Rüya Yorumları Rüyamı Yorumlar mısınız ? :)

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
arkadaşlar bugün Rüyamda Eski Oturduğumuz evi gördüm Yengem Vardı açıkcası bu Yengem Bize Karşı Yani herkese Karşı soğuktur Ondan Çok Samimi Değiliz Yani O istemiyor. Her neyse Bizim evi Süpürge Makinesiyle Temizliyor ama Öyle Yapma Biçimi Varki Temizlik Öyle Deyil Böyle Yapılır Gibi Evden Kirli Olduğunu Göstermeye Çalışıyor Kir göstermek İstiyor ama Ekmek Kırıntıları Çıktı Bende Onları Elimle Topladım Yengeme Öyle baktımki Evimiz Tertemiz misali Oda Baktı Yüzü Düştü.

Onun sonrasında Benim Yaşlarımda Yakışıklı Bir çocuk Var ama Dışardayız Arkadaş Gibiyiz sözde Ama Sonra Çocuğun Bana Bir Bakışı Var Sanki aşık gibi İlgilenmeye Sarılmaya Çalışıyor Ama Ben Biraz Uzak duruyoruz Arkadaşızya Hani Ama İyi Anlaşıyor Gibiydik Sonra Fark Ediyorumki Bende Çocuğa aşığım Sanırım İlgileniyor filan Oda Hep Peşimde Beni mutlu Etmeye Çalışıyor ama Ben Uzak Duruyorum Tamam Dedim Kendime Rüyamda Etkilendim Ondan seviyorum Hatta aşığım Belkide ama Ona :güvene bilirmiyim Ya Beni yarı Yolda bırakır Diye Korkup söylemedim Uzaktan Seviyorum ama Bir tarafımda git diyor Gitsem Çocuk Boynuma atlıyacak Gibi Sonra Uyandım İşte :)

bu çocuğa gerçekte bişi hissediyormusun :)

bu rüya tamamen bilinç altının rüyası anlam çıkarılcak bişi değil.

onu düşünmüş olabilirsin yada öyle biri varmı gerçekten :)

Valla Yok Canım Hayatımda Hiç Görmediğim İnsan Açıkcası Ben Genelde Eski Sevgililerimi de Hiç Tanımadan Önce Rüyamda görmüştüm Rüyadan bir Kaç ay Karşılaşmıştık Enteresan :) Rüyalarım Genelde çıkıyorda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…