- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Aynen 7 sene bir ömür gibi geldi dr dr dolaşmaktan inşallah hepimiz tez zaman da kavuşuruzamin canım seninde baya olmuş 7 sene benim de11 sene ve bitanecik bile bebeğim yok rabbim sana tez vakitte versin inş pozitifi görürsün
amin canım insan yorulyor tedaviyle bir ümitbaşlıyorsun sonra test yapmaya korkuyorsun herşey allahtan ne isyan edicez nede ümidi kesiccezben inanıyorum buraya hamişim yazıcaksın:)Aynen 7 sene bir ömür gibi geldi dr dr dolaşmaktan inşallah hepimiz tez zaman da kavuşuruz
İnşallah bakalım pazartesi gidecez dr a inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin bir gün bizde anne olucaz elbetteamin canım insan yorulyor tedaviyle bir ümitbaşlıyorsun sonra test yapmaya korkuyorsun herşey allahtan ne isyan edicez nede ümidi kesiccezben inanıyorum buraya hamişim yazıcaksın:)
inşallah kuzum allah büyük evet nezaman gelicek meleğimiz bilmiyoruz sabırla ekliycez inşallah bebişin seninledir:)İnşallah bakalım pazartesi gidecez dr a inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin bir gün bizde anne olucaz elbette
17 aralıkta adetten sonra kaçıncı gündü ve değerin kaç çıktı?yani 17 aralık pzt verdim bir hafta olmuş kan vereli 37 günde bir oluyorum ama adetimide 21 22 bekliyordum acıkcası yada yarında olmassam sabah idrar testi mi yapsam çıkar mı ki idrar testinde varsa bebişim:)
canım ben kasım mın 15 oldum adet ama düzensiz adetlerim işte oyüzden int hesaplamam göre yumurtlamamda 8 gösteriodu ona göre bi yol izledim işte en geç cumartesi gelir dedim şuan hala kasık ağrım var mesela17 aralıkta adetten sonra kaçıncı gündü ve değerin kaç çıktı?
olsunda geç döllenme olsun hiç önemli değil rabbim anneliği yaşatsın varsın geç öğreneyim ozaman ben yarın adet olmassam kan vereyim sabah sağlık ocağına bariarkadaşım adete 4-5 gün kala kan verdiğinde değeri 2 çıkmıştı. adetini bekledi gelmeyince test yaptı ve hamileymiş :) geç döllenme olduysa kanda görünmemiş olabilir. ama mevsimsel gecikme de olabilir. en iyisi tekrar kan vermek kafandaki soru işaretleri gider
bence de ver. sonucu da yaz mutlaka :)olsunda geç döllenme olsun hiç önemli değil rabbim anneliği yaşatsın varsın geç öğreneyim ozaman ben yarın adet olmassam kan vereyim sabah sağlık ocağına bari
off kuzum inşallah vardır rabbim kim istiyorsa gerçekten versin aratmasın muhakkak yazıcam sağol tekarardanbence de ver. sonucu da yaz mutlaka :)
evet bende okumuştum üç çizgi hamilelik yazıyor du benim kendi rüyama bakınca onuda okumuştum hatta 3 çizgi gören genelde çoğul gebelik oluyormuş canım öğle okumuştum tabi önce rabbim bilir..bende gordum. aMa benimkinde 3 cizgi vardi anlami bebekmis suan hamileyi
Bebeğiniz oldu mu acaba yeni denk geldim yazılarınıza okurken sanki bende sizinle o anları yaşadım uzun zaman geçmiş dilerim Rabbim size de evlat duygusunu tattırmıştır inşallahevet bende okumuştum üç çizgi hamilelik yazıyor du benim kendi rüyama bakınca onuda okumuştum hatta 3 çizgi gören genelde çoğul gebelik oluyormuş canım öğle okumuştum tabi önce rabbim bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?