Rüyamda Görmemem Gereken Biriyle İlişkiye Girdim

civcivgagasi

Açıyorum çiçek miçek
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
517
941
Evet, bu ara cinsel isteğim çok fazla. Bekarım ayrıca. Kimseyle ilişkiye girmedim. Hatta hiçbir cinsel eylemde dahi bulunmadım. Bu bana sıkıntı veriyor. Evlenmeyi düşündüğüm biri de yok. Sorum şu: Rüyamda manevi ağabeyim dediğim (o da bekar) biriyle seks yaptığımı gördüm ve çok zevk aldım. Oysa asla o gözle baktığım biri değil. Şu an kendimi çok suçlu hissediyorum. Bu normal mi?

Bilinçaltı diye birşey var siz oradaki düşüncelere hükmedemiyorsunuz kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok
Çok teşekkür ederim. Beni çok rahatsız eden şey çok önceden tanıdığım ve abim olarak gördüğüm biri olmasıydı. Kendime inanamadım. Korktum hatta.

Allah korusun. Evet bilinçaltı ile ilgili mutlaka fakat insan ister istemez utanç duyuyor. Akla hayale gelmeyecek birini ilk kez gördüm.
Aile dostumuz kp ile birlikte olduğunu görmüştü.bosanma aşamasına gelmişlerdi.
Ben bilinçaltı olduğunu düşünüyorum.aslinda onlarca rüya görüyoruz ve gördüğümüz her insan otobüs durağında yanımızdan geçen herhangi birisi de olabiliyor.biz tanımadan da hafizamiz görüntüyü alıyor.biz yorumlamaya çalışıyoruz.kendinzden şüpheye düşmeyin

Boşanma aşamasına gelmişlerdi derken kayınpederini gördüğü için kendini suçlu hissettiği için mi kocasından boşanmak istemişti? Evlerden ırak. Evet doğru. Yoldan geçerken gördüğümüz çok alakasız birini bile görebiliyoruz.

Açıkçası bir aday bulsam evlenmeyi düşünüyorum artık. Çünkü cidden artık gittikçe zorlaşıyor bu durum.

Bunun için bosanilir mi ya

Yok kız ne kendini suçlu hissetmesi
Kadın o rüyayı gördü senin baban bana demekki bu gözle bakıyor ben bir daha o adamı görmek istemiyorum diye kadın boşanmak istedi
Sen aday bulmaya çalış evli olunca da görülüyor gerçi rüya

Ay inanmıyorum. Rüyayı gören kendisi ama kayınpederinin kendine o gözle baktığını düşünüyor. Aklıma şey geldi, acaba kadın kayınpederinin olmaması gereken bir bakışı veya davranışını gördü de ondan dolayı mı içine kurt düştü? Bunu düşünürken de o rüyayı gördüyse eyvah eyvah.

Kp gayet normal hacı amcaydi.kirk yıl düşünsem aklıma gelmez gelinine o şekilde bir imada bulunacağı ama gelin öyle düşündü.sonucta adamın suçu ne gelin görmüş rüyayı.
Ama bende ona benzer bir rüya görsem karşı taraf seni düşünüyor derler bana.
Eski eşimi çok görüyorum mesala.hala evliymisiz birine anlatsam eski eşin seni düşünüyor bilincaltin sana bunu gösteriyor diyorlar.

Şu an korkmaya başladım. O kişi de beni düşünüyorsa eyvah eyvah. Ki çok sık görüşmeyiz, aile dostuyuz. Elinde büyüdüm diyebilirim.

Şu an korkmaya başladım. O kişi de beni düşünüyorsa eyvah eyvah. Ki çok sık görüşmeyiz, aile dostuyuz. Elinde büyüdüm diyebilirim.
Bence o kişiyle ilgisi yok sizin bilinçaltınızla alakalı.ama sürekli ve sık sık bı ruyalar tekrarlanırsa öyle düşünebilirsiniz.ben genelde hep aynı rüyaları aynı şekilde görüyorum o yüzden böyle yorumlanıyor galiba.

Bilinçaltı gerçekten dipsiz bir kuyu gibi. İnsanın karşısına neyi ne zaman çıkaracağı hiç belli olmuyor. Ki insanları öyle bu kadın, bu erkek diye sınıflandıran biri değilim. Yani biri kardeşim gibiyse öyledir. Ama işte Freud pek çok konuda haklı sanırım.

Ben başlıktan dolayi
Gercekten ilişkiye girdiniz sandim.
Şükür rüyaymış
Kendinizi suclamayin, olur böyle beynimizin oyunlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…