Rüya Yorumları Rüyamda Sevgilim Evinde Parti Veriyordu

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.610
56
merhaba kızlar ben bugün yani gündüz vakti okuldan gelip uyudum. gördüğüm rüya şöyleydi sevgilim evde parti veriyor ama öyle patiler değil hani müzikli falan değil ama yemekler içecekler kızlar ve erkekler vardı ve bende gitmiştim. hepsi çok güleryüzlüydü sonra sevgilim benimle ilgileniyordu zaten. ondan maşa istemiştim saçlarımı yapmak için. sonra bunun mahalleden eski sevgilisi var adı x olsun. x içerde oturuyor. sevgilim bana diyor ki "aşkım xin yanına gitsene kıskansın seni" diyor. kızlar evinde kız arkadaşları falan var ve ben rüyamda hiç kıskanmıyordum. gönlüm o kdr ferahtı ki ben normalde çok kıskancımdır asla kızlarla konusmaz hani lisedeki sınıf arkadaşlrıyla konusur o da tek tük normal zamanda konusmaz. hani bi kız sadece erkek akadaşıyla mesjlasır ya ondn baska kmseyle mesjlasmak ıstemez o da öyle birisi ama rüyamda tanımadığım kızlar vardı güzellerdi ama sonra ben düşüyorum ya ben buraya anneme ne diyerek geldim diye hani anneme ben ne dediğimi unutmustm. sizce ne olabılır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…