakınca bile içeride kalp attığı hissediliyodu. Uyandım.. bi anlam veremedim.. ve bir kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim Şükürler olsun :34:

Son düzenleme:
bende rüyalarımda hep bebeğimin erkek olduğunu görüyorum ona cici kazaklar alıyordum yeşil bi kazak , içimede erkek çocuk doğuyor .. inş. bakalım cinsiyeti ne olcak cok merektayım :)

ben değil ama eşim rüyasında bi kız çocuğu kucağında görmüş birileriyle kavga ediyomuş kucağındaki kız çocuğu ona sıkıca sarılıyomuş
eşim bu rüyaya anlam verememşti ama ben tahmin etmiştim
bebeğimizin kız olacağına :emir_bebek:

Son düzenleme:
:49::49:ben ilk evlendiğimde daha bebek bile düşünmezken erkek bebeğim olduğunu görmüştüm rüyamda,hamile kalmadan önce babam rüyasında erkek bebeğim olacağını görmüştü.hamileyken de rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm ve cinsiyetini geç gösterdiğinden bi ara rüyamda da habire erkek çocuklarını görüyordum şu anda 27 haftalık hamileyim ve bi oğlum olucak....:49:

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri rüyalarımda zümrüt kolye ve yüzük gördüm
birde ablamla aynı gece rüyamızda erkek çocuğu görmüşüz o günden sonra da hep oğlumun 2 ve 3yaşındaki halini görüyorum
tabi oğlum olacağını duyunca hiç şaşırmadım bu rüyaların üzerine:nazar:

Rüyamda görmedim ama hayal gibi hissetmiştim güpegündüz. Üstelik hamile değildim. O ay hamile olduğumu ve bebeğimin erkek olacağını hissettim. Değişik birşeydi.

Bende ruyamda yesil elma gordum yesil elma agaci gordum bakalim bebegim ne olucak belli olunca yazarim insallah

Ben 3 cocugumuda daha hamile kalmadan rüyamda gördum cınsıyetlerını belki cok sacma ama dogacakları zamanıda hep hissettim ki 3 de prematüre dogdu anneler hissedermiş derler dogru demekki

Ruyamda oglumu 3 yasinda gormstm hamileyken tipini konusmasi aynen de oldu . Smdi gecen bi tane daa gordm o da oglandi digerlerinde cok gercekciydi beklemedeyim 😂

Benimki rüya değil ,sadece ön sezi.. Hayatım boyu ikiz bebeklere hamile kalmak istedim.Herkese benim ikizlerim olucak,biri kız biri erkek olucak içime öyle doğuyor diyordum..Gülüyorlardı,inşallah diyorlardı..Geçen sene hıdırellezde 5 mayısta çocukça bir dilek diledim..Pc nin paint bölümüne iki çöp adam çizdim bir kız bir erkek..5 ay sonra ikizlere hamile kaldım..Biri kız biri erkekti..Bebeklerimi zamansız doğurup kaybettim..ıki meleğim de mezardalar..Bebeklerimi kaybedince tekrar uyusam uyandığımda yine hamile olsam ,tüm bu yaşadıklarım kötü bir rüya olsa dedim...Tekrar bebek arzum uyandı..Zaten hiç bitmedi..Hayatımda en çok istediğim şey bu..Kendime ait bir işim olduğu halde işimi rafa kaldırdım,Hayatımın en büyük ve en kutsal ,en önemli kariyeri annelik benim için..Ancak o zaman hayatta gerçek anlamda mutlu olabileceğimi düşünüyorum..Tüm hayatımı buna adadım ben...Bebeklerimi kaybedince de alışkanlık mı nedir bilemiyorum ama yine ilerde bebeğim olursa değil bebeklerim olursa diye bahsediyordum..Bu sene hıdırellezde yine pc de painte çöp adam çizdim..Avatarıma da koydum dileğimi..Geçen hafta öğrendim ki yine ikiz bebişlere hamileyim..Şu an cinsiyetleri bilmiyoruz..Allahım inşallah bu kez bebeklerimi sağlıkla kucağıma almayı nasib eder..Eşim sonuna dek hakediyor baba olmayı..Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege de abi oluyorlar..Allahım sağlıkla zamanında kavuşmayı nasib et bu kez !!:Saruboceq: :Saruboceq:
Hemen painti aciyorum😂

Merhaba Arkadaslar Forumu biraz karistirdim ama böyle bir konu bulamadim,

Ben 15. haftamdan önce daha cinsiyet belli olmadan bebegimin erkek oldugunu gördüm. esim erkek ya da kiz olsun diye cinsiyet belirtmedi hic ben de kiz olmasini cok istiyordum ama rüyamda erkek bebekti ve kurbanlik hayvan bakiyorduk oglumla birlikte :)

Gecenlerde de Rüyamda bebek kevser suresini okudu bilirsiniz kevser suresinde kurban kes diyor, Biz de bayramda bebek icin ayrica kurban kesmeyi düsünüyoruz.

Siz bu tarz rüyalar görüyor musunuz?
Hamile kalmadan önce de hamileliği ilk öğrendiğimde de erkek bebek gördüm doğru çıktı oğlum geliyor

Ben de kızıma gebeyken, hep kız cocuk veriliyordu kucağıma, kuzu görmüştüm. Gögüslerim açık gelinlikle bebek emzirdiğimi görmüştüm..

Back
X