- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- Konu Sahibi emirlove90
dün gece bir rüya gördüm gene ben ama cok merak ediyorum yorumları bu nedemek ya rüyamda evlenmişdim rüyamda kacmışdım suan birlkte oldugum sözlüme kocaya kacmışım 2 katlı büyük bir evin 2 nci katında oturuyoruz herkez cok üzülüyor ben kactım diye annemin amcaları teyzeleri falan geliyor evime herkez bana sarılarak ağlıyor kactım diye ama bende hem mutluyum sevdgmle oldum diye bi yandanda babamı düşünüyorum diyorumki içimden şimdi ben kactım babam gene ickiye başlar üzüntüsünden diyorum onu düşünüyorum ağlıyorum sonra nolucak diyorum ya babam beni affetmezse diyorum herkez babamın beni cagrdgnı ve kaçtıgım erkk arkdaşımı ve onun annesini görşmek için cagrdığını söylüyor haber gönderiyor erkek arkadaşmn ailesne bense gidemiyorum korkuyorum gitmek istiyorum ama düşünüyorum sonra 3 tane 2 si beyaz 1 si gri üst üste konulmuş tişört mü atlet mi ne görüyorum bunların birisi benim birisi erkek arkdaşımın briside erkek arkdaşımın annesininmiş neyse sonra biz yatyoruz erkek arkdaşımla kendi evmzde alt katta annesnn evi buarada sonra sabh oluyor erkek arkdşm diyorki anneme kahvltıya inelm hadi diyor bende diyorum ya annen birşey derse laf söylerse diyorum bişey dermi diye kendimi skkıntıya sokuyorum ama erkek ardaşımın annesi rüyamdada cok iyi birisi neden öyle düşündüm anlamıyorum sonrada uyanıyorum erkek arkdaşmn annesi gercektede cok iyi birisi buarada birisi yorum yazsn lütfen