- Konu Sahibi Poseidon83
benim annem kardeşime hamileyken erkek olcağını gormustu ruyasında hemde ilk aylarında 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ettim ne oldu?Bende ruyamda yesil elma gordum yesil elma agaci gordum bakalim bebegim ne olucak belli olunca yazarim insallah
gebe kalmadan önce mi yoksa gebeyken mi?Ben oglum olacagini gormustum ruyamda.
Nasip tabi, tesaduf mu ruyada gorur mu insan bilmiyorum orasini![]()
Gebeligin ilk haftalarinda. Daha cinsiyeti belli degilken.gebe kalmadan önce mi yoksa gebeyken mi?
Hemen painti aciyorumBenimki rüya değil ,sadece ön sezi.. Hayatım boyu ikiz bebeklere hamile kalmak istedim.Herkese benim ikizlerim olucak,biri kız biri erkek olucak içime öyle doğuyor diyordum..Gülüyorlardı,inşallah diyorlardı..Geçen sene hıdırellezde 5 mayısta çocukça bir dilek diledim..Pc nin paint bölümüne iki çöp adam çizdim bir kız bir erkek..5 ay sonra ikizlere hamile kaldım..Biri kız biri erkekti..Bebeklerimi zamansız doğurup kaybettim..ıki meleğim de mezardalar..Bebeklerimi kaybedince tekrar uyusam uyandığımda yine hamile olsam ,tüm bu yaşadıklarım kötü bir rüya olsa dedim...Tekrar bebek arzum uyandı..Zaten hiç bitmedi..Hayatımda en çok istediğim şey bu..Kendime ait bir işim olduğu halde işimi rafa kaldırdım,Hayatımın en büyük ve en kutsal ,en önemli kariyeri annelik benim için..Ancak o zaman hayatta gerçek anlamda mutlu olabileceğimi düşünüyorum..Tüm hayatımı buna adadım ben...Bebeklerimi kaybedince de alışkanlık mı nedir bilemiyorum ama yine ilerde bebeğim olursa değil bebeklerim olursa diye bahsediyordum..Bu sene hıdırellezde yine pc de painte çöp adam çizdim..Avatarıma da koydum dileğimi..Geçen hafta öğrendim ki yine ikiz bebişlere hamileyim..Şu an cinsiyetleri bilmiyoruz..Allahım inşallah bu kez bebeklerimi sağlıkla kucağıma almayı nasib eder..Eşim sonuna dek hakediyor baba olmayı..Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege de abi oluyorlar..Allahım sağlıkla zamanında kavuşmayı nasib et bu kez !!:Saruboceq: :Saruboceq:
Hamile kalmadan önce de hamileliği ilk öğrendiğimde de erkek bebek gördüm doğru çıktı oğlum geliyorMerhaba Arkadaslar Forumu biraz karistirdim ama böyle bir konu bulamadim,
Ben 15. haftamdan önce daha cinsiyet belli olmadan bebegimin erkek oldugunu gördüm. esim erkek ya da kiz olsun diye cinsiyet belirtmedi hic ben de kiz olmasini cok istiyordum ama rüyamda erkek bebekti ve kurbanlik hayvan bakiyorduk oglumla birlikte :)
Gecenlerde de Rüyamda bebek kevser suresini okudu bilirsiniz kevser suresinde kurban kes diyor, Biz de bayramda bebek icin ayrica kurban kesmeyi düsünüyoruz.
Siz bu tarz rüyalar görüyor musunuz?