Arkadaşlar merhaba dün değil önceki gün rüyamda sevdiğim ve eski sevgilim olan erkek tarafından hamile kalmıştım... Evdeyim korkuyorum karnımı elliyorum hafif basınç oluyor aileme diyemiyorum normal gibi davranıyorum sonra korkuyorum karnım birkaç aya kadar büyürse ne yapacağım gibi ağlamaklı oluyorum eski evimin banyosundayım sonra banyo ile annemlerin yatak odasının antresi vardı oradaki evde oraya giriyorum korkuyorum. Baya mücadele veriyorum kendimle. Daha sonra Istanbul'daki dayımın kızları var 2 kızı 1 oğlu var kızlara durumu anlatıyorum ve küçük kızı benden de küçük büyüğü de küçük benden. Küçük kızı gerçekte bakire değil. Oğlan beni bıraktığı için ne yapacağız gibi diyor. Büyük kızı da bu da dertli diyo kardeşine bakarak babam sıçacak bakire olmadığını ilerde evleneceği erkek öğrenirse diyo. Bende korkuyorum bana diyo sen bakire değilsin hamilelik şüphen var filan sanırım pozitif çıkıyor test sonucu o ara korkuyoruz baya. Sevgilimin bana geri gelmesi için çok dua ediyorum telepati filan yapıyorum. Nedir bu rüyanın anlamı. Birde sevgilim sex arzuları olan biriydi bana ilişkimiz sırasında arkadan benimle birlikte olmak istediğini söyledi rüyamda arkadan ve prezervatif ile hamile kalmıştım ilginç birşeydi...