- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Nasıl engelleyeceğinizi bilmiyorum.Ben burada yeniyim nasıl engelleyecegim sürekli saygısızlık peşinde. Ailemden aldığım terbiyeyi aşmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl engelleyeceğinizi bilmiyorum.Ben burada yeniyim nasıl engelleyecegim sürekli saygısızlık peşinde. Ailemden aldığım terbiyeyi aşmak istemiyorum
Var bişeyler yada üstü açık yatıyor hepKimyasal mı alıyor sence?
Kimyasal mı alıyor sence?
Hayır soğukSicak bir sehirde mi yasiyorsunuz?
Ay havalarda iyice soğudu dikkat edin. Üstünüzü iyi örtün hasta olmanızı istemem.Hayır soğuk
Siz yabanci misinizKim beni tanıyor bu rüya beni ilgilendiren bir şey yok!
Kocalarının ilgilenmediği kadınlar burada gelip sinir bozarak o ilgiyi uzerlerine çekmek isteyen bir acınası durum peh!Buna siz karar veremiyorsunuz.
İran kokenliyimSiz yabanci misiniz
Yeni mi geldiniz?İran kokenliyim
Yoo rahmetli dedemden beri buradayizYeni mi geldiniz?
Benim ülkem burası İran değil.Kendi ulkenizi gormuyo musunuz ruyada?
Ayrıca rüyayı kendi isteğimle görmüyorum!Benim ülkem burası İran değil.
Konusmanizdan yeni geldiniz sandim ne bileyimYoo rahmetli dedemden beri buradayiz
Ne diyorsunux siz Allah aşkına hayırlı bi rüya görmediğinizi düşünüyorsunuz ama herkesle paylaşıp kötüye yoruyorsunuz. Dinden bahsediyorsunuz bende diyorum ki o dinde rüyaları iyiye yorun kötüye yoracak kişilere anlatmayın diyor inşallah putin kazanır satranç oyununuzuRüyalar da başkalarını ilgilendiriyor benle alakası yok! Öğrendiğiniz bilgiyi tam ogrenmeyin.
Ne diyorsunux siz Allah aşkına hayırlı bi rüya görmediğinizi düşünüyorsunuz ama herkesle paylaşıp kötüye yoruyorsunuz. Dinden bahsediyorsunuz bende diyorum ki o dinde rüyaları iyiye yorun kötüye yoracak kişilere anlatmayın diyor inşallah putin kazanır satranç oyununuzu
O zaman bilemedim. Sicak desen bi fikrim vardi.Hayır soğuk
Neydi fikrinO zaman bilemedim. Sicak desen bi fikrim vardi.
Soyleyemem. Mahrem.Neydi fikrin
Iste hep biri gelip beni boyle catlatma girisimlerinde bulunuyoSoyleyemem. Mahrem.