Rüya Yorumları Rüyamda Ücüz Dogurdum :))

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
Kizlar, bekarim ve bakireyim...
Rüyamda Hamile oldugumu gördüm, yanimda kocam var ama o insani gercek hayatimda hic görmedim.
Rüyada dogum yaptigim ani görüyorum, beni hastaneye yetistirmeye calisiyor rüyadaki kocam.
Ama arabada doguruyorum, hemde üc tane erkek cocuk. Dogumum cok kolay oluyor.
Dogumdan sonra kendimi yanliz bir evin kenarinda yerde uzanmis olarak görüyorum.
Agrilarim sancilarim var. Agliyorum cünkü kanamam var diye, ama kan görmüyorum.
Bundan ne anlam cikarabilirim.
Bi hayli etkilendim acikcasi ...:KK59:

canım tam olarak yorumlayamam ama benim abimin eşi de rüyasında dördüz doğurduğunu görmüştü daha evli değilken. iki kız iki erkek doğurduğunu görmüştü. şimdi ikizi var bir kız bir erkek. tersine işaret derler büyükler. yani erkek gördün ilerde kızın olabilir senin. bir de üçüz görmek kısmettir diye biliyorum. diğerlerine bişey diyemeyeceğim tatlım bunları bildiğim için söyledim. hayırlara çıksın inşallah

canım tam olarak yorumlayamam ama benim abimin eşi de rüyasında dördüz doğurduğunu görmüştü daha evli değilken. iki kız iki erkek doğurduğunu görmüştü. şimdi ikizi var bir kız bir erkek. tersine işaret derler büyükler. yani erkek gördün ilerde kızın olabilir senin. bir de üçüz görmek kısmettir diye biliyorum. diğerlerine bişey diyemeyeceğim tatlım bunları bildiğim için söyledim. hayırlara çıksın inşallah

mrb bende yengenin rüyasına yakın bir rüya gördüm ; rüyamda dördüz doğurduğumu gördüm dördüde bi arabanın ön koltuğunda yatıyorlar sonra bir tanesi yok oluyor yanımdaki kişiye nerede olduğunu sorduğumda 1 sene önce öldü deniyor şaşırıyorum yenidoğan bir bebek nasıl 1 sene önce ölüyor diye.3-4 gün önce gördüm bu rüyayı ve ben 35 haftalık hamileyim nettede bunla ilgili bi yorum bulamadım kafayı yicem yaa...:emir_bebek::18:

mrb bende yengenin rüyasına yakın bir rüya gördüm ; rüyamda dördüz doğurduğumu gördüm dördüde bi arabanın ön koltuğunda yatıyorlar sonra bir tanesi yok oluyor yanımdaki kişiye nerede olduğunu sorduğumda 1 sene önce öldü deniyor şaşırıyorum yenidoğan bir bebek nasıl 1 sene önce ölüyor diye.3-4 gün önce gördüm bu rüyayı ve ben 35 haftalık hamileyim nettede bunla ilgili bi yorum bulamadım kafayı yicem yaa...:emir_bebek::18:

canım panik yapma. sen hamilesin. ve artık en hassas dönemlerdesin. böyle rüyalar görmen normal. içinde korkular vardır çünkü. ufak tefek şeyler seni çekindirebilir çok normal şuan. böyle şeyleri kafana takıp da sıkma canını. iyi düşün iyi olsun. inşallah çok rahat bir doğum yaparsın, bebeğin de sen de çok sağlıklı olursunuz:KK71:

haaayyyy maşallah üçüzmü?:))

çocuk görmek iyidir yani gördüysen..kız çocuk mesela bekar için evlenmeyi çağraıştırırmış öyle duymuştum ben..iyiki kan görmmişsin kan görmek iyi değil derler..valla bu kadarı biliyorum bende..

X