Rüya Yorumları rüyamda ölen sevgilimi gördümm:( lütfen yardım

softmusk

casablanca
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
128
0
Merhaba kızlar dün gece bi rüya gördüm. eski sevgilim öldü ve rüyamda onunla konuştum bana beni özlediğini söyledi yanaklarımdan öptü.öbür dünyada görüyorum takım elbiseli çukur içinde elleri ayakları bağlı seni kurtarıcam diorum sonra yanaklarımdan öptü özlediğini söyledi. ışıkları kapatıp ordan çıktım orası kapandı orda kaldı.gözleri renkli değildi ama orda renkliydi

lütfen anlayan biriniz yorum yapabilirmi hala etkis,ndeyim teşekkürler kızlarrr...

ben yorumlayamıyorum ama nacizane fikrimi söyliyim çok çok etkilendim gerçekten zor bir durum sevgiliykenmi öldü sevgilin? yoksa ayrıldıktan sonramı öldü yoksa rüyadamı ölü gördün onu çözemedim orasını ama.Eğer sağ değilse ölmeden önce içinde sana olan sevgiyle ölmüş ve şuanda senden dua bekliyor ve onu ölene kadar sevmeni istiyor olabilir.Yada ona benzeyen bir tipte biriyle beraber olacaksın anlamınada gelebilir...

senden dua istiyor olabilir istersen bildiğin sureleri okuyup ruhuna hediye edebilirsin canım
ALLAH rahmet eylesin başın sağolsun RABBİM sabır versin AMİN

Son düzenleme:
ben yorumlayamıyorum ama nacizane fikrimi söyliyim çok çok etkilendim gerçekten zor bir durum sevgiliykenmi öldü sevgilin? yoksa ayrıldıktan sonramı öldü yoksa rüyadamı ölü gördün onu çözemedim orasını ama.Eğer sağ değilse ölmeden önce içinde sana olan sevgiyle ölmüş ve şuanda senden dua bekliyor ve onu ölene kadar sevmeni istiyor olabilir.Yada ona benzeyen bir tipte biriyle beraber olacaksın anlamınada gelebilir...

ben evliyim şuan.evliyken öldüğü haberini aldım zamanında çok sevmiştim çok etkilendim.dua ediyorum mezarına gitmek istedim ama etik değil gibi gelior evliyken.bilmiorm siz olsaydınız napardınız?

senden dua istiyor olabilir istersen bildiğin sureleri okuyup ruhuna hediye edebilirsin canım
ALLAH rahmet eylesin başın sağolsun RABBİM sabır versin AMİN

Amin canım saol.zor bişey cidden.dua etmeken başka bişi gelmior elimden.içimde bi acı kaldı geriye...

ben evliyim şuan.evliyken öldüğü haberini aldım zamanında çok sevmiştim çok etkilendim.dua ediyorum mezarına gitmek istedim ama etik değil gibi gelior evliyken.bilmiorm siz olsaydınız napardınız?

neden etik olmasın canım..
bende ruyaları iyi yorumlarım. sana içimden gelenleri soyliyim. sadece his bnmkisi..
sen evlıyken onun öldüğünü duymuş ve haliya cok üzülmüşsün.. sonuçta bir zamanlar çok sevdiğin deger verdiğin biriymiş..
bence eger mezarına gidip dua edersen.. ruhun ferahlayacak. ben bole yorumluyorum. cunku rabbim bazı ruyaları sebepsiz gostermez.
rahat etmek için bunu yap sonuçta kocanı aldatmış yada yanlış birşey yapmış olmuyorsun.. boyle guzel bir hayır varmı..
ölen her kım olursa olsun bır mezarlıktan gecerken bile fatıhamızı zaten etmiyormuyuz..

bencede dua etsen bir şey olmazz tabii mezarlığa gittiğini kimseye söyleme sen yinede ne olur ne olmazz bu arada benimde rüyamı yorumlarsanız seviniirm :)

Merhaba kızlar dün gece bi rüya gördüm. eski sevgilim öldü ve rüyamda onunla konuştum bana beni özlediğini söyledi yanaklarımdan öptü.öbür dünyada görüyorum takım elbiseli çukur içinde elleri ayakları bağlı seni kurtarıcam diorum sonra yanaklarımdan öptü özlediğini söyledi. ışıkları kapatıp ordan çıktım orası kapandı orda kaldı.gözleri renkli değildi ama orda renkliydi

lütfen anlayan biriniz yorum yapabilirmi hala etkis,ndeyim teşekkürler kızlarrr...

Bizim buralarda ölen birini rüyanda görürsen, dua istiyor derler ve görüldüğü gün dua edilir.Sizden dua bekliyor kesinlikle. Yasin'i Şerif okuyup ruhuna armağan edin.

Belkide senden hellalik istiyor. Yani ayagi cukurda diyorsun ve isik kapandi diyorsun. Bunlar bana gore iyi degil ama Allah bilir. Eger affedilecek bir durum varsa onu affet ve hakkini helal et. Bence tabiki.

X