• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamdaki kan testi..

Blackwidowww

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
1
0
1
28
Eşimle bebek istiyoruz, korunmasız ilişki yaşıyoruz. Tam yumurtlama zamanına denk gelen günlerde oldu, fakat hamile kalmadım. Dün gece rüyamda BHCG testi yaptırmışım, ve sonucu 35 cıkıyordu. Hamile olduğumu öğreniyordum. Daha adetime 9 gün var. Bu ay yumurtlamada k. ilişki yaşadık. Sizce ne yapmalıyım kızlar, idrar testi yapsam sonuç alır mıyım. Daha öncede rüya gördüm ama birşey çıkmadı. Bugün internetten baktıgıma göre 35 bhcg değeri 0-1 haftalık gebeliğe denkmiş. Çokta ümitlenmek istemiyorum...

İnşallah hamile kalirsin rüyan gerçek olur.
Ben bundan 4 ay önce rüyamda kanda gebelik tahlili yaptirmıştım sonuç 31 çıkmışti .
Gecen ayda aynı şekilde rüyamda sonuç 31 çıkmıştı tedadufen ama ben adet olmuştum.Benim normalde ruyalarım hep çıkar cocuk üzerine rüyalarim hiç çikmadi hatta bende başlık açmiştim

Ben de çok benzer bir rüya gördüm. Uyandığımda kendimi hamile gibi hissediyordum şimdi geçti o his. Ben idrar testi yapıyordum ikinci çizgi çok net çıkıyordu anneme diyordum anne bak ikinci çizgi bu sefer çok net, kimyasal değildir herhalde diyordum. Benim bugün yumurtlama günüm mesela.

Back