- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
Geçen gece rüyamda sırtımda iki tane çizgi şeklinde kesik gördümm baya derindi kesiklerim bıçak kesiği gibiydi sonra bi hemşire dikti ikisinide..ama nasıl acıyolardı resmen hissettimm yürümekte bile zorlanıyodumm.. sizce ne anlama geliyo olabilirrr :26:
yok kan görmedım hiç canımmm sadece yaraydı sırtım kesik biçimdeeRüyanda kan gördünmü kan gördüysen rüyanın hiç bir anlamı yok
Geçen gece rüyamda sırtımda iki tane çizgi şeklinde kesik gördümm baya derindi kesiklerim bıçak kesiği gibiydi sonra bi hemşire dikti ikisinide..ama nasıl acıyolardı resmen hissettimm yürümekte bile zorlanıyodumm.. sizce ne anlama geliyo olabilirrr :26:
ben zaten cok takıntılı bi insanımm evet taktıgım seyler var gerçektenn...inşallah atlatırımm canımmm sağollçok bilgim yok ama öylesine yorumlamak istedim. öncelikle kan gördüysen rüyanın hiçbir anlamı yok çünkü rüya bozulur anlamı da hiçbirşey ifade etmez haliyle. ama şayet kan görmediysen ben şu şekilde yorumlayım böyle olabilir. iki tane kafana taktığın sorunların var sen de iz bırakmış üzüntü olaylar olabilir bunları atlatman sıkıntılı günleri arka da bırakman yakındır diyebilirim ben mantıken bu şekilde yordum Allah hayırlara erdirsin.
ben zaten cok takıntılı bi insanımm evet taktıgım seyler var gerçektenn...inşallah atlatırımm canımmm sağoll
evet tuhaf olmus gerçekten yaa bazen benımde rüyalarım aynen çıkıyooKızlar ben de geçen gün rüyam da boş çamaşır makinası çalıştırmıştım kızacaklar diye çok korkmmuştum göya misafirlikteyiz bi yakınımızın.
Aynı şey başıma geldi gerçekleşti dün yakınımıza gittim mutfağına bi girdim boş çamaşır makinasını çalıştırdı bozukmuş galiba denemek amacıyla.
Aynı görüntüyü yakaladım ay inanamadım ŞOK OLDUM
tüylerim dikenleniyoo
Kızlar ben de geçen gün rüyam da boş çamaşır makinası çalıştırmıştım kızacaklar diye çok korkmmuştum göya misafirlikteyiz bi yakınımızın.
Aynı şey başıma geldi gerçekleşti dün yakınımıza gittim mutfağına bi girdim boş çamaşır makinasını çalıştırdı bozukmuş galiba denemek amacıyla.
Aynı görüntüyü yakaladım ay inanamadım ŞOK OLDUM
tüylerim dikenleniyoo
ay inşallah yaa güzel yorumlar yaptınız dediğinz gibi olur umarımmmsemiramis diğer arkadaşın dediği gibi 2 büyük derdin var ama yakında birinin yardımı ile atlatacaksın inşALLAH.