rüyamda kanamamın oldğunu gördüm.sabah kalkınca bir süre tuvalete giremedim korkumdan

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
dün akşam karnıma hafif bi şekilde biyere çarptım.sonra psikolojik olaarak galiba hafif bi agrı hissettim.sonra geçti.gece yattıgımda rüyamda kanamamın oldugunu gördüm o kadar endişelendim ki sabah bir süre dolandım tuvalete giremedim korkumdan.:bbo:ama allaha şükür bişey yoktu.sizce ne demek bu kan görmek:uhm:hala korkuyorum

YORAN Önemli canım saglıklı bi hamişlik geçircen kanamanda olmıycak inşaallah tersi çıkar genelde bililnç altı rüyası çarpmadan etkilenmişin dogal olarak merak etme rabbim onu korur

allah korusun yaaa...
kan görmek genelde o rüyanın bozulduğu anlamına gelir..yani korkacak bir durum yok..aman canım dikkat et bundan sonra...
geçmiş olsun canım...

dün akşam karnıma hafif bi şekilde biyere çarptım.sonra psikolojik olaarak galiba hafif bi agrı hissettim.sonra geçti.gece yattıgımda rüyamda kanamamın oldugunu gördüm o kadar endişelendim ki sabah bir süre dolandım tuvalete giremedim korkumdan.:bbo:ama allaha şükür bişey yoktu.sizce ne demek bu kan görmek:uhm:hala korkuyorum

canim ruyada kan gormek gordugun ruyayi bozar yani ruyan iyi :))

inanın kızlar beni çok rahatlattınız.gercekten de bilinçaltı olsa gerek cünkü karnımı carpınca 50 kere tuvalete girip bakmıştım ama rüyası bile cok kötü allahım sen koru bizlerii

Bilinçaltından kaynaklanıyordur,hamileliğimin başında hiç belirti yokken bir sabah kan içinde uyandım daha sonra aylarca rüyamda kanamam olduğunu gördüm :9 bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatladım ve bir daha kanamalı rüya görmedim :) Şimdi de doğum yaklaştı suyumun geldiğini görüyorum :))

canim benim ben de hamile kaldigimdan beri kac kere ruyamda kanama gordum,dusuk yaptigimi gördüm ama cok sukur ki hicbisey olmadi insallah da olmaz...sen de kafana takma guzelim,Allah saglik sihhat versin insallah...

kan rüyayı bozar derler canım sakın kafana takma hayırlısı ile doğacak inşallah bebişin
ama benim bu konuda kötü tecrübem var.
ben 6 haftalık hamile iken rüyamda dr benimle uğraşıyor bana operasyon yapıyordu sabah kalktığımda ağlıyordum o gün test sonuçlarını almak için dr aradım onada söyledim sizi rüyamda gördüm diye o da herşey yolunda takma dedi ertesi gün rüyamda bebişim düşüyordu yine yastık sırılsıklam uyandım ağlamaktan gözlerim şişmişti uykuda. bir hafta sonra 7 haftamda kontrole gittim kesem orda bebişim yoktu kalp atışları yoktu ve dr hemen kürtaja alacağım dedi ve 09.07.08 de ben kürtaj oldum.
şimdi tekrar regle olup biran evvel hamile kalıp yıllardır beklediğim bebişime yavruma kavuşmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur hamişlerin duası kabul olurmuş.
tabiki hayırlısı ile inşallah

hayatım rüyanın herhangibir kısmın da kan görmen rüyanı bozar zaten yani rüya gerçekleşmez rahat şeker bi sorun yoktur emin ol.

kan rüyayı bozar derler canım sakın kafana takma hayırlısı ile doğacak inşallah bebişin
ama benim bu konuda kötü tecrübem var.
ben 6 haftalık hamile iken rüyamda dr benimle uğraşıyor bana operasyon yapıyordu sabah kalktığımda ağlıyordum o gün test sonuçlarını almak için dr aradım onada söyledim sizi rüyamda gördüm diye o da herşey yolunda takma dedi ertesi gün rüyamda bebişim düşüyordu yine yastık sırılsıklam uyandım ağlamaktan gözlerim şişmişti uykuda. bir hafta sonra 7 haftamda kontrole gittim kesem orda bebişim yoktu kalp atışları yoktu ve dr hemen kürtaja alacağım dedi ve 09.07.08 de ben kürtaj oldum.
şimdi tekrar regle olup biran evvel hamile kalıp yıllardır beklediğim bebişime yavruma kavuşmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur hamişlerin duası kabul olurmuş.
tabiki hayırlısı ile inşallah

canım kendi üzüntümü un utup sana gittim.inan cok etkilendim ya:1no2: anşallah biran ince hamile kalırsın bitanem:CüvCüv: senin için dua edicem arkadasım:teselli:

canım benim hamilelik psikolojisi bu bebeğine zarar gelmesi korkusu ve rüyaya yansıması...bende çok görürüdüm bu tür rüyalar..inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.....

Bende dün gece ruyamda kan gordum kilodumda buwn hastaneye geldim kizim icin bi baktim gercektende kanama olmus hemen kadin doqumcuya geldim hazir hastanedeyken bisi yok dedi doktor ama tehlikeli bi durum git yat dinlen 1 hafta sonra gel cinsel iliskiyede girme bilmiyorum tedirginim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X