hayır olsun canım. cidden etkileyici bi rüyaymış
ben yorumlayamıyorum ama nacizane fikrimi söyliyim çok çok etkilendim gerçekten zor bir durum sevgiliykenmi öldü sevgilin? yoksa ayrıldıktan sonramı öldü yoksa rüyadamı ölü gördün onu çözemedim orasını ama.Eğer sağ değilse ölmeden önce içinde sana olan sevgiyle ölmüş ve şuanda senden dua bekliyor ve onu ölene kadar sevmeni istiyor olabilir.Yada ona benzeyen bir tipte biriyle beraber olacaksın anlamınada gelebilir...
senden dua istiyor olabilir istersen bildiğin sureleri okuyup ruhuna hediye edebilirsin canım
ALLAH rahmet eylesin başın sağolsun RABBİM sabır versin AMİN
ben evliyim şuan.evliyken öldüğü haberini aldım zamanında çok sevmiştim çok etkilendim.dua ediyorum mezarına gitmek istedim ama etik değil gibi gelior evliyken.bilmiorm siz olsaydınız napardınız?
Merhaba kızlar dün gece bi rüya gördüm. eski sevgilim öldü ve rüyamda onunla konuştum bana beni özlediğini söyledi yanaklarımdan öptü.öbür dünyada görüyorum takım elbiseli çukur içinde elleri ayakları bağlı seni kurtarıcam diorum sonra yanaklarımdan öptü özlediğini söyledi. ışıkları kapatıp ordan çıktım orası kapandı orda kaldı.gözleri renkli değildi ama orda renkliydi
lütfen anlayan biriniz yorum yapabilirmi hala etkis,ndeyim teşekkürler kızlarrr...