Rüya Yorumları Rüyamda Sevgilim Şeytanla İşbirliği Yapıyor

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
kızlar son zamanlarda hep konu açıyorum ama aklıma çok takıldı bu, sabahın köründe sevgilim seni çok seviyorum beni bırakma diye msj atmış bende ne oluyo rüya mı gördün dedim evet dedi facede anlattı ama çok garip bir rüya yorumlayablirmisiniz acaba yazsam buraya yada buraya yazmak ne kadar doğru olur rüyalar anlatılmalımı

dayanamıom çpk garip rüya konuma ekliyom kızlar :'( ama her rüya anlatılmaz diyede bşiey var çok gareip rüya ya
mesela sevgilim şeytanla işbirliği yapıoyr ama bozuluyor o ve şeytan beni öldürmeye çalışıyomuş böyle çok uzun film gibi korkunç bir rüya
o ölmüş ben dünyadaymışım beni görmek içn şeytanla işbirliği yapmış sevgilim cehennemdeymiş ayakalrının yandığını hissetmiş ço kkorktum yaaa daha ayrıntıya girmicem :'(

Son düzenleyen: Moderatör:
rüyalar anlatılmamalı diye biliyorum.hayıra yormak en iyisi bence kimseye anlatmayın rüyalarınızı.

Rüyaları dikkate almak lazım. Eğer sevgilinizle çok yakınlaşıyorsanız bu sizin için bir uyarı olabilir. Zinayla ilgili pek çok ayet ve hadis var bunlardan biri..
Zinaya yaklaşmayın gerçekten o 'çirkin bir hayasızlık' ve kötü bir yoldur (17/32)

ne alaka pardon ama?allahaşkına bir konuda da zina denmesin artık ya...böööö geldi valla.

bir erkekle bayanın birbirlerinin gözlerinin içine bakması bile zinaymış
bu durumda evet zina yaptığımız bir gerçek :'(
ama ben rüyayı farklı şekilde düşünüyorum anlayan birine anlatmamız lazım çocuk uyandığında yatağı falan dağınıkmış

Son düzenleme:
hepimiz cehennemliğiz desenize!
yapmayın allah aşkına!
öğrencilerimin gözlerinin içine bakmadan ers anlatamam, öğrenmeyi olumlu etkiliyor. yoksa ben tacizci öğretmen miyim?
bakmak vaaaar bakmak var!
birbirine aşkla bakmak neden günah olsun? neden zina olsun?
insan "içini" temiz tutmalı, içini.
bir konuda da şu zina anılmasa olmuyor ya. çocuk rüya görmüş hoş ne görmüş onu da okuyamadım silmişsiniz.o bile zinaya bağlanmış.

hayır olsun canım
eşim askerdeyken bi sabaha karşı 4 gibi cep telim deli gibi çalıyordu,ama ben rüyada çalıyor mantığıyla açmamıştım,sonra ev tel başladı hiç durmadan çalıyor
baktım görev yaptığı birliğin teli,korktum ama nasıl korkmak,kalbim sıkıştı o bikaç saniye resmen kalp krizi geçirdim diyebilirim
daha teli açar açmaz yawrum nolur kendine dikkat et ben sensiz ne yaparım beni sensiz bırakma nolur tarzı bişiler söyleyip duruyor hiç benim konuşmama fırsat vermeden,bi yandanda ağlıyordu
meğerse rüyasında beni görmüş,ölüm haberimi almış cenazeme geliyormuş
ertesi gün detaylı anlattı ama perişan olmuş üzüntüden,gerçek gibiydi diyor,insan rüyasında uyanmak istermi,ben istedim diyor çok çabaladım ama uyanamadım koğuştaki arkadaşım bağırıp çağırmama uyanmışla onlar uyandırdı diyor
sanıyorum senin erkek arkadaşında bu tip bişi gördü canım

Suya Anlat..
Eskiler Öyle Derler..

bana gorede dogru derler..
goruldugu gıbı anlatsın..
goren kışı suyu acıp ruyayı anlatsın sonrasında su gıbı akıp gıtsın desın..
cok kotu ruya goren kışıler kımseye anlatmadan ruya anlatılmalıdır..
ama sıze anlatmış oldu bır kere..
umarım sız hayra yorup kotu yorumlar yapmamışsınızdır..
ben ruyalara onem verırımde:)

Celallenmeyin hemen bakışlardan bahsetmedim ben bu konuda fetva verecek vasfım yok.Ama ciddi anlamda sınırlar zorlandıysa bu rüya ona binaen olabilir diyorum. Zira bir tanıdığım sevgiliyse herşeyi yapıp bir güzelde etrafına anlatırdı. o kişi geceleri uyuyamaz oldu 3 harfliler musallat oldu kızı heryerden çekiştiriyorlarmış böylece kızda o işleri yapmaktan vazgeçmişti. Yani yakinen şahit oldum. Sizinde eğer böyle durumunuz varsa ikaz edilmiş olabilirsiniz diyorum. yok diyorsanda yine bir mesaj içerdiği kesin rüyanın.

Sadece Bana mı Cümle Alem Duydu..
Ayrıca Kötü Yorum Yapmadım..
Lütfen Siz de Yoruma Değil, Konuya Yorum Yapınız..

sızın yorumunuz bana dogru geldıgı ıcın alıntı yapmıştım sadece..
yanlış anlaşıldım sanırım..
saygılarrr:)

Ben Sizi Anladım da..
Yorumumum Neresi Size Doğru Geldi Onu Anlamadım ?
Yaptığım Yorum Sizden Önce..

Vee,
Ben Hiç Bir Zaman Yoruma Yorum Değil..
Her Zaman Konuya Yorum Yaparım..
Kendime Yapılmasını İstemediğim Bir Şeyi de Başkasına Yapmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…