gulyhas,
bencede rüyalarin bir payi var. önceki hamileligimde de görmüstûm ve tuttu, bakalim bunda nolcak. yarin randevum var, gösterirse ufaklik mutlaka yazicam buraya :Saruboceq:
slm arkadaslar
öncelikle rabbim herkesin yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin. her zaman icin önce saglik.
evveett, dun kontrole gittim, cok sukur bebisipm saglikli, herseyi yerinde, rüyama gelince...
oglum olcak kizlaarrr süprizzzzz
yinede sevindimm. bu benim 3. hamileligim kizlar, bir oglum ve bir kizim vardi, bi oglusumuz daha olcak ins. ismi bile hazir, Muhammed Hamza dusunuyorum ne dersiniz?
suan belcikada kaliyorum ben, ins bu yaz memlekete gelcez. türkiyedede tekrar bi ultrasonla baktirmak istiyorum. fiyatlar nasil bileniniz varmi?
muhabbetle
evet gulyhas, yani ultrasonlu muaene ücretini kastettim. biz ins araba ile yola cikcaz, , ilk once izmire ugricaz, cok yakin bi arkadasim orda oturuyor kendisi de doktor.orda muayene olim diye dusunuyorum, hemde bi yonden uzun yolculuktan sonra bebis ne durumda gormus olurum diye.fiyatlar buraya gore cok cok uygun eger oyleyse. burda en az 200 TL verirsin herhalde.bi dahaki kontrolum 2,5 ay sonra. hem iyice emin olmak icin isterim tekrar turliyede muayene olmayi.insaallah sag saglim kavusalim da memlekete
bilgilendirdigin icin cok tesekkurler