- 1 Haziran 2010
- 5.007
- 2.161
- 373
- 36
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
ah bu kötü rüyalar artık bıktım uyumaktan korkar oldum hergün kötüye yorulacak rüyalarla başım dertte hatta bukonuyla ilgili başlık açmıştım birgün ayakkablarım kaybolyr birgün babamn dişleri dökülmüş birgün ağaç devriliyor birgün düğün birgün cenaze birgün hastane vsss hergün bu kötüye yorulan rüyaları görüyorum 10 gündür piskolojim bozuldu bunalımdayım aileme bişey olmasından korkuyorm özellklede anneme delireceğimmm korktugumdan bu seferde annemle ilgili görüyorm delirme noktasındayım hiçbirşeyden zevk almıyormmmm
bu arada dişe olumsuz yorum yapan arkadaşlrm zaten konuyu yazan arkadaş çok korkmuş benm gibi
zaten halkımızca dişin iyi olmadıgı biliniyor mutlaka arkadaşda biliyodur yada netten bakmıştır tabirlere ama tabirler herzamn doğru çıkmıyor o böyle rüya görüpte birşey olmayanları duymak istyr piskolojik olarak rahatlamak için daha çok korkmuştur eminim okuyuncaa bende yazdıklarınızı okuyunca çok korktum bir kaç kere bende diş gördüm çünküü offf bunalımdayımmm diş görüpte hiç bişey olmayanları duymak istiyorum
Hep hayra yor hayra çıksın cnm.ben bi kere gördüm bütün dişlerim kökünden çıkıyordu ağzım kanla dolmuştu ve alimler kan rüyayı bozar derler.güvenilir bir rüya tabiri kitabımız var ona bakmıştım her diş bir aile ferdini akrabayı temsil ediyormuş baba anne amca teyze vs.yani üst ön sağ diş şu.alt ön sol diş şu falan diye hangisine bişey oluyrsa o kişi hastalanır yada ölürmüş.sen dua et.hep hayrolsun de
Bende diş takınıtısı olduğu için normal hayatta arada görüyorum :) Benim gibi kafanıza takıyorsanız ondandır, kötü yorumlamayın bence bilinçaltı tamamen...Sabahın köründe yazıyorum, daha şimdi korkuyla uyandım.
Ben bir kaç senedir hep aynı kabusu görüyorum. Ve çok korkuyorum.
Dişlerim dökülüyor rüyamda.
Her defasında farklı dişim.
Bazen hepsi birden.
Rüyamda ortak olanlar: önce bir dişim sallanmaya başlıyor. Sallanıp düşmemesi için hiç ellemiyorum. Sonra yine de kendi kendine düşüyor. Ama kökü yok. sadece görünen kısmı düşüyor.
Bazen yere düşüyor hepsi yerden topluyorum, bazen elime geliyor.
Dişim sallanırken ağrı da hissediyorum. Tam ağrı değil de, sallanıyor olmasından rahatsız oluyorum.
Az önce gördüğümde, üstten en öndeki dişim düştü birden ve altındaki diş eti mosmor şekilde kaldı.
Rüya tabirlerine baktım biraz, her türlüsünü gördüğümden hangisine inanayım bilemedim.
Ama her defasında korkarak uyandığıma göre kötü bir şey olsa gerek.
Benim gibi diş gören var mı rüyasında?
Ne anlama yormalıyım sizce?
Kızlar eşimden de haber alamıyorum 16.30 dan beri.
Arabamızı tamirden almaya gitti 1.5 saat mesafedeki memleketimize.
Arıyorum telefonu çalıyor ama açılmıyor.
Duymuyor desem 3.5 saattir hiç bakmaz mı telefonuna?
Korkuyorum ya.
Sabahın köründe yazıyorum, daha şimdi korkuyla uyandım.
Ben bir kaç senedir hep aynı kabusu görüyorum. Ve çok korkuyorum.
Dişlerim dökülüyor rüyamda.
Her defasında farklı dişim.
Bazen hepsi birden.
Rüyamda ortak olanlar: önce bir dişim sallanmaya başlıyor. Sallanıp düşmemesi için hiç ellemiyorum. Sonra yine de kendi kendine düşüyor. Ama kökü yok. sadece görünen kısmı düşüyor.
Bazen yere düşüyor hepsi yerden topluyorum, bazen elime geliyor.
Dişim sallanırken ağrı da hissediyorum. Tam ağrı değil de, sallanıyor olmasından rahatsız oluyorum.
Az önce gördüğümde, üstten en öndeki dişim düştü birden ve altındaki diş eti mosmor şekilde kaldı.
Rüya tabirlerine baktım biraz, her türlüsünü gördüğümden hangisine inanayım bilemedim.
Ama her defasında korkarak uyandığıma göre kötü bir şey olsa gerek.
Benim gibi diş gören var mı rüyasında?
Ne anlama yormalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?