kızlar iki oldu bende rüyamda bebeğim oldugunu görüyorum cinsiyetini tam hatırlamıyorum ama daha yeni doğmuş arada bişeylerde yapıyorum ama hatırlamıyorum :1no2: adetim gecikeli 10 gun oldu da şüpelenmediğim için testte yapmadım yapsammı acaba alakası varmıdır :sm_confused:
bende rüyamda hep eski bir arkadaşı rüyamda hamile görmüştüm ve bu rüya bir hafta boyunca devam etti en sonunda dayanamadım kızı sordum tanıdıklara öğrendimki hamileymiş bende hep kendime yormuştum içten içe:1closedeyes: aradan biraz zaman geçti rüyamda erkek bir bebeği emzirdiğimi gördüm okadar güzel ve gerçek gibiydiki çook etkilendim(rüyası bile çok güzeldi) birkaç gün sonra bende hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım malesef....
MERHABALAR BEN DUN GECE RUYAMDA BIR ERKEK BEBEK GÖRDUM AMA O KADAR TATLIYDIKI ANLATAMAM BEMBEYAZ YÜZÜ VARDI VE ÇOK GULER YUZLU BIR BEBEKTİ. RUYAMDA ÇOK YOĞUNDUM HERYERE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORDUM FIRSAT BULDUKÇADA BEBEĞİMİ ALIP EMZİRİYORDUM AMA EMZIRIRKEN ONUN SÜTÜ ÇEKİŞİNİ BİLE HİSSEDIYORDUM SÜTÜM ÖYLE BIR GELIYORDUKİ RESMEN ÇEŞME GİBİ AKIYORDU BEBEĞE ANNECİM BENI SEVIYORMUSUN DIYE SORDUM ANNECİM SENI ÇOK SEVIYORUM DIYORDU BANA KONUŞUYORDU SIMSIKI SARILIYOR HEP BENİ ÖPÜYORDU AMA MİNNACIK BEBEKTİ. RÜYAM BU KADAR ARKADASLAR ÇOK ETKILENDIM HATTA UYANMAK BILE İSTEMEDIM OKADAR GUZELDIKI BEN 2 AY ONCE KIMYASAL GEBELIK YAŞADIM VE BEBEĞİM DÜŞTÜ O YÜZDEN BU RÜYA BENİ DERINDEN VURDU ANLAYACAĞINIZ YORUMUNU BİLEN VARSA YAZSIN BEKLIYORUM ARKADASLAR !!!:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?