- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- Konu Sahibi sanslihayatim
Bugün gördügüm rüyanin etkisinde kaldim biraz..
Tuhaf oldum daha dogrusu..
Ben yurt disinda yasiyorum, ablami pazartesi günü türkiyeye yolculadik..
yarin gelecek..
Rüyamda ise ablami gördüm..
Geceydi.. karanlikta upuzun bir yolda yürüyoruz.. sanirim yürüyüs yoluydu..
Yol karlarla kapliydi.. Dizlerimize kadar kar vardi.. Zar zor yürürken..
Ablam biraz önde bende biraz arkada.. Karsindan köpegiyle bir adam geliyordu..
Adam ve köpegi nasil gececek bu yoldan diye düsündüm..
Köpek ilk önce ablamin bacaklarinin yanindan daha sonrada benim bacaklarimin arasindan
gecti.. sonrada gittiler..
Ablamla tam yürümeye devam edecektiki büyük büyük biseylerin karin altinda oldugunu
hissettik ve durduk.. Ablama dedimki acip bakalim ne var altinda diye..
Beraber.. yolun sol tarafinda ablam saginda ben... Kari aldik aynen beyaz bir yorgan
düsünün yorgani kaldirir gibi bir kaldirdik.. Ve altindan tam 3 -4 tane mezar tasi vardi..
Oraya 3 -4 kisiyi gömmüsler ve gri siyah mezar taslari duruyordu.. isim filan yazmiyordu..Bende icimden düsündüm,
dedimki eskiden burda (yurtdisi) savas varken insanlari yollara gömmüsler ya sanirim
bu mezarlarda hala onlara ait diyorum icimden..
Ablam yolun yan tarafina daglik gibiydi.. oraya cikti.. sonucta mezarlik vardi yolda
yürüyemezdik.. yolun yan tarafina cikti ablam.. banada elini uzatti kayaliklar gibiydi
o daglik yer bir kac kücük sari cicek vardi sanirim cok cok azda olsa.... ordan yürümeye basladik ama ters yöne bu kez.. bu kadar..
Cok tuhaf bir rüya.. Yorumlarsaniz cok sevinirim...a.s.
Tuhaf oldum daha dogrusu..
Ben yurt disinda yasiyorum, ablami pazartesi günü türkiyeye yolculadik..
yarin gelecek..
Rüyamda ise ablami gördüm..
Geceydi.. karanlikta upuzun bir yolda yürüyoruz.. sanirim yürüyüs yoluydu..
Yol karlarla kapliydi.. Dizlerimize kadar kar vardi.. Zar zor yürürken..
Ablam biraz önde bende biraz arkada.. Karsindan köpegiyle bir adam geliyordu..
Adam ve köpegi nasil gececek bu yoldan diye düsündüm..
Köpek ilk önce ablamin bacaklarinin yanindan daha sonrada benim bacaklarimin arasindan
gecti.. sonrada gittiler..
Ablamla tam yürümeye devam edecektiki büyük büyük biseylerin karin altinda oldugunu
hissettik ve durduk.. Ablama dedimki acip bakalim ne var altinda diye..
Beraber.. yolun sol tarafinda ablam saginda ben... Kari aldik aynen beyaz bir yorgan
düsünün yorgani kaldirir gibi bir kaldirdik.. Ve altindan tam 3 -4 tane mezar tasi vardi..
Oraya 3 -4 kisiyi gömmüsler ve gri siyah mezar taslari duruyordu.. isim filan yazmiyordu..Bende icimden düsündüm,
dedimki eskiden burda (yurtdisi) savas varken insanlari yollara gömmüsler ya sanirim
bu mezarlarda hala onlara ait diyorum icimden..
Ablam yolun yan tarafina daglik gibiydi.. oraya cikti.. sonucta mezarlik vardi yolda
yürüyemezdik.. yolun yan tarafina cikti ablam.. banada elini uzatti kayaliklar gibiydi
o daglik yer bir kac kücük sari cicek vardi sanirim cok cok azda olsa.... ordan yürümeye basladik ama ters yöne bu kez.. bu kadar..
Cok tuhaf bir rüya.. Yorumlarsaniz cok sevinirim...a.s.