• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamda dişlerim dökülüyor, çok korkuyorum.

geçen seneye kadar aynı tarz rüyaları ben de görüyordum:18:
dişlerim sökülüyordu,sallanıyordu,sanki dişler yanyana çok sıkışımış gibi canımı yakıyordu ve uyandığımda derin bir oh çekiyordum
hatta bir zaman sonra yine o rüyaları görünce inşallah yine rüyadır diye dua ediyordum ya :18:
bir ara bayağı kötüydüm çok şükür daha görmüyorum ama rüya tabirlerinde yazan kötü şeyler olmadı çok şükür :)

Son düzenleme:
canım bende bir ara çok gördüm , nerden duydum bilmiyorum da dinden uzaklaşma manasında olduğunu biliyorum , gördüğüm zamanlarda kendime bi çeki düzen veririm..iğrenç bi duygudur ,bende genelde dişim bi anda düşüverir , ama hiç diş olarak görmedim ,sadece his ,bir kere tamamının döküldüğünü ,ağzımın içine dolduğnu hissetmiştim..

ama şöyle de bir şey var başak burcu olduğumdan vücudumu fazla dinlerim ben..soğuk olduğunda, dondurma yediğimde ya da dolaptan su içtiğimde falan diş etlerim ağrır , yumuşar gibi olur böyle..sanki dişlerimi sallasam çıkıvercekmiş gibi , dilimle dokunduğumda falan ağrır..

o rüyaları gördüğüm zamanlar diş etlerimde aft olduğu zamanlar oluyo sanırım..ağrısı da rüyama giriyo..

rüyaları çıkan birisi değilimdir..o yüzden rüya tabirlerinde yazan hiç biri ben de olmaz..kötüye yorma..bi de bugünlerde iftarda dolaptan su içme..

ah bu kötü rüyalar artık bıktım uyumaktan korkar oldum hergün kötüye yorulacak rüyalarla başım dertte hatta bukonuyla ilgili başlık açmıştım birgün ayakkablarım kaybolyr birgün babamn dişleri dökülmüş birgün ağaç devriliyor birgün düğün birgün cenaze birgün hastane vsss hergün bu kötüye yorulan rüyaları görüyorum 10 gündür piskolojim bozuldu bunalımdayım aileme bişey olmasından korkuyorm özellklede anneme delireceğimmm korktugumdan bu seferde annemle ilgili görüyorm delirme noktasındayım hiçbirşeyden zevk almıyormmmm

bu arada dişe olumsuz yorum yapan arkadaşlrm zaten konuyu yazan arkadaş çok korkmuş benm gibi
zaten halkımızca dişin iyi olmadıgı biliniyor mutlaka arkadaşda biliyodur yada netten bakmıştır tabirlere ama tabirler herzamn doğru çıkmıyor o böyle rüya görüpte birşey olmayanları duymak istyr piskolojik olarak rahatlamak için daha çok korkmuştur eminim okuyuncaa bende yazdıklarınızı okuyunca çok korktum bir kaç kere bende diş gördüm çünküü offf bunalımdayımmm diş görüpte hiç bişey olmayanları duymak istiyorum

sabah kalktım direkt arattım anlamını ve çok kötü şeyler okuyunca bir de buraya yazdım. inşallah sadece öylesine bir kabustur.

Hep hayra yor hayra çıksın cnm.ben bi kere gördüm bütün dişlerim kökünden çıkıyordu ağzım kanla dolmuştu ve alimler kan rüyayı bozar derler.güvenilir bir rüya tabiri kitabımız var ona bakmıştım her diş bir aile ferdini akrabayı temsil ediyormuş baba anne amca teyze vs.yani üst ön sağ diş şu.alt ön sol diş şu falan diye hangisine bişey oluyrsa o kişi hastalanır yada ölürmüş.sen dua et.hep hayrolsun de

bende hiç kan olmadı şimdiye kadar rüyamda. ön sol üst dişim döküldü rüyamda. Ölüme işaret eder diyor. (Allah korusun)

Kızlar eşimden de haber alamıyorum 16.30 dan beri.
Arabamızı tamirden almaya gitti 1.5 saat mesafedeki memleketimize.
Arıyorum telefonu çalıyor ama açılmıyor.
Duymuyor desem 3.5 saattir hiç bakmaz mı telefonuna?

Korkuyorum ya. :(

Rüya görmediğim bir gün bile yoktur..
Ve bu diş dökülmesi, diş kırılması veya kanaması gibi rüyaları 3 kez görmüşümdür..

Genelde kötü yorumlanır ama bazen kötü haberlere rüyamın denk geldiği oluyordu.
Bazen ise , gerçeğe yansımayan rüyalar oluyordu..

O yüzden hayırdır inşallah diyelim..

Rüya alt tarafı.. (:

mrb cnm ben de 2 3 ay öncesinde görmüştüm dişim sallaırken elime geldi ve cnm çok acıdı aradan 2 hafta filan geçti dedem vefat etti ve ben çokçok üzüldüm bi tane dşim düşmüştü annemde 2 dşinin düştüğünü görmüş dedem ölmeden bende iki gün önce bi dişimin sallanıodu düşmek üzereydi ama düşmedi ki birine bişi olcak diye geçti içimden dün halam düşmüş ve belinde kırık varmış bende ona yordumm :26::26:

Sabahın köründe yazıyorum, daha şimdi korkuyla uyandım.
Ben bir kaç senedir hep aynı kabusu görüyorum. Ve çok korkuyorum.

Dişlerim dökülüyor rüyamda.
Her defasında farklı dişim.
Bazen hepsi birden.
Rüyamda ortak olanlar: önce bir dişim sallanmaya başlıyor. Sallanıp düşmemesi için hiç ellemiyorum. Sonra yine de kendi kendine düşüyor. Ama kökü yok. sadece görünen kısmı düşüyor.
Bazen yere düşüyor hepsi yerden topluyorum, bazen elime geliyor.
Dişim sallanırken ağrı da hissediyorum. Tam ağrı değil de, sallanıyor olmasından rahatsız oluyorum.

Az önce gördüğümde, üstten en öndeki dişim düştü birden ve altındaki diş eti mosmor şekilde kaldı.

Rüya tabirlerine baktım biraz, her türlüsünü gördüğümden hangisine inanayım bilemedim.
Ama her defasında korkarak uyandığıma göre kötü bir şey olsa gerek.

Benim gibi diş gören var mı rüyasında?
Ne anlama yormalıyım sizce?
Bende diş takınıtısı olduğu için normal hayatta arada görüyorum :) Benim gibi kafanıza takıyorsanız ondandır, kötü yorumlamayın bence bilinçaltı tamamen...

rüyayla amel olunmaz...hiç kafanıza takıp kendinizi üzmeyin.

diş benim en favori rüyalarımdandır,belli aralıklarla görürüm.sakız çiğnerken(ki nerdeyse hiç çiğnemem normalde) bir dişim düşer,

aynada bakarım neyse ön dişlerim değil derken pıt pıt dökülür hepsi.bazen dişlerim ağzıma sığmaz,kapatamam ağzımı,zorlayınca

dökülmeye başlarlar...türlü türlü hikayem var bununla ilgili.

bir de sakız olayı var,sağolsun hiç peşimi bırakmaz,onu iyice kanıksadım artık,uyanınca gülüyorum Allahın belası yine geldi başıma

diye.dediğim gibi normalde çiğnemem sakız.rüyamda önemli bir yerde,ciddi insanların yanında olurum.gündelik hayatta bazı

ortamlarda sunuculuk yapmışlığım var,mesela o tarz bir yerde olurum.tam konuşacağım sırada ağzımda sakız olur,rezillik,

arkama döner çıkarırım,ama yine olur,ağzımda büyümeye başlar,konuşamayacak hale gelirim,bütün parmaklaırmı ağzıma sokarım,

çıkarmaya çalışırım ama çektikçe gelir,herkes bana bakıyordur vs vs..

hele bir de herkesin ortasında donumu indirip hacetimi giderme fantezim vardır ki onun detaylarına hiç girmiyorum:52:

bence hiç kafaya takmayın,rüyadır deyip geçin.

Kızlar eşimden de haber alamıyorum 16.30 dan beri.
Arabamızı tamirden almaya gitti 1.5 saat mesafedeki memleketimize.
Arıyorum telefonu çalıyor ama açılmıyor.
Duymuyor desem 3.5 saattir hiç bakmaz mı telefonuna?

Korkuyorum ya. :(

merakettim eşinden haber aldınmı canm

Merhaba konu sahibi arkadaşım,

Her rüyayı önce hayra yormak lazım.Ve gördüğünüz güzel rüyaları kendinize saklamayı adet edinmelisiniz.
Kötü rüyaları ise sadece akan suya anlatın ve içinizde saklayın.Eğer içiniz kötü oluyor ve bunu düşünmekten kendinizi alı koyamıyorsanız lütfen rüyanızı hayra yoran ve kötü rüyayı bile iyiye bağlayan insanlara anlatınız.
Çünkü rüyayı anlattığınız kişi kimse ilk yorumlayana göre çıkar demiştir hadisler.
Kişi rüya ile amel etmez.Ama öyle rüyalar vardır ki habercidir.Bunu en iyi ben bilirim desem ayıp etmiş olmam sanırım.:32:
Böyle giderse sitede konu açıp rüya yorumlamaya başlayacağım.:1:
Vaktim olsa sizler için valla yorumlardım.
Neyse arkadaşım rüyanı bende yorumlamak istiyorum.

İbn-i Kesir rüyada görülen alt çene dişlerini rüya sahibinin baba tarafındaki,alt çene dişlerinin de anne tarafının akrabaları olarak belirtmiştir.
Ve 2 si alt 2 si de üst çenede bulunan ön (4)dişlerin rüya sahibin baba yada anne tarafından değilde kendi neslinden olan evlat ve toruna bağlamışlardır.
Buna göre ön dişlerden biri düşüyor ve rüya sahibi eline alıyorsa ve hayatta evladı vefat etmişse yerine evlat sahibi olacağının işaretidir.

Cafer-i Sadık (r.a) rüyada diş görmeyi 6 şekilde tabir etmiştir.

-Akraba ve ehl-i beyt
-Mal
-Menfaat
-Gam ve Keder
-Akrabadan ayrılık
-Zarar ve Hasar

Bun göre rüyanı iyiye yorman da fayda var.
Sen rüyada dişlerinin dökülmesini mala,gam ve kederinin senden ayrılıp gittiğine zarar ve hasarın en az şekilde atlatıldığına yorarsan hem üzülmez hemde kendine vesvese etmezsin.

Bu tür rüyalar gördükten sonra kendine hep kötü birşeyler olacakmış gibi vesvese verme.Maddi sıkıntıda isen kurtulduğuna hastanız varsa iyileşeceğine,zor dönem geçiriyorsan mal sahibi olacağına adapte etmelisin.
SEVGİLER

Ve bu rüyanı gördükten sonra hayatında oluşan iyi yada kötü 4 olayı yazarsan sana daha çok yardımcı olabilirim canım

Son düzenleme:
Canım rüyayla amel edilmez derler. Tamamen bunu kafana takıp düşünme, normal hayatını etkileyecek seviyeye getirme. Kalbini ferah tut yeter, belki bir uyarı mahiyetindedir hani ibadetlerine daha dikkat etme açısından falan, böyle de yorumlayabilirsin :)

Sabahın köründe yazıyorum, daha şimdi korkuyla uyandım.
Ben bir kaç senedir hep aynı kabusu görüyorum. Ve çok korkuyorum.

Dişlerim dökülüyor rüyamda.
Her defasında farklı dişim.
Bazen hepsi birden.
Rüyamda ortak olanlar: önce bir dişim sallanmaya başlıyor. Sallanıp düşmemesi için hiç ellemiyorum. Sonra yine de kendi kendine düşüyor. Ama kökü yok. sadece görünen kısmı düşüyor.
Bazen yere düşüyor hepsi yerden topluyorum, bazen elime geliyor.
Dişim sallanırken ağrı da hissediyorum. Tam ağrı değil de, sallanıyor olmasından rahatsız oluyorum.

Az önce gördüğümde, üstten en öndeki dişim düştü birden ve altındaki diş eti mosmor şekilde kaldı.

Rüya tabirlerine baktım biraz, her türlüsünü gördüğümden hangisine inanayım bilemedim.
Ama her defasında korkarak uyandığıma göre kötü bir şey olsa gerek.

Benim gibi diş gören var mı rüyasında?
Ne anlama yormalıyım sizce?

ben su ana kadar bir kere gördüm dişlerim toptan dökülüyordu kırılıp kırılıp.anneannem kalp krizi gecirdi.ama atlattı bir şey olmadı.hayra yormak lazım.dişle ilgili şeyler düşünüyorsundur ya da bilinçaltında vardır canım.

canım benim bir teorim var. eşine yada ailenden birine sorsan belki rüyanda düşlerini sıkıyorsundur doğal olarak da diş ağrısı çekip bilinçaltın etkileniyordur sana sallanıyorlar gibi geliyordur.
birde sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama küçüklüğümde gördüğüm bi rüya vardı bütün ilkokul yıllarımda gördüm o rüyayı hala daha aklımdadır. 5-6 sene geçtikten sonra anlatmıştım anneme sürekli bunu görüyorum ne demek diye ve bir daha hiç görmedim.
yine aynı şekilde sıklıkla gördüğüm bir rüya olmuştu onu da anlattığım an görmedim hiç ama o rüyayı suya anlatmıştım 2 seneye yakın görmeme rağmen şimdi hatırlamıyorum bile. siz rüyanızı anlattınız mı hiç?

Back
X