Rüya Yorumları Rüyamı Yorumlayabilirmisiniz??? Etkisindeyim Çok fena:(

Missy

CANIM OĞLUM
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
2.420
38
42
Bu rüyamı yorumlamanızı istiyorum.. Aslında rüya da değil kabus du:çok üzgünüm:
Rüyamda pişirilmiş Yılan yedim:1shok::bbo:
Ve yılan zehirliymiş bende zehirleniyordum ve ölmemek için bir an önce hastaneye gitmeye çalışıyordum annemden yardım istiyordum ama kimse bana yardım etmiyordu..
ınanılmaz kötü karanlık bir hava da (gündüz olmasına rağmen) dışarı çıkıyorum kızlar resmen can çekiştim rüyamda ve o anda uyandımbenneyaptımki
bana bu rüyayı yorumlayayabilirmisiniz lütfennn......

Son düzenleme:
Kimsecikler rüyama yorum yazmamış:çok üzgünüm:

keşke bu ruyanızı akan suya anlatsaydınız.. (musluga açıp suya anlatın)
hayır olsun ne diim

konuyu acan arkadaş gecen gun bı bılgı duydum saygın bi hoca abladan.
ruaynı görene değil yorana sor dedi.yani ruya yı ilk yorumlayanın yorumu çıakrmış oyuzden herkese anlatılmaması gerıkıyomuş canım hayırolsun dıyelım inş bız hayırolsun

hayır olsun inşallah...
takma kafana canım ne rüyalar görüyoruz..

HIc korkma ne zehirleniceksin nede oluceksin..

Seni su siralar vicdanin rahatsiz ediyor. Kendi isledigin bi hatadan oturu basini belaya sokman ihtimal. Sakin etrafindakilerden cekinme, yardim iste tek basina cozucem diyede kendine bu kadar yuklenme.

Son düzenleme:
Hepinizin yorumları için çok teşeşkkür ederima.s.
Şu ana kadar başıma kötü birşey gelmedi inşallah da gelmez:tomato: :sm_confused:
Bu aralar kabus görmeye başladım artık alışıyorum o yüzden takmamaya gayret ediyorum....

Birazda bilinç altının etkisinde kalma hırçın yani yatarken yine kötü rüya görücem mi acaba diye diüşünme uyumak için kendini zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…