Rüya Yorumları Rüyamda Tanımadığım Yüzler Görüyorum..

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
arkadaslr ben hanı evlencen kısıyı ruyada gosteren dua varya yusuf suresı onu okumustum bı defa sonra yattım sag tarafıma ve gordum ama arkdadı uzun koyu saclı kou kot panyolunlu bırısı bende arkasındaydım marketteydık sıra beklıyoduk ama ozel bı durum olmadı sonra ben cıktım gıtımmarketten annemle
her neyse bı dah okudum bu sefer ınsallah belkı yuzunu de gorurum dıye olmadı baska bırını gordum yuzunu boyu bıraz dah akısaydı ordan anldım o olmadıgını ve sarısın gıbıydı tam hatırlamıyorum oldu bayagı
sonra Allah ım hakkımda hayırlısını nasıp et dedım yıne okudum yattım bu sefer baska bırını gordum sonra offff merve sacmala bu bı ruya nıye kafanı karısıtırıyosun Rabbım ısterse hersey olur dedım ve duayı okumadım sonrakı geceler
ama dun dur bakım bı daha okuyum dedım ve yıne baska bırı offfff cık sınrım bozuldu aklım karısıtı baska baska ınsanlar tanımadık yuzler gormek kafamı allak bullak ettı
dungordugum ruya suydu
bı sırada oturuyoruz dersteyız bı ark var erkek yuzunu falan bana cevırmıs go zkırpıyo tam cevırmıyo ama yuzunu yan tarafını goruyorum yıne koyu sac rengı var koyu bı sey gıymıs usutune yanagında da kulak hızasında ıkı tane sıvılce vardı :KK52::KK52::KK52: ya da kırmızılık bılemıcem artık orayı net anlamadım ama kırmızılgına kadar gordum yanı :KK52::KK52::KK52:
ben de arka caprazında oturuyomusum yanımda da bı oglan var hastaymıs ona sarılmısım yatıyomus falan ama arkıyız onunla ruyamda o da kıskanıyo gıbı bısey tam net degıldı ıste bole bı durum yanı
kısacası tanımaadgıım yuzlerı gormek canımı sıktı artık okumayım dıyorum duyaı ama merak edıyorum belkı yıne aynı kısıyı gorurum de odur dıye ama her sefernıde farklı kısılerı goruyorum
bı kerede bı kız yuzu gordum sadece yuzunu ama vesıkalık gıbı gorundu yuzume gıttı sarısndı topuzdu sacları renkı gozluydu dugune hazrılanmıs gıbı ama pek guzel degıldı bayagı gordum suratınıyanı cok yakından bu da heralde kardesı faln dıye yormustum o sıra :KK52::KK52::KK52:

sız ne dıyosunuz arakdaslar tanımadık yuzler hep ble gorurmusunuz sızde ??????????

X