Avatarınıza düz bakıldığında bile islami hassasiyetlerizin olduğu belli? Herhangi bir mucize falan göremiyorum o yüzden ben. Flört denilen şey bu; sizin durumunuza uygun olanı bu olmuş. Beğeniyorsanız devam edin, beğenmiyorsanız (hem dünya ahiret kardeşim demiş hem de engellemişsiniz zaten), devam etmeyin. Ama rüyaları görmemiş olsaydınız daha en baştan "aaa kim bu ya? kendi işine baksın." deyip daha çabuk engellerdiniz o biraz daha kesin gibi.
Yani degilmi cok haklisiniz.. Aynen oyle o yuzden engelledim zaten.. Ama cok sasirdim bilmiyorum..iyide siz evli olabilirdiniz, nişanlı olabilirdiniz ya da biriyle görüşüyor olabilirdiniz.. instagramdan dua isteyerek tanışmaya çalışmak çok dürüst bir hareket gibi gelmedi..
Canim bildirim ayarlarinda gorursun evet atiliyor.. Acikmis benim dunden sonra kapattim. Birbirimizi takip etme durumu soz konusu degilbi de ben bişeye takıldım instagram'da seni takip etmeyen ve senin de takip etmediğin kişi direkt'ten mesaj atabiliyo muydu ya ?
Rüyalar sizin ihtiyacını duyduğunuz ya da istediğiniz şeylere göre anlam kazanır. Rüyada ne gördüğünüzden çok nasıl anlattığınız önemlidir mesela.Rüya ile amel olmaz.
Bende iste anlam kargasasi yasadigim icin sizlere sordum.. Hic hatirlamiyorum ki canim ah keske o sabah kalktigim da bile gordugum kisinin simasini hatirlamiyordumRüyalarla arasında bi bağ kuramadım ben, ama gördüğünüz kişilerin sima olarak o kişi olup olmadığını sizden başka kim bilebilir ki?
Bende iste anlam kargasasi yasadigim icin sizlere sordum.. Hic hatirlamiyorum ki canim ah keske o sabah kalktigim da bile gordugum kisinin simasini hatirlamiyordum
Canim elbette birsey olmaz zaten sadece size bunu yazarken yani birsey olamaz kardesim yerinde ama sureti temiz bir cocuk demek istedim. Belki yanlis bir cumle kurmus olabilirim haklisiniz.bende bu yüzden ne yazsam diye düşündüm bir şey yazamadım
hem dünya ahiret kardeşim deyip hemde aklının karışıp devam etme durumunun olması ilginç geldi
Bi saniye tamam canim acayim ayari at olurmu ..Ben size özel mesaj göndermeye çalıştım yalnız olmadı. Sormak istediğim bir şey var. Konu ile alakası yok yalnız forumda yasak diye buraya da yazamıyorum.
Tamam canim atabilirsin sanirim actim..Ben size özel mesaj göndermeye çalıştım yalnız olmadı. Sormak istediğim bir şey var. Konu ile alakası yok yalnız forumda yasak diye buraya da yazamıyorum.
Tamam canim atabilirsin sanirim actim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?