Merhaba konu sahibi arkadaşım,
Her rüyayı önce hayra yormak lazım.Ve gördüğünüz güzel rüyaları kendinize saklamayı adet edinmelisiniz.
Kötü rüyaları ise sadece akan suya anlatın ve içinizde saklayın.Eğer içiniz kötü oluyor ve bunu düşünmekten kendinizi alı koyamıyorsanız lütfen rüyanızı hayra yoran ve kötü rüyayı bile iyiye bağlayan insanlara anlatınız.
Çünkü rüyayı anlattığınız kişi kimse ilk yorumlayana göre çıkar demiştir hadisler.
Kişi rüya ile amel etmez.Ama öyle rüyalar vardır ki habercidir.Bunu en iyi ben bilirim desem ayıp etmiş olmam sanırım.
Böyle giderse sitede konu açıp rüya yorumlamaya başlayacağım.
Vaktim olsa sizler için valla yorumlardım.
Neyse arkadaşım rüyanı bende yorumlamak istiyorum.
İbn-i Kesir rüyada görülen alt çene dişlerini rüya sahibinin baba tarafındaki,alt çene dişlerinin de anne tarafının akrabaları olarak belirtmiştir.
Ve 2 si alt 2 si de üst çenede bulunan ön (4)dişlerin rüya sahibin baba yada anne tarafından değilde kendi neslinden olan evlat ve toruna bağlamışlardır.
Buna göre ön dişlerden biri düşüyor ve rüya sahibi eline alıyorsa ve hayatta evladı vefat etmişse yerine evlat sahibi olacağının işaretidir.
Cafer-i Sadık (r.a) rüyada diş görmeyi 6 şekilde tabir etmiştir.
-Akraba ve ehl-i beyt
-Mal
-Menfaat
-Gam ve Keder
-Akrabadan ayrılık
-Zarar ve Hasar
Bun göre rüyanı iyiye yorman da fayda var.
Sen rüyada dişlerinin dökülmesini mala,gam ve kederinin senden ayrılıp gittiğine zarar ve hasarın en az şekilde atlatıldığına yorarsan hem üzülmez hemde kendine vesvese etmezsin.
Bu tür rüyalar gördükten sonra kendine hep kötü birşeyler olacakmış gibi vesvese verme.Maddi sıkıntıda isen kurtulduğuna hastanız varsa iyileşeceğine,zor dönem geçiriyorsan mal sahibi olacağına adapte etmelisin.
SEVGİLER
Ve bu rüyanı gördükten sonra hayatında oluşan iyi yada kötü 4 olayı yazarsan sana daha çok yardımcı olabilirim canım