Rüya Yorumları Rüyamda Sırtımda İki Tane Çizgi Şeklinde Kesik Gördüm

_Semiramis_

кєη∂iмi çσ&#1082
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.848
1
Geçen gece rüyamda sırtımda iki tane çizgi şeklinde kesik gördümm baya derindi kesiklerim bıçak kesiği gibiydi sonra bi hemşire dikti ikisinide..ama nasıl acıyolardı resmen hissettimm yürümekte bile zorlanıyodumm.. sizce ne anlama geliyo olabilirrr :26:

Son düzenleme:

Rüyanda kan gördünmü kan gördüysen rüyanın hiç bir anlamı yok

çok bilgim yok ama öylesine yorumlamak istedim. öncelikle kan gördüysen rüyanın hiçbir anlamı yok çünkü rüya bozulur anlamı da hiçbirşey ifade etmez haliyle. ama şayet kan görmediysen ben şu şekilde yorumlayım böyle olabilir. iki tane kafana taktığın sorunların var sen de iz bırakmış üzüntü olaylar olabilir bunları atlatman sıkıntılı günleri arka da bırakman yakındır diyebilirim ben mantıken bu şekilde yordum Allah hayırlara erdirsin.

Kızlar ben de geçen gün rüyam da boş çamaşır makinası çalıştırmıştım kızacaklar diye çok korkmmuştum göya misafirlikteyiz bi yakınımızın.
Aynı şey başıma geldi gerçekleşti dün yakınımıza gittim mutfağına bi girdim boş çamaşır makinasını çalıştırdı bozukmuş galiba denemek amacıyla.
Aynı görüntüyü yakaladım ay inanamadım ŞOK OLDUM
tüylerim dikenleniyoo

Son düzenleme:
ben zaten cok takıntılı bi insanımm evet taktıgım seyler var gerçektenn...inşallah atlatırımm canımmm sağoll

evet tuhaf olmus gerçekten yaa bazen benımde rüyalarım aynen çıkıyoo

benim şahsen bir ara gördüğüm rüyaların hepsini yaşar olmuştum çok garip ama gerçek oluyor bazen böyle şeyler galiba.

semiramis diğer arkadaşın dediği gibi 2 büyük derdin var ama yakında birinin yardımı ile atlatacaksın inşALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…