• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamda dişlerim dökülüyor, çok korkuyorum.

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Sabahın köründe yazıyorum, daha şimdi korkuyla uyandım.
Ben bir kaç senedir hep aynı kabusu görüyorum. Ve çok korkuyorum.

Dişlerim dökülüyor rüyamda.
Her defasında farklı dişim.
Bazen hepsi birden.
Rüyamda ortak olanlar: önce bir dişim sallanmaya başlıyor. Sallanıp düşmemesi için hiç ellemiyorum. Sonra yine de kendi kendine düşüyor. Ama kökü yok. sadece görünen kısmı düşüyor.
Bazen yere düşüyor hepsi yerden topluyorum, bazen elime geliyor.
Dişim sallanırken ağrı da hissediyorum. Tam ağrı değil de, sallanıyor olmasından rahatsız oluyorum.

Az önce gördüğümde, üstten en öndeki dişim düştü birden ve altındaki diş eti mosmor şekilde kaldı.

Rüya tabirlerine baktım biraz, her türlüsünü gördüğümden hangisine inanayım bilemedim.
Ama her defasında korkarak uyandığıma göre kötü bir şey olsa gerek.

Benim gibi diş gören var mı rüyasında?
Ne anlama yormalıyım sizce?

Canım bende hergun olmasada zaman zaman goruyorum. Ben dılımle dıslerıme dokunuyorum dokundugum dıs dusuyor. Bende gordugumde cok korkuyorum..

iki yildir ayni sekilde ara ara bende gordum hep aglayarak uyandim bugun anliyorumki benim tatli mi tatli prensesimin kalici disleri curumus ilk dolgu denendi dun babasiyla kontrole gittiler dolgu basarisiz olmus cekilecekmis :43:prensesim daha 10 yasinda :43:ve daha kok dislerinin cekilecegimni hazmedemedim sut disi cikip yenisi gelmisdi bu Sabah onun agridigini soyledi yuregim burkuluyor icim aciyor hickira hickira aglamak istiyorum ama prensesemin disi geri gelmeyecek ki 4 tane kok dis bu yasta :43:insallah senin ruyan bos bir ruyadir canim benim gibi icin yanmasin

rüyada diş cektırmenın ıyı olmadıgını bılıyorum helede cekılırken agrı hıssedıyorsan ama senın dıslerın dokuluyormus kendılıgınden aynı anlama gelmez

Şuana kadar 2 kez gördüm ilk gördüğümde üst çene arka taraflardan bir diş çıktı elime çıkardım direkt hemen uyandım, ve çok geçmeden dedem vefat etti. 2. kez gördüğümde nerden çıktığını bilmiyorum direkt elime çıkardım ayyy yine dişim çıktı, ne yapıcam ben şimdi diye ağlamaklı olduğumu hatırlıyorum sadece, hayra yorumlanmadığını ilk rüyamda gördüğümde öğrenmiştim. Direkt korktum acaba birine birşey mi olacak diye? Ki anaannem ve dedem yaşlı oldukları için aklıma ilk onlar geldi üzerinden 2 hafta geçmedi annem hastalanıp vefat etti. Bu yüzden rüyam' da diş görmemek için dua ediyorum.

Son düzenleme:
Geçenlerde ben de gördüm. Alt çenemdeki ön dişlerimden bi tanesi düştü. Dilimle dokundum ve düştü. Rüya tabirlerinde pek hayra yormuyorlar ama rüyaları her zaman hayra yormak gerekirmiş. Allahım hayırlara çıkarsın hepimizin rüyalarını.

Canım bende hergun olmasada zaman zaman goruyorum. Ben dılımle dıslerıme dokunuyorum dokundugum dıs dusuyor. Bende gordugumde cok korkuyorum..

ben de arada görüyorum ama bu aralar daha sık görmeye başladım. benim de seninki gibi bir rüyam olmuştu.

iki yildir ayni sekilde ara ara bende gordum hep aglayarak uyandim bugun anliyorumki benim tatli mi tatli prensesimin kalici disleri curumus ilk dolgu denendi dun babasiyla kontrole gittiler dolgu basarisiz olmus cekilecekmis :43:prensesim daha 10 yasinda :43:ve daha kok dislerinin cekilecegimni hazmedemedim sut disi cikip yenisi gelmisdi bu Sabah onun agridigini soyledi yuregim burkuluyor icim aciyor hickira hickira aglamak istiyorum ama prensesemin disi geri gelmeyecek ki 4 tane kok dis bu yasta :43:insallah senin ruyan bos bir ruyadir canim benim gibi icin yanmasin

ya üzülmeyin, eşimin de nerdeyse 8-9 tane dişi çürümüş çekilmiş ve kaplama vs. yapılmış ama rahat ettiğini söylüyor. neden o kadar çabuk çürümüş acaba?

rüyada diş cektırmenın ıyı olmadıgını bılıyorum helede cekılırken agrı hıssedıyorsan ama senın dıslerın dokuluyormus kendılıgınden aynı anlama gelmez

ben de baktım rüyalarıma göre hem iyi hem kötü şeyler yazmışlar:

Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişlerinin dökülmesine dek uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır.

Üst dişlerinin eline döküldüğünü görmek, kendisine gelecek mala de.lalet eder. (keşke :))

Borcu olan kişinin dişlerinin döküldüğünü görmesi, borcunu ödemesine delalet eder. Bir tek dişini döküldüğünü görmek, sadece bir kimseye olan borcunu ödemeye veya borçlarını bir defada ödemeye delalet eder. (çok borcum var bankalara)

Bütün dişleri dökülen kişinin ev halkının ve evdeki dostlarının tamamı helak olur. Bu rüya onların ölmeksizin uzun bir hastalığa maruz kalmalarına da delalet eder. (annemin bir hastalığı var. yatağa bağımlı)

Ön orta kesici dişinin düştüğünü gören kişinin ço.cuğu, kardeşi ya da kız kardeşi olur.

Dişlerinin dö.küldüğünü görmek ömürden yirmi dokuz sene veya otuz sene veya otuz gün kaldığına işaret eder. (Allah korusun yarabbim.)

Şuana kadar 2 kez gördüm ilk gördüğümde üst çene arka taraflardan bir diş çıktı elime çıkardım direkt hemen uyandım, ve çok geçmeden dedem vefat etti. 2. kez gördüğümde nerden çıktığını bilmiyorum direkt elime çıkardım ayyy yine dişim çıktı, ne yapıcam ben şimdi diye ağlamaklı olduğumu hatırlıyorum sadece, hayra yorumlanmadığını ilk rüyamda gördüğümde öğrenmiştim. Direkt korktum acaba birine birşey mi olacak diye? Ki anaannem ve dedem yaşlı oldukları için aklıma ilk onlar geldi üzerinden 2 hafta geçmedi annem hastalanıp vefat etti. Bu yüzden rüyam' da diş görmemek için dua ediyorum.

Başın sağolsun. benim de anneannem ve babam 70'in üzerinde. Annem de ağır hasta. Eşim de askere gidiyor. Allah korusun hiçbirine bişey olmasın :(

Geçenlerde ben de gördüm. Alt çenemdeki ön dişlerimden bi tanesi düştü. Dilimle dokundum ve düştü. Rüya tabirlerinde pek hayra yormuyorlar ama rüyaları her zaman hayra yormak gerekirmiş. Allahım hayırlara çıkarsın hepimizin rüyalarını.

Amin. İnşallah hayırlara vesile olur. Daha önce gördüklerimi bu kadar takmamıştım. Ama bu rüyamda çok korktum.

Aynı durumdayız...

Ne çok varmış diş rüyası gören.

canım etkılenmemek elde degıl ama cok kafanı yorma ustunde durma dusunmemeye calıs unut gıtsın ruyanı bı yerde duymustum kotu bı ruya gordunmu kımseye anlatma muslugu acıp akan suya anlatmak gerekırmıs aklında kalsın

zeytinagaci kizimin damak yapisi cok gucsuzmus babasida genc yasda kaybetti bir kac disini kv demde oyle dr zaten sordu ailede varmi diye soyledim cunku benim kizim birak sekerli cikolatali seyleri butun gun bir kase corbayla durur zorla yediririm hem genetik hemde vitaminsizlikden kaynakli zannedersem cunku yeyememe problem var kac dr gezdik en son hastanedeye sevk etti aile dr benim israrlarimla hic bir gelisim sorunu yok dendi cok saglikli boyu iyi ama kilosu dusuk hatta hastanedeki cocuk dr kilosu bile mukemmel siskomu olsun ne istiyorsun dedi

zeytinagaci kizimin damak yapisi cok gucsuzmus babasida genc yasda kaybetti bir kac disini kv demde oyle dr zaten sordu ailede varmi diye soyledim cunku benim kizim birak sekerli cikolatali seyleri butun gun bir kase corbayla durur zorla yediririm hem genetik hemde vitaminsizlikden kaynakli zannedersem cunku yeyememe problem var kac dr gezdik en son hastanedeye sevk etti aile dr benim israrlarimla hic bir gelisim sorunu yok dendi cok saglikli boyu iyi ama kilosu dusuk hatta hastanedeki cocuk dr kilosu bile mukemmel siskomu olsun ne istiyorsun dedi

sera ben de çocukken (hatta hala) çok az yerdim ve çok seçiciydim. hala da 42 kiloyum bu yaşımda. eğer gelişim sorunu yoksa dert etme. balık yağı hapı içirebilirsin belki. ben o yaşlarda içmiştim iyi de gelmişti.

yabancı sitelerdeki yorumlara da baktım.
dişler gücü simgeliyormuş, eğer herhangi bir konuda güçsüz ve yetersiz hissetmek demekmiş dişlerin düşmesi.
bir de menopoz döneminde de kadınlar dişle ilgili daha fazla rüya görürlermiş.
Yunan inanışına göre bizdeki gibi hastalık ya da ölüm demekmiş.
Bir inanışa göre de para kazanmayı işaret ediyormuş.

en iyisi ben bu rüyayı unutmaya çalışayım.

Bazen hepsi birden.
Rüyamda ortak olanlar: önce bir dişim sallanmaya başlıyor. Sallanıp düşmemesi için hiç ellemiyorum. Sonra yine de kendi kendine düşüyor. Ama kökü yok. sadece görünen kısmı düşüyor.
Dişim sallanırken ağrı da hissediyorum. Tam ağrı değil de, sallanıyor olmasından rahatsız oluyorum.

Az önce gördüğümde, üstten en öndeki dişim düştü birden ve altındaki diş eti mosmor şekilde kaldı.

Rüya tabirlerine baktım biraz, her türlüsünü gördüğümden hangisine inanayım bilemedim.

bende bir kaç ay önce rüyamda diş görmütüm kardeşim netten anlamına bktı baba ve baba tarafından brinin rahatsızlığı vb durumlar yazıyordu rüya tabrlerne bak

rüyanı ilk kime anlattıysan ve anlattığın kişi nasıl yorumlarsa o şekilde rüyan hayata dönüşür die biliyorum.hatta efendimizin döneminde bununla alakalı bişi oluyo yanlış bilmiyorsam biri geliyor ve rüyasında dişlerinden birinin düştüğünü söylüyor efendimizde sevdiklerinden birini kaybedeceksin diyor.gerçektende öyle oluyor .aradan baya bi zamn geçiyor kişi aynı rüyayı tekrar görüyor gidip efendimize anlatıyor oda yakınlarından birinin çocuğu olacağını söylüyor.adam şaşırıyor nasıl aynı rüya iki farklı şekilde gerçeğe dönüyor die.....yani önemli olan ilk yorumlayan kişi

En sevmediğim rüyadır ben ne zaman diş rüyası görsem biri ölür, hastalanır, kaza geçirir. Hiç iyi bir rüya değildir benim için.
Hayırlara çıksın diyelim

Canim bu ruyalari kotuye yorarlar aslinda ama skintiliysan ondan olur ben de oss ye hazirlandigim sene univ 1 de cok goruyodum korkuyodum da sinavi kazanip yeni ortamima alismaya baslayinca gecti gitti sakin kotuye yorma. Bu arada bi hocaya soyledik uyaninca sol tarafina uc kere besmele cek tukurur gibi yap demisti.

Benimde klasik rüyalarimdan biridir. Uzun zamandir görmüyorum Allahtan.. ama kötü bir rüya ... bende hepsi birden agzima dökülür. . Dolar agzimin ici dislerle.. hissettirdigi duygular cok fena yaa..

bende bir kaç ay önce rüyamda diş görmütüm kardeşim netten anlamına bktı baba ve baba tarafından brinin rahatsızlığı vb durumlar yazıyordu rüya tabrlerne bak

ben de öyle okudum. farklı farklı anlamları da varmış.

rüyanı ilk kime anlattıysan ve anlattığın kişi nasıl yorumlarsa o şekilde rüyan hayata dönüşür die biliyorum.hatta efendimizin döneminde bununla alakalı bişi oluyo yanlış bilmiyorsam biri geliyor ve rüyasında dişlerinden birinin düştüğünü söylüyor efendimizde sevdiklerinden birini kaybedeceksin diyor.gerçektende öyle oluyor .aradan baya bi zamn geçiyor kişi aynı rüyayı tekrar görüyor gidip efendimize anlatıyor oda yakınlarından birinin çocuğu olacağını söylüyor.adam şaşırıyor nasıl aynı rüya iki farklı şekilde gerçeğe dönüyor die.....yani önemli olan ilk yorumlayan kişi

kalktığım gibi evde yalnız olduğumdan buraya anlattım.
O ilk yorum yapan arkadaşta bitiyor o zaman bu iş :)

En sevmediğim rüyadır ben ne zaman diş rüyası görsem biri ölür, hastalanır, kaza geçirir. Hiç iyi bir rüya değildir benim için.
Hayırlara çıksın diyelim

Ben de defalarca gördüm ama sonra dikkat etmedim arkasından bir olay oldu mu diye. İnşallah kötü bir şey olmaz. 6. hissim de iyi değildir. Bana pek malum olmaz ama...

Canim bu ruyalari kotuye yorarlar aslinda ama skintiliysan ondan olur ben de oss ye hazirlandigim sene univ 1 de cok goruyodum korkuyodum da sinavi kazanip yeni ortamima alismaya baslayinca gecti gitti sakin kotuye yorma. Bu arada bi hocaya soyledik uyaninca sol tarafina uc kere besmele cek tukurur gibi yap demisti.

Yani illaki sıkıntılarım var da bilemedim şimdi.
İngilizce bir sitede bir işte başarısız olmaktan korkanların genelde bu tür rüyalar gördüğünü okudum.
Yeni bir işe başladım onun gerginliği de var üstümde. eşim de askere gidiyor belli ki stres yapmışım. Ben biraz vurdumduymazım. Pek bişeyi kafaya takmam, sanırım bilinçaltımdakiler gece çıkıyor.

Benimde klasik rüyalarimdan biridir. Uzun zamandir görmüyorum Allahtan.. ama kötü bir rüya ... bende hepsi birden agzima dökülür. . Dolar agzimin ici dislerle.. hissettirdigi duygular cok fena yaa..

Aynen, o duyguyu sen de hissediyorsun değil mi?
Ben de o yüzden ürperdim zaten.
Nefret ediyorum diş rüyasından.

ah bu kötü rüyalar artık bıktım uyumaktan korkar oldum hergün kötüye yorulacak rüyalarla başım dertte hatta bukonuyla ilgili başlık açmıştım birgün ayakkablarım kaybolyr birgün babamn dişleri dökülmüş birgün ağaç devriliyor birgün düğün birgün cenaze birgün hastane vsss hergün bu kötüye yorulan rüyaları görüyorum 10 gündür piskolojim bozuldu bunalımdayım aileme bişey olmasından korkuyorm özellklede anneme delireceğimmm korktugumdan bu seferde annemle ilgili görüyorm delirme noktasındayım hiçbirşeyden zevk almıyormmmm

bu arada dişe olumsuz yorum yapan arkadaşlrm zaten konuyu yazan arkadaş çok korkmuş benm gibi
zaten halkımızca dişin iyi olmadıgı biliniyor mutlaka arkadaşda biliyodur yada netten bakmıştır tabirlere ama tabirler herzamn doğru çıkmıyor o böyle rüya görüpte birşey olmayanları duymak istyr piskolojik olarak rahatlamak için daha çok korkmuştur eminim okuyuncaa bende yazdıklarınızı okuyunca çok korktum bir kaç kere bende diş gördüm çünküü offf bunalımdayımmm diş görüpte hiç bişey olmayanları duymak istiyorum

Bazen hepsi birden.

Hep hayra yor hayra çıksın cnm.ben bi kere gördüm bütün dişlerim kökünden çıkıyordu ağzım kanla dolmuştu ve alimler kan rüyayı bozar derler.güvenilir bir rüya tabiri kitabımız var ona bakmıştım her diş bir aile ferdini akrabayı temsil ediyormuş baba anne amca teyze vs.yani üst ön sağ diş şu.alt ön sol diş şu falan diye hangisine bişey oluyrsa o kişi hastalanır yada ölürmüş.sen dua et.hep hayrolsun de

Back
X