Putin ne alaka yaRüyamda bir dikdörtgen bir masa var, üstü cam ayakları ahşap bir satranç turnuvası gibi birşey var bir tarafta putin, diğer tarafta ben. Sonra ben hemen yanımdaki masanın vidasinda alıyorum normalde cam ama elim yetişiyor ve alıyorum sanki cam yokmuş gibi. Daha sonra bir yerde oturuyorum veteriner ve hemşireler vs var. Sonra önümde ahşap bir kahve çay masasi önümde makamda oturan bir veteriner hekim. Klinik ama hayvan kliniği değil bir verem dispanseri gibi bir klinik hayvanlar yerine insanlar oraya geliyor kimisi de hayvaniyla geliyor. Sonra ben o ahşap masaya üç defa vurdum. İlk vuruş yumuşak sonra sert sonra daha sert bir vuruş yaptım vida ile. Bir felaket gelicekti gerisi vardı ama hatırlamıyorum
Bana kalırsa Putin ile tr arasında bir şey olacak ama bilmiyorum.Akşam ne yediyseniz ağır gelmiş
2019 da Erdoğan ile peynir ekmek yediğimi görmüştüm ve şuan maddi sıkıntı içindeyiz ulkecekPutin ne alaka ya
Neden siz rüyanızda gördünüz diye miBana kalırsa Putin ile tr arasında bir şey olacak ama bilmiyorum.
Genelde çıkar ama ilk defa bu kadar karmaşık gordumNeden siz rüyanızda gördünüz diye mi
Peynirin kilosu kac para biliyon mu sen2019 da Erdoğan ile peynir ekmek yediğimi görmüştüm ve şuan maddi sıkıntı içindeyiz ulkecek
Aklınızı peynir ekmekle yiyeceğinizi anlatmak istemiş size rüyanız anlamamışsınız2019 da Erdoğan ile peynir ekmek yediğimi görmüştüm ve şuan maddi sıkıntı içindeyiz ulkecek
Rüyamda bir dikdörtgen bir masa var, üstü cam ayakları ahşap bir satranç turnuvası gibi birşey var bir tarafta putin, diğer tarafta ben. Sonra ben hemen yanımdaki masanın vidasinda alıyorum normalde cam ama elim yetişiyor ve alıyorum sanki cam yokmuş gibi. Daha sonra bir yerde oturuyorum veteriner ve hemşireler vs var. Sonra önümde ahşap bir kahve çay masasi önümde makamda oturan bir veteriner hekim. Klinik ama hayvan kliniği değil bir verem dispanseri gibi bir klinik hayvanlar yerine insanlar oraya geliyor kimisi de hayvaniyla geliyor. Sonra ben o ahşap masaya üç defa vurdum. İlk vuruş yumuşak sonra sert sonra daha sert bir vuruş yaptım vida ile. Bir felaket gelicekti gerisi vardı ama hatırlamıyorum
Edebinizi takının! Burada gulmeniz için paylasmadim. Eğer bilmiyorsan anlamıyorsun ne gülmek senin haddine ne de böyle terbiyesizlik yapmak!Aklınızı peynir ekmekle yiyeceğinizi anlatmak istemiş size rüyanız anlamamışsınız
Ruyaya bakip mi anladin?Orta Doğu'da kartlar yeniden dağıtılıyor
Bence çok komik.Edebinizi takının! Burada gulmeniz için paylasmadim. Eğer bilmiyorsan anlamıyorsun ne gülmek senin haddine ne de böyle terbiyesizlik yapmak!
Evet. Bak Erdoğan ile de soğan kırmış. Demek ki savaşta tarafsız kalacağımız o zamandan belliymişRuyaya bakip mi anladin?
2009 da bir yoldayım gidiyorum bayağı patinaj var ve ben giderken hastalıktan ölenleri gördüm ölenlerin çoğu yaşlıydı depremden ölenleri gördüm çoğu genç ve orta yaşlıydı koca bir yıkım sonra savaş gorudm çoğu bebekti analar kucaklarında haykırıyordu bir kaç şey daha vardi. Ülkenin doğusunda Ortodoks Yahudisi almıştı Ermenistan Azerbaycani Ruslar yardımıyla işgal ediyordu. Fransızlar güney kismi ülke yikiliyordu. Ve çıktı daha çıkmayanlar varOrta Doğu'da kartlar yeniden dağıtılıyor
Neyi bilmem gerekiyor? Siz ne biliyorsunuz i? Terbiyesizlikte yapmadım ayrıca deyim kullandım cellellenmeyin rüyalarınıza girmek istemiyorumEdebinizi takının! Burada gulmeniz için paylasmadim. Eğer bilmiyorsan anlamıyorsun ne gülmek senin haddine ne de böyle terbiyesizlik yapmak!
Komik değil. Depremleri görüyorum. Ben nedne bilmiyorum ama ülke ile ilgili şeyleri görüyorum. Trump yerine başka birisini geleceğini bile gördüm söylediğimde herkes güldüBence çok komik.
2009da ulkenin dogusunu guneyini mi isgal ettiler?2009 da bir yoldayım gidiyorum bayağı patinaj var ve ben giderken hastalıktan ölenleri gördüm ölenlerin çoğu yaşlıydı depremden ölenleri gördüm çoğu genç ve orta yaşlıydı koca bir yıkım sonra savaş gorudm çoğu bebekti analar kucaklarında haykırıyordu bir kaç şey daha vardi. Ülkenin doğusunda Ortodoks Yahudisi almıştı Ermenistan Azerbaycani Ruslar yardımıyla işgal ediyordu. Fransızlar güney kismi ülke yikiliyordu. Ve çıktı daha çıkmayanlar var
Trump gelince hic gitmez mi dediler?Komik değil. Depremleri görüyorum. Ben nedne bilmiyorum ama ülke ile ilgili şeyleri görüyorum. Trump yerine başka birisini geleceğini bile gördüm söylediğimde herkes güldü